Turkiye de yasamak

sen hakıkaten kafa buluyon bizle ,

niye konunu açarken ki gibi yazmıyorsun , gayette düzgün orada yazdıkların

Google translate e cevirtmiş ilk yazdıgını desem, o da değil...Gayet düzgün..
Ulen var ya saf gibi yorum yapıoz dalga gecenlere herhalde..Hala cok safım yaa

Çok üzgünüm lütfen sizin vaktiniz için özür dilerim. 60 gün kurs gittim turkish için. Yardim yaptiginiz için teşekkür ederim. Sizi anlamakta zorladiysa ben samimi çok özür diliyorum.

Vatan sevgisinden gelmenizi anlarım da akraba için dönmenizi pek anlayamadım

Konu cok karısık...bi diyor izmir , burda insanlar soğuk...bi diyor izmirde aile var...Hastaneden kabul aldık karı-koca birden fazla hastane kabul etti diyor (hem de bu Türkçe ile nasıl olduysa)
Yüzyüze görüşmeden nasıl oluyor.

Sonra dönüyor 7bin alır mıyız diyor..Kabul ettilerse maaş bellidir zaten allah allah...
Sonra diyor burda şartlar çok iyi en lüks mobilya alıp en lüks restoran dan yiyormuş kuzenleri gitme diyormuşmuş...
Meslek doktor mu karı koca diyorum cevap yok.
Sonra diyor dünya turu yapabilir miyiz. Gezemezsek kocam üzülür diyor. E kocan da başvurmuş madem olur aldıysanız hastanelerden, 2 kişi olur aldık diyor ...Tek olsam coktan gelirdim diyor.

Keklion da keşke biraz iyi kurgulasaydın.
Müge Anlı'ya döndüm burda

Google translate e cevirtmiş ilk yazdıgını desem, o da değil...Gayet düzgün..
Ulen var ya saf gibi yorum yapıoz dalga gecenlere herhalde..Hala cok safım yaa
I am sorry, really. i took your time. You don't think you are being fooled, please. I really need help. Çok Çok özür diliyorum.

dünya turu istiyor biz? Türksünüz yurtdışında büyüdünüz kelimeleri düzgün yazıyorsunuz ama cümle kuramıyorsunuz. Gerçek misiniz? Türkçeye yazı dilinde değil de konuşarak hakim olduğunuzu düşünüyorum. Cümle yapınızın düzgün kelimeleri yazışınızın yanlış olmasını beklerdim. Kitapları takip ediyorum falan demişsiniz. Değişik geldi.

Sağlık çalışanıysanız Türkiye'de çok çok zor. Korona kapsa bile sağlık çalışanları ölmedikçe işine 10gün sonra dönmek zorunda. Kanser bile atlattıysan çalışmak zorundasın. İzin yok istifa yok. Her gün bir sağlıkçımız ölüyor. Bu dönemde Türkiye'de hastanede çalışmak kötü bir tercih olur. İngiltere'de nasıldır bilmiyorum tabi belki orda da aynıdır.

Ayda toplam 8000 TL ile Türkiye'de yani, kirada oturulur, yeme içme karşılanır, arada kafeye restorana gidilir, yılda bir kere lüks olmayan tatil yapılır. Ama yurtdışı seyahatine yetmez. Ayda elinize 764 pound geçecek yani toplam. O lüks storileri atan tanıdıklarınız mı? Tanıdıklarınız zengin demek ki ama 8000 TLyle yani 764 poundla Türkiye'de de yaşam standardınız düşecektir bir nebze de olsa. Ama tabi aile bağları, sohbet muhabbet ona bişey diyemem. Ben de yakında Türkiye'ye döneceğim (Avrupa'dan değil).

özür diliyorum
Cümlesini yazabilmek için baya baya türkçe bilmek lazım ya...normalde dilerim diye çevirir translate yani....diliyorum demiş...özür diliyorum'u türkçeyi sökmemiş biri bilemez

Hayır kötü tarafı yazdığı ingilizce de bi şeye benzemiyor. Kesinlikle gerçek değil bu kadın :)

8000i nerden uydurmuşum yalnız 14000 demiş. Evet 14000 Türkiye için güzel para ama ev araba alınır mı bilmiyorum, belki krediyle alınabilir.

Yurtdışı seyahatlerine çok da yetmeyebilir bence. 1,337.14 Pound. 1,811.81 dolar. Ama hani masrafsız seyahat ediyorsanız yeter.

Yurt disinda yasayanlarda var bu sendrom. Turkiyeyi bir sey zannediyorlar. Es dost akrabayla bir halt olsa burda yasayanlar mutlu olurdu
Cin gibi nasıl bilmezler bunu,hiç mi tv filan seyretmiyorlar buraya gelen kaç gurbetçi var acaba hiç yoktur.
Adamlar oradarahat tabi,burada öylemi paraları bize göre kral gibide bizim paramız onlara acı reçete diyi darkcım:))

Tam olarak sizinle tam tersi durumu yasamak icin cabaladik 3 yildir. Herseyi hazirladik pandemi cikti yine erteledik ingiltereye yerlesmeyi..Ingiltere için yardimci olursaniz bende size sormak isterim. Ama şunu bende belirteyim. Bizde ingiltere de omur boyu yasamayi düşünmüyoruz. Okuyup, belli bir sure calisip sonra turkiyeye geri donmek istiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…