Turkiye de yasamak

14 yaşında İngiltere’ye dönmüşsünüz. 14 yaş dil öğrenmek için yeterli bir yaş. Neden konuşmanız bozuk merak ettim
Ben döndüm teyzemle yaşadı okul süreci. Türk lise gecerli yok burda. 12 sene geldi döndü. University konusmak olmadi turkish. Anlasiliyor yazi? Translate yaptiriyor ben bazi yerlerde

Ben döndüm teyzemle yaşadı okul süreci. Türk lise gecerli yok burda. 12 sene geldi döndü. University konusmak olmadi turkish. Anlasiliyor yazi? Translate yaptiriyor ben bazi yerlerde

Ailende de türkçe konulan yok muydu
Var ya sanki keklion bizi
Rus aksanı falan

Bunu biliyorum. Devlet yardım yapmak olmuyor. England bile degisim yasiyo

Türkiye çok güzel bir ülke. Parası olan, siyasetle ilgilenmeyen kral gibi yaşar. Ege'de yaşayan fransız, alman, amerikalı, rus vs birçok milletten imsan var ve çok da mutlular. Çünkü parası olana Türkiye cennettir. (cefasını, çilesini biz gerçek vatandaşlar çekiyoruz vah bize)

Ama 14 binle dünya turu yapılmaz, bunu bilin. Türkiye'de kazandığınızı türkiye'de harcarsanız çok güzel para ama yurtdışı için o parayı 10'a bölün, işte gerçek kıymeti o kadar.
Gerçi vatandaşlık varsa her türlü dönüşü var. Kaybedeceğiniz bir şey olmaz. Ömür boyu hayal olarak kalmasındansa deneyip görmek daha iyi.

Bi saçmalık var dünya turu da istiı aynı zamanda pandemide ....bişi var ama dur bakalım

Ne işiniz vat Türkiye'de yaşayın orada,buraya gelipte ne yapacaksınız ki.
İnsanlar artık fırsat bulsakta kaçsak gitsek diye düşünürken siz dönüş istiyorsunuz.
Burada yaşam kolaymı zannediyorsunuz öyle,herşey berbat bir durumda.
Birde dünya turu demişsiniz o çok zor burada,ancak sahile inip çay içersiniz mısır yersiniz.
Kusura bakmayın da durum bu ...

Rus aksanı falan
AnneMler turkish konuşuyor. Rus aksani bu? Teyze anne kardesiyle yaşadım cok zaman teyzem turkish konuşma yapmazdi. Turkish konustum herkes anliyo beni.

14 yaşınıza kadar Türkiye de yaşadınız ve Türkçeniz bu şekilde

Eşinizde hiç yoktur muhtemelen

Dünya turu hayal edip Türkiye de yaşamaya gelmek falan hiç gerçekçi gelmedi

Çok basit İzmir de ev fiyatına bakın sonra o bulduğunuzu üç ille çarpın ve beş e bölün

Kaç yılda o evin sahibi olabilirsiniz görün

Haberleri takip ediyorsaniz donmemeniz gerektigini bilmeniz lazim aslinda. Burada paranin degeri yok, asla dunyayi falan gezemezsiniz bizim TL ile. Ingilterede yasayin,gezmeye Turkiyeye gelin. En iyisi bu.
HaberiM var. Kuzenler yasamak diye burayi istiyor. AnneM dönüp kimse yok olcak burda. Birlikte vakit az gecti aileyle.

Eski arkadaslar var, amca, dayi, hala. Süreklilik olmaz 20 gün olur görüşmek 40 olur. Buyukbaba buyukanne gormek yok 8 yil
Siz economy yüksek oldu sectiniz burda olmayi?

Gelip görseydiniz

Yani orada kazandığınız bir birim burada 10 birim para

Atlayıp uçağa gelip görseydiniz

Eski arkadaşlar akrabalar var da onlarla hangi dilde anlaşıyorsunuz

Bu şekilde kuzenle sohbet etmiyorsunuz herhalde

Konuyu çıkmaza soktun hee...
Gel diyoruz, economy nasıl olacak diosun, gelme diyoruz aileyi görmek diyorsun..

Rus aksanı falan

yorumlara verdiği cevaplarda iyice türkçesi gitti
konu başına döndüm gayette gizel bir türkçeyle açmış konuyu

yazdıkça sarpa sarmış Türkçesi garip

dediğin gibi kekliyor bizi

Ev sahip olmak kolay, burda zor. Araba kolay burda 7 gün kazancla normal araba almak olur. Dünya turu burda basit, turkey icin visa gerek yok british pasaportu bizdeki. Kuzenler parasiz diyor okey sonra pandemi demek olmadan giyiyor ikinci giymek yok, restaurant en lux gidiyor kuzenler. Mobilya degistirme yapiyorlar. En pahali. Burda yasiyor ortak evler 3 4 5 aile. Kac oda var evde o kadar aile. Biz yapmiyoruz tabi. Eski mobilya kullaniyor insanlar. Economy kötü ben izliyor storyleri pahali yasamlar. anlamiyor bunu ben? 1 pound 10.55 tl bunu biliyoruM. İç sartlari bilmiyorum cok iyi?

yorumlara verdiği cevaplarda iyice türkçesi gitti
konu başına döndüm gayette gizel bir türkçeyle açmış konuyu

yazdıkça sarpa sarmış Türkçesi garip

dediğin gibi kekliyor bizi
Google translate hepsini copy paste yaptim. Hizlilikta oluyo yardim ihtiyaci olmasa vakit kaybi yasamak istemem. Ben anlasilmama olacağını düşünmedi. Gercekte üzgünüm

sen hakıkaten kafa buluyon bizle ,

niye konunu açarken ki gibi yazmıyorsun , gayette düzgün orada yazdıkların

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…