- Konu Sahibi sonbaharyaGmurlari
-
yay burcu olmamdan mütevellit gezmeye yeni yerler görmeye müthiş bir ilgim var.bir seyyah olmayı çok isterdim.gel gör ki işler gerçek hayatta öyle yürümüyor.birkaç kez istanbul'a arkadaşın yanına gitmiştim çok yer gezemedim.çok üzülmüştüm çoğu yerin önünden geçmiş içine girememiştim.ve kendime bir söz vermiştim bir gün bu şehre tekrar gelicem ve istdiğim gibi gezicem demiştim.tabi bunu dememin de üzerinden birkaç yıl geçti.arkadaşlara söylüyorum katılamıyorlar bana.ben uçak biletimi almıştım bile. ve şimdi hazırlıklarımı yapıp yarı yıl tatilinde (ben öğretmenim ) istanbulun tarih kokan yerlerinde kaybolmak istiyorum.şehir olan istanbulu değil , aşıkların aşklarındaki, yazarların romanlarındaki, şairlerin şiirlerindeki istanbulu gezmek istiyorum.teomanın şarkılarındaki istanbulu gezmek istiyorum.cesaretliyimdir bu tür konularda ama içimden bir ses saçmalama tek başına olmaz derken öteki ses "neden olmasın sadece güven kendine .şimdi olmazsa ne zaman? " diyor.
peki siz hangi sesi dinlememi istersiniz kk nın değerli hanımları?
canımmm çok teşekkür ediyorum sana .tamam söylediklerini uygulayacağım.seninle özelden irtibata geçebilir miyim?Canım bende öğretmenim İstanbul'u tek başıma gezdim tanıdığım kimse yoktu öyle beni gezdirecek. Sana tavsiyem merkezi bir yerde kalacak yerini ayarla. Öğretmenevlerinden bak hangisi merkeziyse ya da devlet misafirhanelerinden birii olabilir. Sana tavsiyem tam Sultanahmet'te Tapu Kadastronun misafirhanesi vardı orası ya da Diyanetin Sosyal tesisi var ikisinden birinde kalmanı tavsiye ederim direk tarihin içindesin. Kendim gezdim Ankara ve İstanbul'u özellikle o dediğim yerlerde kalırsan tramvay zaten direk dibinde olacak. İstanbula gittiinde ilk işin İstanbul kart almak olsun onunla vapur metro ve otobüslere binebilirsin. İnternetten bak gezeceğin yerlerin listesini çıkar. Eminönünde vapur iskelesi ve otobüs terminali var orada gitmek istedigin yerlere ulaşabilirsin. Bir de mobil iett yükle teline mesela gitmek istedigin yerden hangi otobüsler geçiyor bulabilirsin. İstanbul gezmek açısından en kolay şehir birzda ben kendimi serbest bırakıp rastgele metro otobüs filan bindim öyle öyle gezdim tam maceracıydım korkma gez :)
canımmm çok teşekkür ediyorum sana .tamam söylediklerini uygulayacağım.seninle özelden irtibata geçebilir miyim?
Bu kadar düşünecek ne var atlayın gidin, niye tek başınıza olmasın? Hatta istediğiniz an istediğiniz yere gidersiniz çok da güzel olur.yay burcu olmamdan mütevellit gezmeye yeni yerler görmeye müthiş bir ilgim var.bir seyyah olmayı çok isterdim.gel gör ki işler gerçek hayatta öyle yürümüyor.birkaç kez istanbul'a arkadaşın yanına gitmiştim çok yer gezemedim.çok üzülmüştüm çoğu yerin önünden geçmiş içine girememiştim.ve kendime bir söz vermiştim bir gün bu şehre tekrar gelicem ve istdiğim gibi gezicem demiştim.tabi bunu dememin de üzerinden birkaç yıl geçti.arkadaşlara söylüyorum katılamıyorlar bana.ben uçak biletimi almıştım bile. ve şimdi hazırlıklarımı yapıp yarı yıl tatilinde (ben öğretmenim ) istanbulun tarih kokan yerlerinde kaybolmak istiyorum.şehir olan istanbulu değil , aşıkların aşklarındaki, yazarların romanlarındaki, şairlerin şiirlerindeki istanbulu gezmek istiyorum.teomanın şarkılarındaki istanbulu gezmek istiyorum.cesaretliyimdir bu tür konularda ama içimden bir ses saçmalama tek başına olmaz derken öteki ses "neden olmasın sadece güven kendine .şimdi olmazsa ne zaman? " diyor.
evet bunu da düşüneceğim çok teşekkür ederim günübirlik turlara nasıl katılabilirim?Gecen hafta katar dan bi arkadas geldi istanbula . kiz 38 yasinda baya bi ulke gezmis tek basina, bi hafta kaldi istanbulda tek takildi genelde, hem de taksimde bi otelde kaldi,ben de cesaretine hayran kaldim
Sen kendi ulkendesin , bence gayet de gezebilirsin eglenceli olur.
Istanbul ici gunluk turlar var, netten bak, biguzergah belirliyorlar doga tarihi kulturel yada gurme turlari filan, bi grup olusturup bi gun geziyolar. Bunu da deneyebilirsin
Iyi gezmeler
Istanbul gunluk turlar yazin google a cikiyo baya. Inceleyin begendiginiz guvendiginiz bi sirkete reservasyon yapin. Hatta nette yorumlara da bakin, tura katilanlarin yorumlarinaevet bunu da düşüneceğim çok teşekkür ederim günübirlik turlara nasıl katılabilirim?
Sorun nerede ben anlamadım. Güzel güzel gezin işte.yay burcu olmamdan mütevellit gezmeye yeni yerler görmeye müthiş bir ilgim var.bir seyyah olmayı çok isterdim.gel gör ki işler gerçek hayatta öyle yürümüyor.birkaç kez istanbul'a arkadaşın yanına gitmiştim çok yer gezemedim.çok üzülmüştüm çoğu yerin önünden geçmiş içine girememiştim.ve kendime bir söz vermiştim bir gün bu şehre tekrar gelicem ve istdiğim gibi gezicem demiştim.tabi bunu dememin de üzerinden birkaç yıl geçti.arkadaşlara söylüyorum katılamıyorlar bana.ben uçak biletimi almıştım bile. ve şimdi hazırlıklarımı yapıp yarı yıl tatilinde (ben öğretmenim ) istanbulun tarih kokan yerlerinde kaybolmak istiyorum.şehir olan istanbulu değil , aşıkların aşklarındaki, yazarların romanlarındaki, şairlerin şiirlerindeki istanbulu gezmek istiyorum.teomanın şarkılarındaki istanbulu gezmek istiyorum.cesaretliyimdir bu tür konularda ama içimden bir ses saçmalama tek başına olmaz derken öteki ses "neden olmasın sadece güven kendine .şimdi olmazsa ne zaman? " diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?