Turkiye de yasamak

Diger yazdıklarınıza cevap vermeyecegim çünkü oyle olmadığını biliyorum. Gayet evrakta sahtecilik yapmadan yardim aliyor benim tanıdıklar sizin tanidiklar nasildir bilemem.
Istiyorum demedim sevdiklerimi alabilsem isterdim ama imkansiz.

siz bu kadar mutsuzsaniz dönün diyorum
Niye bu kadar ahlanip vahlaniyorsnuz Allah aşkına
Az once arkadasin dedigi gbi alt tarafı bir valiz.
Bizde sizin elinizden memleketinze donme fırsatıni almiyoruz neden aliyormusuz ve zorla tutuluyor gibi demogojik konusuyorsunuz yahu
Kahve icecek dostlar falan filan
Benim tanıdıklarında bir suru Türk tanidgu var orda maksat kahveyse bakin arkadaslar ortam kurdu onlara katilin isterseniz ?

Bilincli yazarken sıkıntı yok, spontan konuşmaya başlayınca karışıyor hepsi.Hareket zamiri her zaman 2.sırada.
ama konu sahibinin herşey karışmış 2 kelime film türkçesi araya 2 kelime basit ingilizce sonra gene film türkçesi yanii türkiyeye yeni gelmiş yabancı türkçesi

Ne gibi bir acısı çıkıyor ? Ek mesai falan mı yapıyorsunuz ?

ama konu sahibinin herşey karışmış 2 kelime film türkçesi araya 2 kelime basit ingilizce sonra gene film türkçesi yanii türkiyeye yeni gelmiş yabancı türkçesi
Kisacasi bizim eski Turk filmlerinde ki yabanci rollerde oyunculara verilen replikler konusmalar. Gurbette yasayan cok insan da boyle filmleri ezbere biliyor .

Benim kuzen var bi tane , koca hastanenin başhekimi ve hissedarı. Geçenlerde ise ek olarak estetik klinik açtılar . O bile geçenlerde aradı ve beni hastanenizin sorumlusuyla görüştür oraya gelmek istiyorum diyor

ben sizi seviyorum ve gerçek bir doktor olduğunuza inanıyorum.peki konuyu açan sizce gerçek mi onu merak ediyorummm akşamdan beriiiii
Biz konuştuk kendisiyle. Konuşması daha iyi aslinda tercume kullanmasa daha iyi yazabilirde bu anlamda ve derdi ailesinin turkiyeye dönmesi. Ailesinden hep ayri kalmış yeni evlenmis Türkiye şartlarını merak ediyor anladigim sadece bu bilgiyi istiyor. Ama orada yapamaz buraya alisan biri. Hele de buradaki hastane rahatini, yükselme sansini ulkemizde hic bulamaz malesef. En kisa zamanda bulusacagiz. Burda da bize katilmak isteyenler olmuş yeniden yazdi dedim bir gireyim. Market alisverisine ne kadar gider, kiralar ne kadar bu tarz sorulari var.

Benim kuzen var bi tane , koca hastanenin başhekimi ve hissedarı. Geçenlerde ise ek olarak estetik klinik açtılar . O bile geçenlerde aradı ve beni hastanenizin sorumlusuyla görüştür oraya gelmek istiyorum diyor
Neden yav kahve icecek arkadaşı mi kalmamis Turkiye de cok onemli biliyosun.

Sade kahve bende çarpıntı yapıyor

avrupadan estetik için akın akın türkiyeye geliyorlar hatta sağlık turizmi oldu artık bir nevii.ne yapacakmış avrupada?

Bulgaristanda dogup buyudum, 10 yil Turkiyede yasadim ve suan Belcikadayim.Turkcem sorunlu biraz.Cumle kurma tarzi Ingilizce,Hollandaca ve Bulgarcada ayni, fakat turkcede cok farkli.
Siz yinede çok iyisiniz maşallah benim çocuklarım da ingiltere de doğup büyüdüler yazma konusunda sizin gibiler ama eşim asla türkçe yazamaz okumayı bile yemi öğrendi ilk okul 1.sınıf hızında okuyor.
Aslında biz yurt dışında yaşayıp ta türkçesi kötü olanlarla dalga geçmiyoruz bilerek hata yapılması çok fena bazıları var türkiye de yasayıp kurduğu cümlelerin yarısından fazlası ingilizce. Hayır sorsan ingilizce de bilmez araya bir iki ingilizce kelime sokar havalı olur sözde)))
Bunlara sinir oluyorum ben dilimize sahip çıkmak zorundayız kaç ingiliz veya amerikalı cümle kurarken türkçe kelime kullanıyor ki?onlar bize özensin biz onlara değil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…