Bu kadar anlasilmiyor yazdigim. Gercekte üzgünümsen hakıkaten kafa buluyon bizle ,
niye konunu açarken ki gibi yazmıyorsun , gayette düzgün orada yazdıkların
sen hakıkaten kafa buluyon bizle ,
niye konunu açarken ki gibi yazmıyorsun , gayette düzgün orada yazdıkların
Google translate e cevirtmiş ilk yazdıgını desem, o da değil...Gayet düzgün..
Ulen var ya saf gibi yorum yapıoz dalga gecenlere herhalde..Hala cok safım yaa
bencede kekliyorAilende de türkçe konulan yok muydu
Var ya sanki keklion bizi
Rus aksanı falan
Vatan sevgisinden gelmenizi anlarım da akraba için dönmenizi pek anlayamadım
I am sorry, really. i took your time. You don't think you are being fooled, please. I really need help. Çok Çok özür diliyorum.Google translate e cevirtmiş ilk yazdıgını desem, o da değil...Gayet düzgün..
Ulen var ya saf gibi yorum yapıoz dalga gecenlere herhalde..Hala cok safım yaa
Teşekkür ettim cevabiniz için. Evet hastane olcak. Dünya turu istiyor biz. Ornek 14 bin 2 maas geldi. Bunla ev, araba, geziler yetermi? Ordaki kuzenler zor diyo. Burda devlet para verdi onuda ödemek lazım. Korku var biraz bu nedenle. Online shopping yapiyor öylesine burdakilerin ayni aliyor tl olarak 3bin sepette bisey yok. Ev rent cok ucuz ordan diyorum denk gelir sonra yurtdisi biletler pahasi cok. Yurtdisi konferans olsa gelmek guc olur?
I am sorry, really. i took your time. You don't think you are being fooled, please. I really need help. Çok Çok özür diliyorum.
AnneMler turkish konuşuyor. Rus aksani bu? Teyze anne kardesiyle yaşadım cok zaman teyzem turkish konuşma yapmazdi. Turkish konustum herkes anliyo beni.
translate te mi çevirdiniz bunu?
özür diliyorum
Cümlesini yazabilmek için baya baya türkçe bilmek lazım ya...normalde dilerim diye çevirir translate yani....diliyorum demiş...özür diliyorum'u türkçeyi sökmemiş biri bilemez
Hayır kötü tarafı yazdığı ingilizce de bi şeye benzemiyor. Kesinlikle gerçek değil bu kadın :)
Sağlık çalışanıysanız Türkiye'de çok çok zor. Korona kapsa bile sağlık çalışanları ölmedikçe işine 10gün sonra dönmek zorunda. Kanser bile atlattıysan çalışmak zorundasın. İzin yok istifa yok. Her gün bir sağlıkçımız ölüyor. Bu dönemde Türkiye'de hastanede çalışmak kötü bir tercih olur. İngiltere'de nasıldır bilmiyorum tabi belki orda da aynıdır.
Ayda toplam 8000 TL ile Türkiye'de yani, kirada oturulur, yeme içme karşılanır, arada kafeye restorana gidilir, yılda bir kere lüks olmayan tatil yapılır. Ama yurtdışı seyahatine yetmez. Ayda elinize 764 pound geçecek yani toplam. O lüks storileri atan tanıdıklarınız mı? Tanıdıklarınız zengin demek ki ama 8000 TLyle yani 764 poundla Türkiye'de de yaşam standardınız düşecektir bir nebze de olsa. Ama tabi aile bağları, sohbet muhabbet ona bişey diyemem. Ben de yakında Türkiye'ye döneceğim (Avrupa'dan değil).
Turkiyeden kacabilen kacti. Kalanlar da firsat bulamayanlar. Elinizdeki nimeti tepmeyin derimHaberiM var. Kuzenler yasamak diye burayi istiyor. AnneM dönüp kimse yok olcak burda. Birlikte vakit az gecti aileyle.
Yurt disinda yasayanlarda var bu sendrom. Turkiyeyi bir sey zannediyorlar. Es dost akrabayla bir halt olsa burda yasayanlar mutlu olurduBunları hiç bilmiyormu acaba..
Cin gibi nasıl bilmezler bunu,hiç mi tv filan seyretmiyorlar buraya gelen kaç gurbetçi var acaba hiç yoktur.Yurt disinda yasayanlarda var bu sendrom. Turkiyeyi bir sey zannediyorlar. Es dost akrabayla bir halt olsa burda yasayanlar mutlu olurdu
Tam olarak sizinle tam tersi durumu yasamak icin cabaladik 3 yildir. Herseyi hazirladik pandemi cikti yine erteledik ingiltereye yerlesmeyi..Ingiltere için yardimci olursaniz bende size sormak isterim. Ama şunu bende belirteyim. Bizde ingiltere de omur boyu yasamayi düşünmüyoruz. Okuyup, belli bir sure calisip sonra turkiyeye geri donmek istiyoruzSelamlar. Uzun zaman burda yazılanları okuyor herkesin farkli bir penceresi çokta danisacak kimsem olmadigi için fikirlerinizi almak istiyorum. Aslen Türk'üm yaklasik 10 senedir Ingiltere de yasiyorum burda iyi bir universiteden ve bölümden bu yil mezun oldum eşimle evlendik sonrasi. Esim burada dogup Türk. Benim durumum karışık burda doğup 2 yasinda turkiyeye gelip 12 sene yakin Türkiye'de yaşadım. Sonra buraya dönüş yaptik. Ama ben hep Izmir'i özlüyorum aklim hep orada. Kuzen, buyukanne buyukbaba hep orada. Baba annede isyerini sattıklarında doncek. Iyi de arkadaslar var benim. Ben düşünüyorum oraya is basvurusu yaptim cok hastaneler kabul etti sonra dusunuyorum kuzenlerim buraya gelmek, yasamak istiyor. Bu yüzden biraz korku var. Eşim karari bana birakti. Orda tutunmak olur? Esimde ayni bolum sinif mezunuz bi acil durum parasi yok kenarda. Turkiyeyi seviyorum çıkan kitaplar, sinemalar, haberler hepsini takip ediyorum. Çok özlüyorum burda ordaki gibi arkadas yok. Kuzen var ama uzak duruyor. 3 ay düşünüyor arastiriyorum bilemedim fikre ihtiyac var Lütfen yardimci olursunuz siz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?