Türkiye içince bir şehire tek başına gezmeye gitmek?

aynı ben....şu gezme programları izledikçe yerimde duramıyorum..

Ay gez gez ne olacak
Benim yapmışlığım vardır bunu
Sebepsiz bir haftasonu durdum durdum ve dedim ki birden
"Ben Muğlaya gideyim ya" gibi

dipnot: yay burcuyum

senin uymuş iste daha ne istiyorsun benim bir duygusal bi zıpır kıpır
yoruluyor etrafımdaki insanlar just bi dur artık diyolar
ya seviyorum yaa kendimi iyi ki yay burcuyum arkadaşlarm der uçuk kaçık çılgınsın felan ama ben bayılıyorum bu "normal"kavramına uymayan tavırlarıma :) içimden geldiği gibi yaşamak hoşuma gidiyor.başkalarının ne dediklerine kulak tıkamak özgür olmak başkalarının yapamazsın , hiçmantıklı değil, dur durduğun yerde dediği şeyleri yapmak (burda yurtdışında öğretmenlik yapmak fikrinden bahsediyorum )

Kesinlikle gönlüne göre gez, o tarih kokan sokakları buram buram içine çek, belki resimlemen için fotoğraf makinesi, ufak notlar içinde bir not defteri götürebilirsin. Vazgeçme bence. Ayrıca yarıyıl tatili İstanbul için çok hoş bir hava olur.. Her mevsimde ayrı güzel gerçi :)
"Git ve sonuna kadar gez!"

Kesinlikle gönlüne göre gez, o tarih kokan sokakları buram buram içine çek, belki resimlemen için fotoğraf makinesi, ufak notlar içinde bir not defteri götürebilirsin. Vazgeçme bence. Ayrıca yarıyıl tatili İstanbul için çok hoş bir hava olur.. Her mevsimde ayrı güzel gerçi :)
"Git ve sonuna kadar gez!"

Gecen sene almanyadan bir ögretmen arkadasim tek basina istanbula gitti.bir kac günlügüne gezdi.Benim kardesimde tek basina marmarise giderek tatil yapti.cok ta iyi yaptim abla dedi.bilemiyorum yani benim icin radikal bir karar mesela ben yanlizligi sevmem.o yuzden de istemem.kardesime bir sey demedim ama o eve gelene Kadar ben diken ustunde durdum.Ama sonucta kendini bilen insan icin bir sey olmaz.istanbulda ögretmenevinde kaldi arkadasim.sende git orda kal daha ucuz.Efendi otele de gidebilirsin.Baya pahaliymis ama benim sinif arkadasimin yeri..
ben de tek basina igdira görev yerime alanyadan ucakla gitmistim.üstelikte ayni böyle terör zamanlari..Valla insan niyetine girince tehlike fala gözü görmüyor..Hayat bir sekilde akip gidiyor.

Bende yay burcuyum işimden dolayı Türkiye'yi bir baştan bir başa gezdim yanında bir arkadaşın olursa sıkılmazsın tekbaşına korkuyorsan karanlıkta dışarda olmazsın yazın gidersen daha çok gezebilirsin

Tek başına gezerken insan asıl şairlerin, yazarların gözünden bakabiliyor bir şehre.
Yalnız dolaşmayı ben de pek severim.
Sakın vazgeçme.

Bence tek başınayken, İstanbul'un ruhunu daha iyi hissediyor insan... Tabii ki dikkatli ol her zaman için, ama tadını da çıkar, sırf yalnızsın diye vazgeçme...

tek basina hayallerimin tapinagi angkor wata kambocyaya kadar gitmis birisi olarak diyorum ki gidin,durmayin gezin,hayattaki en guzel seylerden biri benim icin. ben de her turkiyeye geldigimde istanbul turu yapmadan duramiyorum,bu kadar icine edildigi mahvedildigi,peskes cekildigi halde hala guzel en guzel sehir bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…