Hadi uzatmayalim sarilin yoksa ben var go to sleepben barışırım zaten küsmedim basit bir konuydu.o konudaki konu sahibi zaten evlere şenlikti hepimizi birbirimize düşürdü
Biraz daha gayretle sanki İstanbul Türkçesi olucakKizlar konu sahibi dun daha güzel Türkçe mi konusuyormus bana mi öyle geldi
H Heytttt beHadi bea beratti
Kız burdaki emojiler çıkmıyor bende nedense bisey oldu anlamadım eskiden ne güzeldi bozuldu şeyim yaaaaaEvet sarilin emojilerle
Aynen boşver olur arada ailede bile neler oluyor barıştık aynen ❤kötü bir şey yazmadım ama değil mi?sık sık banlanıyorum sokağa çıkma yasağı da var türkiyede banlanırsam evde sıkılırım kadınlar kulüpsüz.ondan özeline yazdım yakma benii diyeee.ok barıştık gitti
Are you sleep? Are you disco?Hadi uzatmayalim sarilin yoksa ben var go to sleep
Zaten ilk mesajinda da oyleydi bu konuda daKizlar konu sahibi dun daha güzel Türkçe mi konusuyormus bana mi öyle geldi
H Heytttt beHadi bea beratti
ı love you ı love you dou you love me yes ı do diye bir şarkı vardı eskiden o aklıma geldi gece gece.Are you sleep? Are you disco?
SupersinizAynen boşver olur arada ailede bile neler oluyor barıştık aynen ❤
Siz ingilteredesiniz? Ben bazen sesli translate kullanıyorum anlamıyor application. Teşekkürler alakali oldugunuz için. Siz ingilteredeseniz burda 2 3 arkadas meeting olcak isterseniz sizde katılınValla yazini simdi gordum konu sahibi gelmis yazmis , biz oyle kaptirmisiz ki kendimiziaynen biz sana yardimci oluruz. Dil , arkadaslik vs konusunda ozelden bize yazabilirsin Ben ve mayflower burda yasiyoruz .
psicologik- yazmis bir yerde ingilizce de böyle söyleniyor mu ya ?Biraz daha gayretle sanki İstanbul Türkçesi olucak
Kız burdaki emojiler çıkmıyor bende nedense bisey oldu anlamadım eskiden ne güzeldi bozuldu şeyim yaaaaa
Yaaaa kabakta olmuş su 10 tl resmennnn heryeri keşfettiler kalmadı bi yerBellimi olur , günün birinde olur. Mesela faralya ve kabak köylerini çok seviyorum . Orda bile evler müthiş ucmus duruma . Halbuki bundan 5-10 sene önce kimse adını bilmezdi o yerlerin.
Tabiki Ben ve arkadasim mayflower katilmak isteriz .Siz ingilteredesiniz? Ben bazen sesli translate kullanıyorum anlamıyor application. Teşekkürler alakali oldugunuz için. Siz ingilteredeseniz burda 2 3 arkadas meeting olcak isterseniz sizde katılın
Haha devamı şöylemiydiı love you ı love you dou you love me yes ı do diye bir şarkı vardı eskiden o aklıma geldi gece gece.
geçenlerde bir konu vardı.sözde şu meşhur jason bradley hani kral arthur olan filmde ingilterede eziyet çekiyormuş oranın en iyi avukatını tutması lazımmış sözleşmeden kurtulmak için.türkiyede bizim konu sahibinin arkadaşı kadından 20ooo 30000 durmadan para istiyormuş .bizim kadında inanıp göndermiş hep.akıllara zarar bir dolandırıcılık hikayesiydi.konuyu okuyan oldu mu?Zaten ilk mesajinda da oyleydi bu konuda dasanki boyle konussa daha sirin gorunecek mi gibi dusundu yada baya baya mi kekledi Ben o arada kaldim
Evet baktim ilk mesajdan sonra yavas yavas bir degisim soz konusuZaten ilk mesajinda da oyleydi bu konuda dasanki boyle konussa daha sirin gorunecek mi gibi dusundu yada baya baya mi kekledi Ben o arada kaldim
Bu hangi dil . Sanki Türkçeden İngilizce okuması gibi bişey bupsicologik- yazmis bir yerde ingilizce de böyle söyleniyor mu ya ?
Kisaltma falan mi nedir bu?
Ben konuşmayı kime benzettgimi buldum.
Avatar vardi ya film onun Türkçe dublajlı kadin basrol konusmasi
Izlemissindir kesin.
Benzemiyor mu ya
Kou sahibi gelcek misin karar verdin mi?
Aynen insallah oyle olur ,zaten konu sahibi neler yazdiysak anlamadiBu konuda da geyikten gitmeszsek iyidir ahhh ah
Munecim valla görmezden gel ne olur bak pandemi mamdemi derken iyice bozduk ne yapalım iki şey ettiysek hem konu iki kişinin barismasina vesile oldu bence kutlamalı bunu hatta
KatılıyorumBu hangi dil . Sanki Türkçeden İngilizce okuması gibi bişey bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?