Türkiye içince bir şehire tek başına gezmeye gitmek?

Ben kafa dengi birini bulamadığım için tek geziyorum. Bursa, zonguldak, antep, rize.. hep tek hep yek:)) güzel oluyor. Sen kendini nasıl iyi hissedersen onu yap ..

Aman ha sakın hata edip de iş başlama ya da çıkış saatlerine denk getirme gezi işini. Trafiğe girme,üzerinde çok para gezdirme ha bir de tenha yerlere de girme. Maalesef madalyonun bir de diğer yüzü var.

Gezebilirsiniz gayet sorun olmaz. Güvenlik bakımından sorun yaşayacağınızı hiç sanmıyorum abartıldığı gibi karanlık bir yer değil istanbul. Sadece mesela Sultanahmet Eminönü Karaköy taraflarını gündüz taksimi gece gezin. Hem daha çok keyif alırsınız, hem ışıklandırmalar ve kalabalık gece nerede fazlaysa orada daha güvende hissedersiniz.

Bencede muhakkak İstanbul'a gelmelisiniz.... Ben bile bu yaz urfa,antep,maraşı gezdim 2 şer gün kalarak. Ne yol bilen ne iz bilen vardı. Otellerimi mümkün olduğunda merkeze yakın seçtim ve bir çok yeri gezebilme imkanım oldu. Yterki sıkı araştırmanı yap
Tabii dilersen gezgin biri olarak İstanbul konusunda da yardımcı olabilirim. Bende öğretmenim ve İstanbulda yaşıyorum :)

Benim hayalim buu . Inan ki yanında birini gotursen sana tam olarak ayak uydurmasi zor olur. Tavsiyem tek gitmen ve gönlünce gezmen. Arkadaş bulsan da tek git sakın endiselenme

İstanbul tarih koktuğu kadar buram buramda tehlike kokar :) Ben erkek arkadaşımla gitmeme rağmen bazı anlarda rahatsız durumlar yaşadığım oldu. Hem de tek başına sıkılabilirsin.. Bence yanına bir yoldaş bul, en sağlıklısı ve güzeli bu :)

Kendi başıma 3 Avrupa ülkesini gezdim, birkaç günlük seyahatlerdi. 2015'te 3 tane daha gezeceğim inş

Baya eğlenceli tarafları vardı. Adres soracağın insanları vs dikkatlice seçince, eşyanıza, çantanıza sahip çıkınca sıkıntı olmuyor. tavsiye ederim.

arkadaşlarçok teşekkür ediyorum yorumlarınız için.yalnı sultanahmet e çok yakın bir misafirhane buldum ama geceliği 60 tl diyor.sizce de çok pahalı değil mi?

yo bence fıyatlar guzelde
daha baskabır yerde kalsan olmazmı
sultanahmet ne bılım gecelerı taksı gırecekmı mısafıranının onune kadar mesela

yahu altıüstü ,istanbul neden yalnız gezmeyesiniz ki?
ben y.dışına gidiyorum iş sebebiyle,akşamları da genelde yalnız oluyorum..oralarda bile yalnız gezerim.bugüne kadar da hiç sorun yaşamadım..
tek başıma istediğim yerde yiyor içiyor oturup geziyorum..canım ne isterse...özgürlük gibisi var mı:)

Queen bee rahatsızlık verici ne yaşadınız mesela?

Queen bee rahatsızlık verici ne yaşadınız mesela?
Öncelikle (çok acıdır ki) Topkapı sarayının yerini 3 kişi de ayrı ayrı yanlış tarif etti. Saatlerce saray aradık. Böylesi bir tarihi mirasın yeri nasıl kendi yerli halkı tarafından bilinmiyor şok içinde kaldım. Bilmiyorumda demiyor, bilmese de tarif ediyorlar. İş bankası atm si aradım o da yanlış tarif edildi. Onun dışında erkeklerin rahatsız edici bakışları çok fazla hissediliyor. Haberlerde de kapkaç meselesi sık sık gündeme geliyor İstanbul için, temkinli olmak lazım. Her şehirde başına gelebilecek rahatsız edici durumlar, her şehirden kalabalık olan İstanbul'da daha fazla hissediliyor doğal olarak. O yüzden kendimi düşündüğümde iyi ki yalnız değilmişim diyorum dönüp baktığımda. Ama kesinlikle gidilip gezilmesi gereken şehirlerin başında geliyor. En kısa sürede yeniden gitmeyi düşünüyorum, ama tek başıma değil kesinlikle :)

ama ben tek başıma gidicem :) hayatı ertelemek istemiyorum

ama ben tek başıma gidicem :) hayatı ertelemek istemiyorum

Dikkatli tabi olmak gerek ama kaybolmakta iyidir en çok ben kaybolduğum zamanlarda öğrendim İstanbul'u :) Öle tehlikeli filan degil özellikle turistik yerler zaten oralar hep sivil polis kaynıyor simitçiler mısırcılar filan hep sivil görevli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…