- 28 Eylül 2014
- 1.518
- 1.380
- 158
Ateş haricinde belirti olmadı. Eşim pozitif olduğu için test yaptırdık.Ay canıım nasıl belirtileri peki?
Çok geçmiş olsun.Kv ye bı ulasabılırsem oyle yapacam.
Nasıl şu an oğlunuz?Ateş haricinde belirti olmadı. Eşim pozitif olduğu için test yaptırdık.
Evet forumda bayağı var.Yakın çevremizde de öyle.Nasıl şu an oğlunuz?
Hastalanan tüm arkadaşlara ve yakınlarına geçmiş olsun. Aslında yayılmanın ne kadar arttığını buradan görebiliyoruz, maalesef yakalanmayanlar da kısa zamanda yaşayacak gibi bu hastalığı. Umarım kimsede bir hasar kalmaz.
Evet forumda bayağı var.Yakın çevremizde de öyle.
Günaydın.İyi geceler eşimin test sonucunda cut off düşük titre değerine yakin pozitif yazıyor bilgisi olan varmı değerdedir negatif yazıyor ama pozitif mi simdi bebeğimizde var kimseye ulaşamıyorum bu saatte baya tedirgin olduk
Çok şükür evine gelmişsin en azından. Bu bile iyi gelişme.süreci detaylı anlatacağım iyi demek adettendir, iyiyim ama sırt ağrılarım (yani ciğerlerim) hala ağrıyor. Covid 19 henüz negatife dönmedi. Tedavinin 5. günündeyim 21 gün evde karantinaya alındık.
Tsk ederım aksam konustum sesı baya kısılmıstı ama ıyıyım bıraz daha dedı evde eskıden kalma antıbıyotık varmıs onu ıctım dedı hava makınasını ıstedı onu gonderdık bakalım bugun ararlar heralde dedı gıtmek ıstemedı esı evde olunca. Iyı olurlar ınsallah allah herkese sıfa versın ınsallahÇok geçmiş olsun.
Nasıl durumları? Gönderebildiniz mi hastaneye?
Oy kuzum ya insallah biseu cikmaz seni burda görmek guzel olmadi bu mesajlaİyi geceler eşimin test sonucunda cut off düşük titre değerine yakin pozitif yazıyor bilgisi olan varmı değerdedir negatif yazıyor ama pozitif mi simdi bebeğimizde var kimseye ulaşamıyorum bu saatte baya tedirgin olduk
abicim geçmiş olsun allah şifa versinsüreci detaylı anlatacağım iyi demek adettendir, iyiyim ama sırt ağrılarım (yani ciğerlerim) hala ağrıyor. Covid 19 henüz negatife dönmedi. Tedavinin 5. günündeyim 21 gün evde karantinaya alındık.
Sagol cnm esim pozitifmis baslngc yada bitis evresnde oldugunu söylemişler ben ve bebekle ilgili birsey yok suan olmasnda sureci nasil yapcz bilmiyorumOy kuzum ya insallah biseu cikmaz seni burda görmek guzel olmadi bu mesajlakarantina da dursun eşin yine de tedbirli olun canmmm
Günaydın sevgili dostlarım, bugün de morallerimizi yüksek tutabilmek ve sağlıklı günler geçirmeniz dileği ile sizlere bu sabahki gün doğumunu, mine çiçekleri ve pembe bir akşam sefası çiçeği ile yine bahçede otların arasında oturan kedim Gözdeyi gönderiyorum. Dünkü beyaz Hanımeli çiçekleri de bugün sarı olmuşlar. İyi bir hafta geçirmenizi dilerim. Sevgiler
Eki Görüntüle 2683036 Eki Görüntüle 2683037 Eki Görüntüle 2683038 Eki Görüntüle 2683039 Eki Görüntüle 2683040 Eki Görüntüle 2683041
Eger pozitif olursa işe gitmeyecek bi odada kapali sekilde dursa sende plastk tabak kaşıklar la yemegini koysan sen gidince de yemegini alir yer cop posedine de koyar hami gidecek tek kalacak yeri yoksa. Birde gecirme durumunda ise o da ayri bir sorun bakalm insallah biseyck cikmazSagol cnm esim pozitifmis baslngc yada bitis evresnde oldugunu söylemişler ben ve bebekle ilgili birsey yok suan olmasnda sureci nasil yapcz bilmiyorum
Esimn eve gelmemesi lazm ama nasil olacak bn ufak bebekle kibildayamiyorum suan kafam allak bullak
Ben de rica edecektim resim at diye moralimizi biraz yerine gelsin diyeGünaydın sevgili dostlarım, bugün de morallerimizi yüksek tutabilmek ve sağlıklı günler geçirmeniz dileği ile sizlere bu sabahki gün doğumunu, mine çiçekleri ve pembe bir akşam sefası çiçeği ile yine bahçede otların arasında oturan kedim Gözdeyi gönderiyorum. Dünkü beyaz Hanımeli çiçekleri de bugün sarı olmuşlar. İyi bir hafta geçirmenizi dilerim. Sevgiler
Eki Görüntüle 2683036 Eki Görüntüle 2683037 Eki Görüntüle 2683038 Eki Görüntüle 2683039 Eki Görüntüle 2683040 Eki Görüntüle 2683041
Çiçekler de çok güzelGünaydın sevgili dostlarım, bugün de morallerimizi yüksek tutabilmek ve sağlıklı günler geçirmeniz dileği ile sizlere bu sabahki gün doğumunu, mine çiçekleri ve pembe bir akşam sefası çiçeği ile yine bahçede otların arasında oturan kedim Gözdeyi gönderiyorum. Dünkü beyaz Hanımeli çiçekleri de bugün sarı olmuşlar. İyi bir hafta geçirmenizi dilerim. Sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?