Turkiye de yasamak

kaçırmışım ...

Paraniz varsa heryerde iyi yasarsinz.Ben 10yil Turkiyede yasadim ve hic arkadasim olmadi.Suan avrupadayim ve daha cok gorustugum insan var.Buradakiler soguk evet , ama hayat göreceli.Kendi kültürünüze yakin kisilerle dostluklar denesiniz orada cok fazla turk var.

Anadilim turkce fakat bende bende yurtdisinda buyudum.Konu sahibinin yaptigi cumle kurma hatalarinin aynisini yapiyorum.Beyin otomatikman egitim gordugu ve gunluk kullandigi dilde kuruyor cumleyi.

Psychological yaziliyor , google translate yanlis yapmistir belki

Şimdi dinamiklerimiz farklı olabilir. Ben yokluk nedir görmedim. Bir elim yagda bir elim balda büyümüş olabilirim. Burda sahip olduklarim kendi ulkemde daha guzellerine sahiptim. Siz kendi açınızdan degerlendiriyorsunuz. Ama ben soylediginiz seylerin yoklugunu cekmedim. Evlenene kadar da hiçbirşeyin fiyatina bakmadan aldim. Evet sahte evraklarla devletten yardim alan çok. Devleti kandiran çok. Adamin kac restorani var baskasinin ustune gosterip belediye evinde oturuyor.Her gün o kadar cok hasta geliyor ki hasta raporu almaya. Malesef cogu da Türk boyları...Acisi fulltime calisan bizlerden çıkıyor. Izmir falan filan lutfen biraz gercekci olun. Ayni dili konusuyorsunuz. Kapisini caldiginizda kahve icecek dostlariniz var. benim arkadastan yana sıkıntım yok. Bazilari burada yasamaya bayılır bazilari yapamaz cunku herkesin dinamigi farkli. Yurtdisi istiyorsaniz cabalayabilirsiniz. Sonucta kimse kimsenin elinden firsati almiyor.

ben sizi seviyorum ve gerçek bir doktor olduğunuza inanıyorum.peki konuyu açan sizce gerçek mi onu merak ediyorummm akşamdan beriiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…