bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Ateş haricinde belirti olmadı. Eşim pozitif olduğu için test yaptırdık.
Nasıl şu an oğlunuz?
Hastalanan tüm arkadaşlara ve yakınlarına geçmiş olsun. Aslında yayılmanın ne kadar arttığını buradan görebiliyoruz, maalesef yakalanmayanlar da kısa zamanda yaşayacak gibi bu hastalığı. Umarım kimsede bir hasar kalmaz.

Evet forumda bayağı var.Yakın çevremizde de öyle.

Evet forumda bayağı var.Yakın çevremizde de öyle.

Evet ilk günler bu kadar değildi, şimdi buradan takip ettiğim süreçte çoğu kişinin kendisi ya da yakını hastalanmış. Ben hala yakın çevremde duymadım vaka ama iş yerinde duyuyorum ve gittikçe yaklaşıyor sanki.

İyi geceler eşimin test sonucunda cut off düşük titre değerine yakin pozitif yazıyor bilgisi olan varmı değerdedir negatif yazıyor ama pozitif mi simdi bebeğimizde var kimseye ulaşamıyorum bu saatte baya tedirgin olduk

Günaydın.
İnşallah olumlu sonuçtur.

süreci detaylı anlatacağım iyi demek adettendir, iyiyim ama sırt ağrılarım (yani ciğerlerim) hala ağrıyor. Covid 19 henüz negatife dönmedi. Tedavinin 5. günündeyim 21 gün evde karantinaya alındık.
Çok şükür evine gelmişsin en azından. Bu bile iyi gelişme.
Allahım seni eşine ve evlatlarına bağışlasın inşallah.

Çok geçmiş olsun.
Nasıl durumları? Gönderebildiniz mi hastaneye?
Tsk ederım aksam konustum sesı baya kısılmıstı ama ıyıyım bıraz daha dedı evde eskıden kalma antıbıyotık varmıs onu ıctım dedı hava makınasını ıstedı onu gonderdık bakalım bugun ararlar heralde dedı gıtmek ıstemedı esı evde olunca. Iyı olurlar ınsallah allah herkese sıfa versın ınsallah

Oy kuzum ya insallah biseu cikmaz seni burda görmek guzel olmadi bu mesajla karantina da dursun eşin yine de tedbirli olun canmmm

süreci detaylı anlatacağım iyi demek adettendir, iyiyim ama sırt ağrılarım (yani ciğerlerim) hala ağrıyor. Covid 19 henüz negatife dönmedi. Tedavinin 5. günündeyim 21 gün evde karantinaya alındık.
abicim geçmiş olsun allah şifa versin

Oy kuzum ya insallah biseu cikmaz seni burda görmek guzel olmadi bu mesajla karantina da dursun eşin yine de tedbirli olun canmmm
Sagol cnm esim pozitifmis baslngc yada bitis evresnde oldugunu söylemişler ben ve bebekle ilgili birsey yok suan olmasnda sureci nasil yapcz bilmiyorum
Esimn eve gelmemesi lazm ama nasil olacak bn ufak bebekle kibildayamiyorum suan kafam allak bullak

Günaydın sevgili dostlarım, bugün de morallerimizi yüksek tutabilmek ve sağlıklı günler geçirmeniz dileği ile sizlere bu sabahki gün doğumunu, mine çiçekleri ve pembe bir akşam sefası çiçeği ile yine bahçede otların arasında oturan kedim Gözdeyi gönderiyorum. Dünkü beyaz Hanımeli çiçekleri de bugün sarı olmuşlar. İyi bir hafta geçirmenizi dilerim. Sevgiler

Gözde hanım kızımız çok şanslı diyeceğim

Bizimki koltuk üstünde pinekliyor

Tüm hastalara da tekrar geçmiş olsun

güzel günler için morallerini yüksek tutsunlar

Eger pozitif olursa işe gitmeyecek bi odada kapali sekilde dursa sende plastk tabak kaşıklar la yemegini koysan sen gidince de yemegini alir yer cop posedine de koyar hami gidecek tek kalacak yeri yoksa. Birde gecirme durumunda ise o da ayri bir sorun bakalm insallah biseyck cikmaz

Ben de rica edecektim resim at diye moralimizi biraz yerine gelsin diye ölüm sayıları artıyor vakalar çok çoğalıyor bakanın sayfasındaki yorumları okudukça daha da korkuyorum güne üzgün uyandım hep bi korku

Çiçekler de çok güzel içim açıldı doğa ne kadar güzel hele deniz şehir merkezindeyim ama gönlüm hep denizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…