Turkiye de yasamak

Aynen boşver olur arada ailede bile neler oluyor barıştık aynen ❤

Valla yazini simdi gordum konu sahibi gelmis yazmis , biz oyle kaptirmisiz ki kendimizi aynen biz sana yardimci oluruz. Dil , arkadaslik vs konusunda ozelden bize yazabilirsin Ben ve mayflower burda yasiyoruz .
Siz ingilteredesiniz? Ben bazen sesli translate kullanıyorum anlamıyor application. Teşekkürler alakali oldugunuz için. Siz ingilteredeseniz burda 2 3 arkadas meeting olcak isterseniz sizde katılın

Bu konuda da geyikten gitmeszsek iyidir ahhh ah
Munecim valla görmezden gel ne olur bak pandemi mamdemi derken iyice bozduk ne yapalım iki şey ettiysek hem konu iki kişinin barismasina vesile oldu bence kutlamalı bunu hatta

Biraz daha gayretle sanki İstanbul Türkçesi olucak
psicologik- yazmis bir yerde ingilizce de böyle söyleniyor mu ya ?
Kisaltma falan mi nedir bu?
Ben konuşmayı kime benzettgimi buldum.
Avatar vardi ya film onun Türkçe dublajlı kadin basrol konusmasi
Izlemissindir kesin.
Benzemiyor mu ya

Kou sahibi gelcek misin karar verdin mi?

Bellimi olur , günün birinde olur. Mesela faralya ve kabak köylerini çok seviyorum . Orda bile evler müthiş ucmus duruma . Halbuki bundan 5-10 sene önce kimse adını bilmezdi o yerlerin.
Yaaaa kabakta olmuş su 10 tl resmennnn heryeri keşfettiler kalmadı bi yer

Zaten ilk mesajinda da oyleydi bu konuda da sanki boyle konussa daha sirin gorunecek mi gibi dusundu yada baya baya mi kekledi Ben o arada kaldim
geçenlerde bir konu vardı.sözde şu meşhur jason bradley hani kral arthur olan filmde ingilterede eziyet çekiyormuş oranın en iyi avukatını tutması lazımmış sözleşmeden kurtulmak için.türkiyede bizim konu sahibinin arkadaşı kadından 20ooo 30000 durmadan para istiyormuş .bizim kadında inanıp göndermiş hep.akıllara zarar bir dolandırıcılık hikayesiydi.konuyu okuyan oldu mu?

Bu hangi dil . Sanki Türkçeden İngilizce okuması gibi bişey bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…