She is bussy maalesefAre you there konu sahibi?
Biz oyle degiliz , canim sen bizimle tanissaydin gitmek istemezdin bu ulkedenAllah korusun , kafayı yerdim ben orda . Tüm sülalem orda maalesef , tek bildikleri şey işe birbirlerini çekiştirmek . Her geldiğimde bir ton dedikodu ile dönüyorum
Haha i thing so..amway next time artik)))She is bussy maalesef. Bakın ne güzel geliştiriyoruz İngilizcemizi
Aynen gerci su anda bazi yerler kapali ama bana kahvaltiya gelirsiniz .Olabilir canım meşguldür belki dediğin gibi.
Evet ya neden olmasın arkadaş bulmak bu zamanda kolay değil teklif bizden gerisi kendisine kalmış))
Siz uyurken o canınıza okuyacakSanirim calisiyor , biz burda gir gir geciyoruz ama yarin hepimize yazar bence . Hatirliyor musun burda tanistigimiz bikac arkadasla eskiden bulusur yemek yemek yerdik , kahvaltiya giderdik gene yapariz bu arkadas da katilirsa bize
After corona darling))))Aynen gerci su anda bazi yerler kapali ama bana kahvaltiya gelirsiniz .
İnan gizlice gelip arkadaşımda kalıyorum bir kaç gün sonra gizlice tekrar dönüyorum. Bi gün birileriyle pişti olucagım diye ödüm kopuyorBiz oyle degiliz , canim sen bizimle tanissaydin gitmek istemezdin bu ulkeden
She is bussy maalesef. Bakın ne güzel geliştiriyoruz İngilizcemizi
Aynen oyle olacak gibiSiz uyurken o canınıza okuyacak
Kiz kac oldu hemseri ariyonAnkaralı yok muuuuu?
Evet yeni yildan sonra insallah Hersey daha guzel olacak .After corona darling))))
Riske girmeyelim tier 3 unutma))
Aslında benimde çok soracağım şey vardı , neyse belki bir ara yazar...Haha i thing so..amway next time artik)))
Burda tonlarcası var . Tüm İsveç’in yabancı nüfusu Ankaralı yada Konyalı H Heytttt beKiz kac oldu hemseri ariyonhemde bol bol var kk da ama
çok da akıllı zeki sohbeti güzel anca bir kaç tane buldum araştırıyorum başka kafa dengi hemşerim var mı diyeeBurda tonlarcası var . Tüm İsveç’in yabancı nüfusu Ankaralı yada Konyalı H Heytttt be
Öyle diyorsun ama buluşan buluşana . Kimsenin corona morona umrunda değilki ...After corona darling))))
Riske girmeyelim tier 3 unutma))
Ohh kapmissiniz onden refah duzeyi ver yansin.Burda tonlarcası var . Tüm İsveç’in yabancı nüfusu Ankaralı yada Konyalı H Heytttt be
Sen boşver bence Ankara göçmenlerini , kesin onlarda Türkçeyi konuşamıyorlardırçok da akıllı zeki sohbeti güzel anca bir kaç tane buldum araştırıyorum başka kafa dengi hemşerim var mı diyee
isveçin neresindensin eşim isveçe gitmişti gezi ve iş için yıllar önce.çok beğenmişti tam yaşanacak yermiş.Burda tonlarcası var . Tüm İsveç’in yabancı nüfusu Ankaralı yada Konyalı H Heytttt be
Ankara da gerçek Ankaralı hemen hemen yok zaten .ben de ayşe kulin kitaplarında gideriyorum özlemimiSen boşver bence Ankara göçmenlerini , kesin onlarda Türkçeyi konuşamıyorlardır
Elektrik faturasi dersen gazla birlikte en son b £ 400 geldi , tam kista £ 700 ve 800 oluyor Aylik bu . Burda da hic ucuz degil aslina bakarsanOhh kapmissiniz onden refah duzeyi ver yansin.Biz burda elektirik faturasina gelen zamlar sonrasi nereye kapasam da azcik azalsa diye düşünelim.
Cek bana da ordan bu İsveç.
Ama valla bak , kime sorsam ya Ankaralıyım yada Konyalıyım diyor. Hatta zamanında Başbakan merak edip Konya ve Ankara’ya gitmiş , neden bu ülkede bukadar Ankaralı ve Konyalı var diyeOhh kapmissiniz onden refah duzeyi ver yansin.Biz burda elektirik faturasina gelen zamlar sonrasi nereye kapasam da azcik azalsa diye düşünelim.
Cek bana da ordan bu İsveç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?