Ben döndüm teyzemle yaşadı okul süreci. Türk lise gecerli yok burda. 12 sene geldi döndü. University konusmak olmadi turkish. Anlasiliyor yazi? Translate yaptiriyor ben bazi yerlerde14 yaşında İngiltere’ye dönmüşsünüz. 14 yaş dil öğrenmek için yeterli bir yaş. Neden konuşmanız bozuk merak ettim
Cok üzgün siz joke yaptınız ?Neyse sen farklı frekanstan çalıyorsun
Anlamadın
Ben döndüm teyzemle yaşadı okul süreci. Türk lise gecerli yok burda. 12 sene geldi döndü. University konusmak olmadi turkish. Anlasiliyor yazi? Translate yaptiriyor ben bazi yerlerde
Bunu biliyorum. Devlet yardım yapmak olmuyor. England bile degisim yasiyohepsi bitti canım korona hepsini bitirdi
aylardır ne bir arkadaş görüyoruz ne de bir piknik ,
uzaktasn bakınca Türkiyede yaşamak çok güzel ama mesela ben senın kurdugun cümleyi asla kuramam burada
çünkü,devlet yardım etmek zorunda
Türkiye çok güzel bir ülke. Parası olan, siyasetle ilgilenmeyen kral gibi yaşar. Ege'de yaşayan fransız, alman, amerikalı, rus vs birçok milletten imsan var ve çok da mutlular. Çünkü parası olana Türkiye cennettir. (cefasını, çilesini biz gerçek vatandaşlar çekiyoruz vah bize)
Ama 14 binle dünya turu yapılmaz, bunu bilin. Türkiye'de kazandığınızı türkiye'de harcarsanız çok güzel para ama yurtdışı için o parayı 10'a bölün, işte gerçek kıymeti o kadar.
Gerçi vatandaşlık varsa her türlü dönüşü var. Kaybedeceğiniz bir şey olmaz. Ömür boyu hayal olarak kalmasındansa deneyip görmek daha iyi.
Bunları hiç bilmiyormu acaba..Haberleri takip ediyorsaniz donmemeniz gerektigini bilmeniz lazim aslinda. Burada paranin degeri yok, asla dunyayi falan gezemezsiniz bizim TL ile. Ingilterede yasayin,gezmeye Turkiyeye gelin. En iyisi bu.
AnneMler turkish konuşuyor. Rus aksani bu? Teyze anne kardesiyle yaşadım cok zaman teyzem turkish konuşma yapmazdi. Turkish konustum herkes anliyo beni.Ailende de türkçe konulan yok muydu
Var ya sanki keklion bizi
Rus aksanı falan
Anlaşılıyor anlaşılıyorBen döndüm teyzemle yaşadı okul süreci. Türk lise gecerli yok burda. 12 sene geldi döndü. University konusmak olmadi turkish. Anlasiliyor yazi? Translate yaptiriyor ben bazi yerlerde
HaberiM var. Kuzenler yasamak diye burayi istiyor. AnneM dönüp kimse yok olcak burda. Birlikte vakit az gecti aileyle.Haberleri takip ediyorsaniz donmemeniz gerektigini bilmeniz lazim aslinda. Burada paranin degeri yok, asla dunyayi falan gezemezsiniz bizim TL ile. Ingilterede yasayin,gezmeye Turkiyeye gelin. En iyisi bu.
Eski arkadaslar var, amca, dayi, hala. Süreklilik olmaz 20 gün olur görüşmek 40 olur. Buyukbaba buyukanne gormek yok 8 yil
Siz economy yüksek oldu sectiniz burda olmayi?
Ailende de türkçe konulan yok muydu
Var ya sanki keklion bizi
Rus aksanı falan
Ev sahip olmak kolay, burda zor. Araba kolay burda 7 gün kazancla normal araba almak olur. Dünya turu burda basit, turkey icin visa gerek yok british pasaportu bizdeki. Kuzenler parasiz diyor okey sonra pandemi demek olmadan giyiyor ikinci giymek yok, restaurant en lux gidiyor kuzenler. Mobilya degistirme yapiyorlar. En pahali. Burda yasiyor ortak evler 3 4 5 aile. Kac oda var evde o kadar aile. Biz yapmiyoruz tabi. Eski mobilya kullaniyor insanlar. Economy kötü ben izliyor storyleri pahali yasamlar. anlamiyor bunu ben? 1 pound 10.55 tl bunu biliyoruM. İç sartlari bilmiyorum cok iyi?14 yaşınıza kadar Türkiye de yaşadınız ve Türkçeniz bu şekilde
Eşinizde hiç yoktur muhtemelen
Dünya turu hayal edip Türkiye de yaşamaya gelmek falan hiç gerçekçi gelmedi
Çok basit İzmir de ev fiyatına bakın sonra o bulduğunuzu üç ille çarpın ve beş e bölün
Kaç yılda o evin sahibi olabilirsiniz görün
Google translate hepsini copy paste yaptim. Hizlilikta oluyoyorumlara verdiği cevaplarda iyice türkçesi gitti
konu başına döndüm gayette gizel bir türkçeyle açmış konuyu
yazdıkça sarpa sarmış Türkçesi garip
dediğin gibi kekliyor bizi
Ev sahip olmak kolay, burda zor. Araba kolay burda 7 gün kazancla normal araba almak olur. Dünya turu burda basit, turkey icin visa gerek yok british pasaportu bizdeki. Kuzenler parasiz diyor okey sonra pandemi demek olmadan giyiyor ikinci giymek yok, restaurant en lux gidiyor kuzenler. Mobilya degistirme yapiyorlar. En pahali. Burda yasiyor ortak evler 3 4 5 aile. Kac oda var evde o kadar aile. Biz yapmiyoruz tabi. Eski mobilya kullaniyor insanlar. Economy kötü ben izliyor storyleri pahali yasamlar. anlamiyor bunu ben? 1 pound 10.55 tl bunu biliyoruM. İç sartlari bilmiyorum cok iyi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?