Yorum yapanlarda o sekilde yazdikca , saldi gitti kendini benceEvet baktim ilk mesajdan sonra yavas yavas bir degisim soz konusu
Nolur canlı conference yapalım. Facetimede benide alınTabiki Ben ve arkadasim mayflower katilmak isteriz .
Yorum yapanlarda o sekilde yazdikca , saldi gitti kendini bence
Bana uyar gel tabikiNolur canlı conference yapalım. Facetimede benide alın
geçenlerde bir konu vardı.sözde şu meşhur jason bradley hani kral arthur olan filmde ingilterede eziyet çekiyormuş oranın en iyi avukatını tutması lazımmış sözleşmeden kurtulmak için.türkiyede bizim konu sahibinin arkadaşı kadından 20ooo 30000 durmadan para istiyormuş .bizim kadında inanıp göndermiş hep.akıllara zarar bir dolandırıcılık hikayesiydi.konuyu okuyan oldu mu?
Ben de okumadim , o konuyu da burda isleyelimkaçırmışım ...
Anadilim turkce fakat bende bende yurtdisinda buyudum.Konu sahibinin yaptigi cumle kurma hatalarinin aynisini yapiyorum.Beyin otomatikman egitim gordugu ve gunluk kullandigi dilde kuruyor cumleyi.dünya turu istiyor biz? Türksünüz yurtdışında büyüdünüz kelimeleri düzgün yazıyorsunuz ama cümle kuramıyorsunuz. Gerçek misiniz? Türkçeye yazı dilinde değil de konuşarak hakim olduğunuzu düşünüyorum. Cümle yapınızın düzgün kelimeleri yazışınızın yanlış olmasını beklerdim. Kitapları takip ediyorum falan demişsiniz. Değişik geldi.
Arap saçı eşim hep karıştırır bu sözü arap çorbası der çok gülüyorum ama onun türkçesi de pek kötüı am so confused.my head is soup
Şimdi bu arkadaşdamı para isteyecek diye düşünüyor herkes ?Ben de okumadim , o konuyu da burda isleyelimakillara ziyan konu sahibi arkadasina bakmadan kacacak
Siz Türkçeyi mi yoksa yabancı dilimi konuşmakta zorlanıyorsunuz ?Anadilim turkce fakat bende bende yurtdisinda buyudum.Konu sahibinin yaptigi cumle kurma hatalarinin aynisini yapiyorum.Beyin otomatikman egitim gordugu ve gunluk kullandigi dilde kuruyor cumleyi.
yok sanmam bu sadece dalga geçecek gibi sankimŞimdi bu arkadaşdamı para isteyecek diye düşünüyor herkes ?
Psychological yaziliyor , google translate yanlis yapmistir belkipsicologik- yazmis bir yerde ingilizce de böyle söyleniyor mu ya ?
Kisaltma falan mi nedir bu?
Ben konuşmayı kime benzettgimi buldum.
Avatar vardi ya film onun Türkçe dublajlı kadin basrol konusmasi
Izlemissindir kesin.
Benzemiyor mu ya
Kou sahibi gelcek misin karar verdin mi?
Sanki dalga geçilen taraf olmuş gibi ama.yok sanmam bu sadece dalga geçecek gibi sankim
Bunu yazan kim o zaman cok guzel bir Turkce .Anadilim turkce fakat bende bende yurtdisinda buyudum.Konu sahibinin yaptigi cumle kurma hatalarinin aynisini yapiyorum.Beyin otomatikman egitim gordugu ve gunluk kullandigi dilde kuruyor cumleyi.
Şimdi dinamiklerimiz farklı olabilir. Ben yokluk nedir görmedim. Bir elim yagda bir elim balda büyümüş olabilirim. Burda sahip olduklarim kendi ulkemde daha guzellerine sahiptim. Siz kendi açınızdan degerlendiriyorsunuz. Ama ben soylediginiz seylerin yoklugunu cekmedim. Evlenene kadar da hiçbirşeyin fiyatina bakmadan aldim. Evet sahte evraklarla devletten yardim alan çok. Devleti kandiran çok. Adamin kac restorani var baskasinin ustune gosterip belediye evinde oturuyor.Her gün o kadar cok hasta geliyor ki hasta raporu almaya. Malesef cogu da Türk boyları...Acisi fulltime calisan bizlerden çıkıyor. Izmir falan filan lutfen biraz gercekci olun. Ayni dili konusuyorsunuz. Kapisini caldiginizda kahve icecek dostlariniz var. benim arkadastan yana sıkıntım yok. Bazilari burada yasamaya bayılır bazilari yapamaz cunku herkesin dinamigi farkli. Yurtdisi istiyorsaniz cabalayabilirsiniz. Sonucta kimse kimsenin elinden firsati almiyor.Valla bende burda normal hastanelere cok nadir basvururum. Zten sira gelmiyor ozele gidiyoruz cogu sey icin. Burda da es dost ev kiralasa daha iyi kira olmus 1100 lira asgari ucret 2300 neyi savunuyorsunuz tam anlayamadim ? (en ucuzu londra ile kiyaslanir mi siz soyleyin 1100luk mevkinin)
gida , kozmetik, teknoloji urunleri uygun fiyatlı orda . Burda ates pahasi. Bir kg et 5 lt yag 130 birim yapıyor. Orda kac birim ? Kac birim para karşılığında kac birim vererek alisveris yapıyorsunuz ?
Bunlari karşılaştırmak cok basit.
Orda yasayan tanislarim var. Yardim da aliyorlar bizde o da yok. Iki tarafi bilip yapıyorum ben yorumlari. Turk cok orda yabancilarla arkadas olursaniz kulturlere uyum saglamak lazim. Yoksa arkadas olmamali . Zorsa geri donebilirsiniz.
Yemek yemekte zor her yerin zorlugu olacak tabii.
Adapte konusuna gelirsek. Istanbuldan izmire giden biri de 1 2 yil adapte sorunu yasar zaten.
Neyi neyle kiyasladgnizi ya da ne gostermek istedginizi anlamıyorum
ben sizi seviyorum ve gerçek bir doktor olduğunuza inanıyorum.peki konuyu açan sizce gerçek mi onu merak ediyorummm akşamdan beriiiiiŞimdi dinamiklerimiz farklı olabilir. Ben yokluk nedir görmedim. Bir elim yagda bir elim balda büyümüş olabilirim. Burda sahip olduklarim kendi ulkemde daha guzellerine sahiptim. Siz kendi açınızdan degerlendiriyorsunuz. Ama ben soylediginiz seylerin yoklugunu cekmedim. Evlenene kadar da hiçbirşeyin fiyatina bakmadan aldim. Evet sahte evraklarla devletten yardim alan çok. Devleti kandiran çok. Adamin kac restorani var baskasinin ustune gosterip belediye evinde oturuyor.Her gün o kadar cok hasta geliyor ki hasta raporu almaya. Malesef cogu da Türk boyları...Acisi fulltime calisan bizlerden çıkıyor. Izmir falan filan lutfen biraz gercekci olun. Ayni dili konusuyorsunuz. Kapisini caldiginizda kahve icecek dostlariniz var. benim arkadastan yana sıkıntım yok. Bazilari burada yasamaya bayılır bazilari yapamaz cunku herkesin dinamigi farkli. Yurtdisi istiyorsaniz cabalayabilirsiniz. Sonucta kimse kimsenin elinden firsati almiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?