Bunu yazan kim o zaman cok guzel bir Turkce .
Diger yazdıklarınıza cevap vermeyecegim çünkü oyle olmadığını biliyorum. Gayet evrakta sahtecilik yapmadan yardim aliyor benim tanıdıklar sizin tanidiklar nasildir bilemem.Şimdi dinamiklerimiz farklı olabilir. Ben yokluk nedir görmedim. Bir elim yagda bir elim balda büyümüş olabilirim. Burda sahip olduklarim kendi ulkemde daha guzellerine sahiptim. Siz kendi açınızdan degerlendiriyorsunuz. Ama ben soylediginiz seylerin yoklugunu cekmedim. Evlenene kadar da hiçbirşeyin fiyatina bakmadan aldim. Evet sahte evraklarla devletten yardim alan çok. Devleti kandiran çok. Adamin kac restorani var baskasinin ustune gosterip belediye evinde oturuyor.Her gün o kadar cok hasta geliyor ki hasta raporu almaya. Malesef cogu da Türk boyları...Acisi fulltime calisan bizlerden çıkıyor. Izmir falan filan lutfen biraz gercekci olun. Ayni dili konusuyorsunuz. Kapisini caldiginizda kahve icecek dostlariniz var. benim arkadastan yana sıkıntım yok. Bazilari burada yasamaya bayılır bazilari yapamaz cunku herkesin dinamigi farkli. Yurtdisi istiyorsaniz cabalayabilirsiniz. Sonucta kimse kimsenin elinden firsati almiyor.
ama konu sahibinin herşey karışmış 2 kelime film türkçesi araya 2 kelime basit ingilizce sonra gene film türkçesi yanii türkiyeye yeni gelmiş yabancı türkçesiBilincli yazarken sıkıntı yok, spontan konuşmaya başlayınca karışıyor hepsi.Hareket zamiri her zaman 2.sırada.
Evet ben de hareket zamirinin her zaman 2. Sirada oldugunu fark etmistimBilincli yazarken sıkıntı yok, spontan konuşmaya başlayınca karışıyor hepsi.Hareket zamiri her zaman 2.sırada.
Ne gibi bir acısı çıkıyor ? Ek mesai falan mı yapıyorsunuz ?Şimdi dinamiklerimiz farklı olabilir. Ben yokluk nedir görmedim. Bir elim yagda bir elim balda büyümüş olabilirim. Burda sahip olduklarim kendi ulkemde daha guzellerine sahiptim. Siz kendi açınızdan degerlendiriyorsunuz. Ama ben soylediginiz seylerin yoklugunu cekmedim. Evlenene kadar da hiçbirşeyin fiyatina bakmadan aldim. Evet sahte evraklarla devletten yardim alan çok. Devleti kandiran çok. Adamin kac restorani var baskasinin ustune gosterip belediye evinde oturuyor.Her gün o kadar cok hasta geliyor ki hasta raporu almaya. Malesef cogu da Türk boyları...Acisi fulltime calisan bizlerden çıkıyor. Izmir falan filan lutfen biraz gercekci olun. Ayni dili konusuyorsunuz. Kapisini caldiginizda kahve icecek dostlariniz var. benim arkadastan yana sıkıntım yok. Bazilari burada yasamaya bayılır bazilari yapamaz cunku herkesin dinamigi farkli. Yurtdisi istiyorsaniz cabalayabilirsiniz. Sonucta kimse kimsenin elinden firsati almiyor.
ama burda konuşmuyor yazıyorrr yazıyorrrrrEvet ben de hareket zamirinin her zaman 2. Sirada oldugunu fark etmistim
Kisacasi bizim eski Turk filmlerinde ki yabanci rollerde oyunculara verilen replikler konusmalar. Gurbette yasayan cok insan da boyle filmleri ezbere biliyor .ama konu sahibinin herşey karışmış 2 kelime film türkçesi araya 2 kelime basit ingilizce sonra gene film türkçesi yanii türkiyeye yeni gelmiş yabancı türkçesi
Bulgaristanda dogup buyudum, 10 yil Turkiyede yasadim ve suan Belcikadayim.Turkcem sorunlu biraz.Cumle kurma tarzi Ingilizce,Hollandaca ve Bulgarcada ayni, fakat turkcede cok farkli.Siz Türkçeyi mi yoksa yabancı dilimi konuşmakta zorlanıyorsunuz ?
Hareket zamiri ne la?Evet ben de hareket zamirinin her zaman 2. Sirada oldugunu fark etmistim
HahahaHareket zamiri ne la?yuklem mi diyorsunuz
ten points benden türkçenizBulgaristanda dogup buyudum, 10 yil Turkiyede yasadim ve suan Belcikadayim.Turkcem sorunlu biraz.Cumle kurma tarzi Ingilizce,Hollandaca ve Bulgarcada ayni, fakat turkcede cok farkli.
