- Konu Sahibi sonbaharyaGmurlari
-
yay burcu olmamdan mütevellit gezmeye yeni yerler görmeye müthiş bir ilgim var.bir seyyah olmayı çok isterdim.gel gör ki işler gerçek hayatta öyle yürümüyor.birkaç kez istanbul'a arkadaşın yanına gitmiştim çok yer gezemedim.çok üzülmüştüm çoğu yerin önünden geçmiş içine girememiştim.ve kendime bir söz vermiştim bir gün bu şehre tekrar gelicem ve istdiğim gibi gezicem demiştim.tabi bunu dememin de üzerinden birkaç yıl geçti.arkadaşlara söylüyorum katılamıyorlar bana.ben uçak biletimi almıştım bile. ve şimdi hazırlıklarımı yapıp yarı yıl tatilinde (ben öğretmenim ) istanbulun tarih kokan yerlerinde kaybolmak istiyorum.şehir olan istanbulu değil , aşıkların aşklarındaki, yazarların romanlarındaki, şairlerin şiirlerindeki istanbulu gezmek istiyorum.teomanın şarkılarındaki istanbulu gezmek istiyorum.cesaretliyimdir bu tür konularda ama içimden bir ses saçmalama tek başına olmaz derken öteki ses "neden olmasın sadece güven kendine .şimdi olmazsa ne zaman? " diyor.
peki siz hangi sesi dinlememi istersiniz kk nın değerli hanımları?
hahahaha seviyorum yay burçlarını yaaaaAy gez gez ne olacak
Benim yapmışlığım vardır bunu
Sebepsiz bir haftasonu durdum durdum ve dedim ki birden
"Ben Muğlaya gideyim ya" gibi
dipnot: yay burcuyum
hahahaha seviyorum yay burçlarını yaaaayok bizim gibi çılgın
öncelikli hedefim kore japonya çin ne dersinama spontan çok daha keyifli olmuyor mu heyecanlı oluyor
yakındaysan gidelim beraber :KK7o:
ya ben bi de madagaskara gitmek istiyorum
öncelikli hedefim kore japonya çin ne dersin? ahaha dünyadaki en az burcun yay olduğunu biliyor muydun?
benim yükselen de akrepevveeet zaten çok olsaydı iyi olmazdı bence çok dengesiz bi dünya olurdu
yükselenim de balık sormayın gitsin durumları
benim yükselen de akrep
ya seviyorum yaa kendimi iyi ki yay burcuyum arkadaşlarm der uçuk kaçık çılgınsın felan ama ben bayılıyorum bu "normal"kavramına uymayan tavırlarıma :) içimden geldiği gibi yaşamak hoşuma gidiyor.başkalarının ne dediklerine kulak tıkamaksenin uymuş iste daha ne istiyorsun benim bir duygusal bi zıpır kıpır
yoruluyor etrafımdaki insanlar just bi dur artık diyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?