Turkiye de yasamak

Elektrik faturasi dersen gazla birlikte en son b £ 400 geldi , tam kista £ 700 ve 800 oluyor Aylik bu . Burda da hic ucuz degil aslina bakarsan
Aslında adamlar tüm yatırımı Türkiye’ye yapmışlar. Memleketlerinde Kocaman villalar inşaa etmişler yurtdısında ise dökük evlerde yasıyorlar . O villalar ise senede bir ay kullanılıyor ...

Elektrik faturasi dersen gazla birlikte en son b £ 400 geldi , tam kista £ 700 ve 800 oluyor Aylik bu . Burda da hic ucuz degil aslina bakarsan
Ohoo gazla birlikte bize de ..... gazi hic saymıyorum ben. O dümdük çünkü
Valla bana koyan şey ne biliyor musun?
Bunların yaninda temel ihtiyaclarimizin da aşırı aşırı zamlanip alinmasi zor hale gelmesi.
Bir yerden değil her yerden.....
Bir arastir gözünü seveyim.
Refah kismina deginmiyorum zati.
Ah ah yeni faturam gelmis dertliyim. En iyisi hancerlenmeden uzayim ben

Aslında adamlar tüm yatırımı Türkiye’ye yapmışlar. Memleketlerinde Kocaman villalar inşaa etmişler yurtdısında ise dökük evlerde yasıyorlar . O villalar ise senede bir ay kullanılıyor ...
maksat akraba komşuya hava atmak .hatta tatile gelirken araba değişip daha lüksünü alanlar da var

Biliyorum tabiki , bunlar tragikomic seyler , benimde ailem orada yasiyor , butun olanlarin haberlerin farkindayim . Artik delilige vurmak lazim zaman zaman . Yoksa su anda ki dunya cekilmiyor

Biliyorum tabiki , bunlar tragikomic seyler , benimde ailem orada yasiyor , butun olanlarin haberlerin farkindayim . Artik delilige vurmak lazim zaman zaman . Yoksa su anda ki dunya cekilmiyor
legolar ucuz mu sizin oralarda bu hafta 1100 tl bayıldım kızım için içime oturdu minicik minicik plastik şeyler yahuuu.harry potter 2 si harry lerde minicikkkk .kur farkından mı bize fazla geldi fiyatlar

Suan yoksul Yaşar usta repligi ile cevap verebilirim ama gün gelecek ben diyeceğim
-isvec coh güzel şeher yeğenim ama TR de kurulu düzen var gelemeyogh
Diye.
Olur mu ki olsun çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…