Benim kuzen var bi tane , koca hastanenin başhekimi ve hissedarı. Geçenlerde ise ek olarak estetik klinik açtılar . O bile geçenlerde aradı ve beni hastanenizin sorumlusuyla görüştür oraya gelmek istiyorum diyorDiger yazdıklarınıza cevap vermeyecegim çünkü oyle olmadığını biliyorum. Gayet evrakta sahtecilik yapmadan yardim aliyor benim tanıdıklar sizin tanidiklar nasildir bilemem.
Istiyorum demedim sevdiklerimi alabilsem isterdim ama imkansiz.
siz bu kadar mutsuzsaniz dönün diyorum
Niye bu kadar ahlanip vahlaniyorsnuz Allah aşkına
Az once arkadasin dedigi gbi alt tarafı bir valiz.
Bizde sizin elinizden memleketinze donme fırsatıni almiyoruz neden aliyormusuz ve zorla tutuluyor gibi demogojik konusuyorsunuz yahu
Kahve icecek dostlar falan filan
Benim tanıdıklarında bir suru Türk tanidgu var orda maksat kahveyse bakin arkadaslar ortam kurdu onlara katilin isterseniz ?
Benim. Kocaman bi triplex canlandı gözümde :)) ayyy sorun bendeValla ben mustakil deyince minik bir sey canlaniyor gozumde. Senin ne canlanıyor ki
Valla ben de anlamadimHareket zamiri ne la?yuklem mi diyorsunuz
Biz konuştuk kendisiyle. Konuşması daha iyi aslinda tercume kullanmasa daha iyi yazabilirde bu anlamda ve derdi ailesinin turkiyeye dönmesi. Ailesinden hep ayri kalmış yeni evlenmis Türkiye şartlarını merak ediyor anladigim sadece bu bilgiyi istiyor. Ama orada yapamaz buraya alisan biri. Hele de buradaki hastane rahatini, yükselme sansini ulkemizde hic bulamaz malesef. En kisa zamanda bulusacagiz. Burda da bize katilmak isteyenler olmuş yeniden yazdi dedim bir gireyim. Market alisverisine ne kadar gider, kiralar ne kadar bu tarz sorulari var.ben sizi seviyorum ve gerçek bir doktor olduğunuza inanıyorum.peki konuyu açan sizce gerçek mi onu merak ediyorummm akşamdan beriiiii
Neden yav kahve icecek arkadaşı mi kalmamis Turkiye de cok onemli biliyosun.Benim kuzen var bi tane , koca hastanenin başhekimi ve hissedarı. Geçenlerde ise ek olarak estetik klinik açtılar . O bile geçenlerde aradı ve beni hastanenizin sorumlusuyla görüştür oraya gelmek istiyorum diyor
Sade kahve bende çarpıntı yapıyorDiger yazdıklarınıza cevap vermeyecegim çünkü oyle olmadığını biliyorum. Gayet evrakta sahtecilik yapmadan yardim aliyor benim tanıdıklar sizin tanidiklar nasildir bilemem.
Istiyorum demedim sevdiklerimi alabilsem isterdim ama imkansiz.
siz bu kadar mutsuzsaniz dönün diyorum
Niye bu kadar ahlanip vahlaniyorsnuz Allah aşkına
Az once arkadasin dedigi gbi alt tarafı bir valiz.
Bizde sizin elinizden memleketinze donme fırsatıni almiyoruz neden aliyormusuz ve zorla tutuluyor gibi demogojik konusuyorsunuz yahu
Kahve icecek dostlar falan filan
Benim tanıdıklarında bir suru Türk tanidgu var orda maksat kahveyse bakin arkadaslar ortam kurdu onlara katilin isterseniz ?
Bakalim bende merak ettim. Hic duymadim yani bendeValla ben de anlamadimsponton konusma ve hareket zamiri nedir benim zamanimda yoktu . Ama arkadasa da ayip olmasin edebiyat ogretmeni herhalde . Ogrenmis oluruz sayesinde
avrupadan estetik için akın akın türkiyeye geliyorlar hatta sağlık turizmi oldu artık bir nevii.ne yapacakmış avrupada?Benim kuzen var bi tane , koca hastanenin başhekimi ve hissedarı. Geçenlerde ise ek olarak estetik klinik açtılar . O bile geçenlerde aradı ve beni hastanenizin sorumlusuyla görüştür oraya gelmek istiyorum diyor
Siz yinede çok iyisiniz maşallah benim çocuklarım da ingiltere de doğup büyüdüler yazma konusunda sizin gibiler ama eşim asla türkçe yazamaz okumayı bile yemi öğrendi ilk okul 1.sınıf hızında okuyor.Bulgaristanda dogup buyudum, 10 yil Turkiyede yasadim ve suan Belcikadayim.Turkcem sorunlu biraz.Cumle kurma tarzi Ingilizce,Hollandaca ve Bulgarcada ayni, fakat turkcede cok farkli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?