Göteborg yakınlarında bir köyde yasıyorum .isveçin neresindensin eşim isveçe gitmişti gezi ve iş için yıllar önce.çok beğenmişti tam yaşanacak yermiş.
Benim akrabalar tam Ankara li , Anne tarafindan . Orda da bir elimikiz kolumuz var yaniAnkara da gerçek Ankaralı hemen hemen yok zaten .ben de ayşe kulin kitaplarında gideriyorum özlemimi
ben de en az 7 göbek Ankaralıyım ama Araba plakam şansıma bambaşka bir şehirrBenim akrabalar tam Ankara li , Anne tarafindan . Orda da bir elimikiz kolumuz var yani
Aslında adamlar tüm yatırımı Türkiye’ye yapmışlar. Memleketlerinde Kocaman villalar inşaa etmişler yurtdısında ise dökük evlerde yasıyorlar . O villalar ise senede bir ay kullanılıyor ...Elektrik faturasi dersen gazla birlikte en son b £ 400 geldi , tam kista £ 700 ve 800 oluyor Aylik bu . Burda da hic ucuz degil aslina bakarsan
Ohoo gazla birlikte bize de ..... gazi hic saymıyorum ben. O dümdük çünküElektrik faturasi dersen gazla birlikte en son b £ 400 geldi , tam kista £ 700 ve 800 oluyor Aylik bu . Burda da hic ucuz degil aslina bakarsan
Ben gecen hafta yaptirdim tum aile yaptirdik negatif ciktik . Cocuklar uc haftadir okula gitmiyor kapandi cunku , esim sakatlandi ayagindan iki haftadir evde . Biz cok temiziz.After corona darling))))
Riske girmeyelim tier 3 unutma))
Nedenmis ki pekiAma valla bak , kime sorsam ya Ankaralıyım yada Konyalıyım diyor. Hatta zamanında Başbakan merak edip Konya ve Ankara’ya gitmiş , neden bu ülkede bukadar Ankaralı ve Konyalı var diye
maksat akraba komşuya hava atmak .hatta tatile gelirken araba değişip daha lüksünü alanlar da varAslında adamlar tüm yatırımı Türkiye’ye yapmışlar. Memleketlerinde Kocaman villalar inşaa etmişler yurtdısında ise dökük evlerde yasıyorlar . O villalar ise senede bir ay kullanılıyor ...
Nasıl sayıyorsun o göbekleri ?ben de en az 7 göbek Ankaralıyım ama Araba plakam şansıma bambaşka bir şehirr
dedemin babasının babasına kadar biliyorum.Nasıl sayıyorsun o göbekleri ?
Aynen . Allahtan hava atacak çevrem yokmaksat akraba komşuya hava atmak .hatta tatile gelirken araba değişip daha lüksünü alanlar da var
Biliyorum tabiki , bunlar tragikomic seyler , benimde ailem orada yasiyor , butun olanlarin haberlerin farkindayim . Artik delilige vurmak lazim zaman zaman . Yoksa su anda ki dunya cekilmiyorOhoo gazla birlikte bize de ..... gazi hic saymıyorum ben. O dümdük çünkü
Valla bana koyan şey ne biliyor musun?
Bunların yaninda temel ihtiyaclarimizin da aşırı aşırı zamlanip alinmasi zor hale gelmesi.
Bir yerden değil her yerden.....
Bir arastir gözünü seveyim.
Refah kismina deginmiyorum zati.
Ah ah yeni faturam gelmis dertliyim. En iyisi hancerlenmeden uzayim ben
Almanyada 2 kuzenim var ama onlar da hava mava yok neden acaba? arayıp soracağım şimdi siz de neden hava yokk diyeeeAynen . Allahtan hava atacak çevrem yok
Belki gerçekten hava atmayı sevmiyorlardırAlmanyada 2 kuzenim var ama onlar da hava mava yok neden acaba? arayıp soracağım şimdi siz de neden hava yokk diyeee
Bende ankaradayım ama angaralı değilimAlmanyada 2 kuzenim var ama onlar da hava mava yok neden acaba? arayıp soracağım şimdi siz de neden hava yokk diyeee
Konu zaten kendinden gittiKonu başlığını ankara da zorunlu olarak yaşamak diye değiştirelim4 senedir bu şehirdeyim yok yok alışamadım
legolar ucuz mu sizin oralarda bu hafta 1100 tl bayıldım kızım için içime oturdu minicik minicik plastik şeyler yahuuu.harry potter 2 si harry lerde minicikkkkBiliyorum tabiki , bunlar tragikomic seyler , benimde ailem orada yasiyor , butun olanlarin haberlerin farkindayim . Artik delilige vurmak lazim zaman zaman . Yoksa su anda ki dunya cekilmiyor
eskişehir yolu civarındayımmm beklerimmmBende ankaradayım ama angaralı değilim
Suan yoksul Yaşar usta repligi ile cevap verebilirim ama gün gelecek ben diyeceğimBiliyorum tabiki , bunlar tragikomic seyler , benimde ailem orada yasiyor , butun olanlarin haberlerin farkindayim . Artik delilige vurmak lazim zaman zaman . Yoksa su anda ki dunya cekilmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?