bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Tatil konusunda haklısınız ama banyo işi abartı geliyor bana.Zaten hergün duş alıyorum.Ama bunun dışardan gelmekle bağımsız senelerdir yaparım zaten.
Tenha yerde olmaz birşey sanırım.Ama normal sahiller berbat sanırım.
Biz aldıklarımızı biraz bekletip(Birkaç gün.Un makarna vs)kaldırıyoruz.Yada kaldırırsak ellerimizi yıkıyoruz.Dışardan gelince duş işine hiç girmedim.Ellerimi yıkıyıp,arkamı değiliyorum.Maskemi atıyorum.
Birde biz de bir ara dışardan yemeği kesmişdik.Şimdi eve sipariş veriyoruz.Birşey olmadı.

Ben artık yıkamaktan yoruldum, bazen çok üşeniyorum paketli ta da şişeli ürünlerin üzerine kolonya sıkıp sonra açıp içindekini temiz bir kaba aktarıp paketi atıyorum ya da hemen kullanmayacaksam ve buzdolabında durması gerekiyorsa kolonyadan sonra buzdolabı poşetine koyup ağzını bağlıyorum öyle kaldırıyorum buzdolabına. Kullanacağım zaman temiz kaba aktarıyorum. Sebzeler meyveler çok zamanımı alıyor onları yıkıyorum uzun uzun ve dediğiniz gibi çabuk çürüyor. Bizde çiğ maydanoz yeme olayı bitti maydanozu sadece yemeklerde kullanıyorum ve yıkadıktan sonra rulo şeklinde kağıda sarıp derin dondurucuya koyuyorum oradan çıkartıp yemeğe doğruyorum.

Tesekkur ederim cevabiniz icin atesi 38 lerde seyredio yukselmio oksuruk yok geniz akintisindan dolayi uykuda oksurmustu uyaninca oksuruk olmadi hic bugun takip edecegim gecmezse yarin mutlaka goturecegim covidden korkuyorum
doktora gittiniz mi? şimdi nasıl? acaba diş mi çıkarıyor? o zaman da ateş olur.

Tünaydın sevgili dostlarım, bugün de morallerimizi yüksek tutabilmek ve güzel bir gün geçirmeniz dileği ile sizlere daha önce fotoğrafladığım bir gün doğumunu, pembe bir yer minesi, sere serpe açmış pembe güller ve doğada olmanın keyfini çıkartan kedim Gözde'yi gönderiyorum, sevgilerimle

Merhaba sordugunuz icin tesekkur ederim hayir gitmedik cunku ertesi gun hic bseyi yoktu kizimin ama bnde ayni belirti basladi bugun burun akintisi bas agrisi halsizlik
havalardan olabilir. terle soğu olabilir. düşmeyen ateş en büyük belirti sanırım. inşallah bir şey yoktur. nane limon gibi bitki çayları için. bol c vitaminli besinler alın inşallah toparlarsınız.

Bizde öyleyiz önce küçük kızım iki üç gün hapşırdı öksürdü şimdi büyüğü ile ben
Cok gecmis olsun simdi iyimisiniz
havalardan olabilir. terle soğu olabilir. düşmeyen ateş en büyük belirti sanırım. inşallah bir şey yoktur. nane limon gibi bitki çayları için. bol c vitaminli besinler alın inşallah toparlarsınız.
Tesekkur ederim bnde oyle dusunuyorum havalar dengesiz terle üşü ondan diye yarina toparlamazsam hastane yolu gozukur ben hic hasta olmuyorum cunku esim bile acaba corona mi sen olmazdin diyor
Tesekkur ederim

size de geçmişler olsun. c vitamini bitki çayları iyi gelir. normal hastalıktan korkar olduk valla. bir bitseydi.
Tavuk suyu çorba filan yapıyorum küçüğünde ateşte oldu ama hafifti şükür ablasında bende yok hapşırıyoruz boğazım acıyor birde ya gerçekten bir bitse yetti psikolojisi

Düne göre daha iyiyim kızım fazla tıkanık işte alerjileri olması daha ağır geçirmelerine sebep oluyor

Merhabalarr.ben hala dunya genelini takip ediyorum.
Amerikanin son rakamlarini sabah 4-4 gibi almak daha saglikli.ancak vefat oranlari cok dustu.
Yunanistani cokkk uzun zamandir takip ediyorum.+5 yeni vaka su saat itibariyle kii bu adamlar turizmi actilar.
Avusturalya benim aklimi cok kurcalayan bir kita ulkesydi.aylardir her gun takipteyim.gorunen o ki avusturalyada salgin yeni basliyor.eger siki onlemler alirlarsa basedebirler bu salginla.
Sonraciima italyada rakamlar cok dustu.onlem aldilar ama halk ne kadar uyarsa iste..
Iran hala ayni ve bence kotu durumda.
Hindistan ve afrikaya pek bakmiyorum.saglik sistemleri belli ve veriler guvenilir degil.
Biz cok sukur biraz dusurebildik.ama okullar acilana kadar cok ama cok dusurmemiz lazim.onumuzde agustos var. bu isi komple kontrol altina almamiz lazim.1 ay bizim sansimiz.lakin sonbaharda ve kisin mevsimsel griple bu illet karismasin.
Onun icin de bizler kisisel olarak kurallara tam olarak uyucaz.baska caremiz yok su an.
Sizler burdasiniz cunku bu salgini ciddiye aliyorsunuz.onun icin sizleri ayri bir seviyorum

Günaydın sevgili dostlar, bugün gün doğumunu farklı açılardan çektim. Morallerimizi yüksek tutabilmek ve güzel bir gün geçirmeniz dileği ile sizlere gün doğumu manzaralarını ve rengini çok sevdiğim bir turuncu gül gönderiyorum. Kedim Gözde ve bahçe kedimiz Helva da size günaydın diyorlar, sevgiler

arkadaşlar ne dersiniz. sanurim günlerdir beklediğim cevap tam anlamıyla olmasa da verilmiş gibi. yani bu cevaptan marketten pazardan aldığımız ürünleri yikamamiza silmemize ya da boşaltmamiza gerek yok mu

Eklentiler

• Screenshot_2020-07-21-16-17-53-1.webp
    36,9 KB · Görüntüleme: 76
İStanbul

Kuaförü aradı gözlerim ama görmedim yüksek riskli gibi geliyor bana

Kuaförü aradı gözlerim ama görmedim yüksek riskli gibi geliyor bana

Burada eklememişler evet. Ama risk faktörlerini düşünerek ne kadar riskli olduğunu kendiniz de hesaplayabilirsiniz. İçinde kaç insan olacak, kuaförle ne kadar yakınlaşacaksınız, ne kadar süre içeride kalacaksınız, yüzeylere fazla temas etmeniz gerekecek mi, kuaförün bulunduğu bölgede fazla vaka var mı gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…