- 28 Mayıs 2019
- 8.403
- 17.153
- 198
Valla ben mustakil deyince minik bir sey canlaniyor gozumde. Senin ne canlanıyor kiDeniz olsunda müstakil in temizliğini kim yapıcak kız :) ama küçük müstakil olur..
Oda değil tanıdığım kadarıyla . Hem bunlr forumun tadı tuzu olacak okadarHaha iyiki ))) sen değilde az önce başka bir konuda cey cey ile baya bi birbirimize girdik biz ,şimdi burda gördükçe acayip oluyor ben kinci değilimdir Allahtan ))
Gercekten mi , belki de olmamasi gerekiyordu . Su yalan dunya da hadi sarilin birbirize bakayimHaha iyiki ))) sen değilde az önce başka bir konuda cey cey ile baya bi birbirimize girdik biz ,şimdi burda gördükçe acayip oluyor ben kinci değilimdir Allahtan ))
Öyle ya insaniz hepimiz arada yüksebilir sinirler gayet normal bunlar..hakarer ve küfür olmadığı sürece kimseye kin tutmamOda değil tanıdığım kadarıyla . Hem bunlr forumun tadı tuzu olacak okadar
Etiketle gelsin sarılalım kuzumGercekten mi , belki de olmamasi gerekiyordu . Su yalan dunya da hadi sarilin birbirize bakayim
Haklısın . İnsan gerçekten isterse hersey olur bence .Hayal her zaman kur inaniyorum ben , bir seyi gonulden cok istersen ve zaminda istersen oluyor .
Valla yazini simdi gordum konu sahibi gelmis yazmis , biz oyle kaptirmisiz ki kendimiziTeşekkür ederim zaman tanidiniz bana. Burdan 3 arkadaşla görüştük yardim yapacak onlar. Detay konuscaklar benle. Türk insanı hoş iyi aynı kan amma içinizden bazılarini anlamak olmuyor. Burda yanlis niye topic olsun. Burda yaşayan olanlarda aksan yok yeni gelen kendi hemşehrilerinin söyleyiş oturuş davranış hep kekliyor. Anyways yardim yapanlar çok teşekkürler.
Gitti ki ki Hemen yapayimEtiketle gelsin sarılalım kuzum
ne chatı ne 2088 i benim tek sosyal platform etkinliğim burası.ömrümde facebook insta twitter ım olmadıCeycey rumuzunu ben nereden hatırlıyorum yahu :) bi chat programına giriyormuydun 2088 senesinde falan sen :)
ben kendisini severdim yorumlarından tanırdım ama gereksiz bir konuda boşuna tartıştı benle maalesef
Bos ver onu konuyu simdilik ceycey , mayflower la bir yanlis anlasma olmus galiba . Hadi sarilin bakayimne chatı ne 2088 i benim tek sosyal platform etkinliğim burası.ömrümde facebook insta twitter ım olmadı
Ee sende benimle tartıştın ya bide yetmedi özelden yazdın alla allaben kendisini severdim yorumlarından tanırdım ama gereksiz bir konuda boşuna tartıştı benle maalesef
ünlü de olamadım şimdiye dek ama kızımda niyet var fenomen olacakmışHahahaha o da nerden cikti simdi
ben barışırım zaten küsmedim basit bir konuydu.o konudaki konu sahibi zaten evlere şenlikti hepimizi birbirimize düşürdüBos ver onu konuyu simdilik ceycey , mayflower la bir yanlis anlasma olmus galiba . Hadi sarilin bakayim
Kizlar konu sahibi dun daha güzel Türkçe mi konusuyormus bana mi öyle geldisöyleme yapmalısınız. Çocuk hayatı herseyin önünde. diger kişi yada siz gecikme olmadan karar verip harekete geçin.
Evet sarilin emojilerleEe sende benimle tartıştın ya bide yetmedi özelden yazdın alla alla
Ama daha öncede dediğim gibi kinci değilim ve gerçekten saçma bir konudan tartıştık uzatmaya bile değmez gel sarılalım
Sorma ya kendisi izledi kenardan olan bize olduben barışırım zaten küsmedim basit bir konuydu.o konudaki konu sahibi zaten evlere şenlikti hepimizi birbirimize düşürdü
kötü bir şey yazmadım ama değil mi?sık sık banlanıyorum sokağa çıkma yasağı da var türkiyede banlanırsam evde sıkılırım kadınlar kulüpsüz.ondan özeline yazdım yakma benii diyeeeEe sende benimle tartıştın ya bide yetmedi özelden yazdın alla alla
Ama daha öncede dediğim gibi kinci değilim ve gerçekten saçma bir konudan tartıştık uzatmaya bile değmez gel sarılalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?