bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185

evet evet hastanede sabah akşam 2 defa acayip canımı yakan bir kan sulandırıcı vurdular bende zaten yaş 45+ üstü olduğu için Coraspin kullanıyordum ona devam ediyorum.

teşekkürler bilgiler için

Son ölçümlerde bilirubin 3e yakındı, yanlış hatırlamıyorsam. AST ve ALT üç katına vurmuştu, GGT’yi hiç söylemeyeyim bence.
Laale cim neden yüksek karaciğer enzimlerin(Bunu yazdın da benmi kaçırdım.Bende de biraz yükseklik var da çok önceden beri)
Elif ben ilaçlarımı kullandım bitti. Devamı yok artık ...
Abicim ne yapacağımı bilmiyorum dediniz de ondan yazdım:)

Son ölçümlerde bilirubin 3e yakındı, yanlış hatırlamıyorsam. AST ve ALT üç katına vurmuştu, GGT’yi hiç söylemeyeyim bence.

bende de her şey 3 katına çıkmıştı.... işte bizde karaciğere saldırdı ilk....

hatta ben ilk fenalaştığımda bir gecede 7 tane üst kıyafet değiştirdik terden ben hayatımda böyle bir terleme görmedim...

neyse yazdıkça benim canım sıkılıyor ....

ben sadece uyarılarımı yapayım sizlere

Laale cim neden yüksek karaciğer enzimlerin(Bunu yazdın da benmi kaçırdım.Bende de biraz yükseklik var da çok önceden beri

yok yok anladım Elif ama işte bilgi veren de yok ama ilaç kullanımı bu kadarmış : ) ama gelip negatife döndümü test yapacaklar mı bilmiyorum gibi ... bunu kastetmiştim : )

evet evet hastanede sabah akşam 2 defa acayip canımı yakan bir kan sulandırıcı vurdular bende zaten yaş 45+ üstü olduğu için Coraspin kullanıyordum ona devam ediyorum.

teşekkürler bilgiler için

Rica ederim yediğiniz içtiğiniz şifa olsun inşallah

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet karaciğer hep ateş yapar.
Benim doğal halim bu yüksek, böyle yaşıyorum. Şükür işe çağırmıyorlar biz yüksek risklileri...
Yeniden şifalar diliyorum.

Siz covid mi geçirdiniz peki
Benim de bilirubin o civarda. Alt ast vs normal sadece bilirubin yüksek. Safraya falan bakıldı temiz.
Yok ben siroz hastasıyım 2012’den beri.
Yüksek riskli grupta olduğum için Mart ayında eve gönderilip Haziran 15’te işbaşı yapamayanlardanım. GGT aşırı yüksek. Ağır alkolik insanın değerleri var, üzerimde.

Kazen abi bir de sarıkantoron yağını sıcak suya damlatıp buharını çektiğinizde ciğerleri açtığını okumuştum bu bilgiyi de bi araştırın size yazıyorum ben de şimdi yapacağım sırtım çok ağrıyor tedirgin oluyorum nefes darlığı yaşıyorum psikolojik mi bilmiyorum

Çook geçmiş olsun Laale cim

Çook geçmiş olsun Allahım şifaların en tamına kavuştursun sizi

Laale cim neden yüksek karaciğer enzimlerin(Bunu yazdın da benmi kaçırdım.Bende de biraz yükseklik var da çok önceden beri)

Ya aslında pek konuşmam bu konuda. Ama açmış oldum işte.
Kan değerlerim aşırı düştü, kan veriliyordu düşün. Aşırı anemi ve aşırı sigara bağımlığı sebep olduğunu düşünüyorum. Bir de maalesef ağır depresyon. Neyse... Allahım herkese acil şifalar versin inşallah.

Doğanın dengesi şaştı o bir gerçek

Deniz yakınımızda aslında her haftasonu gidiyoruz ama benim yaşama tercih etme yerim orası ama eşimi ikna etmek zor tabii ki her haftasonu gitsek de ben hep istiyorum baktıkça dinleniyor insan denize girmekten korkmayın bulaşmaz ki

Aynen ben de!
En büyük hayalimiz deniz kıyısında yaşamak. Sabah yüzümü denizde yıkamak. Öyle Çeşme, Bodrum değil küçük bir yerde de yaşayabiliriz.
Allahım herkesin gönlüne göre versin inşallah.

Amin inşallah herkes geçmiş olsun diyordu yazacaktım geriyi okuyim derken kız başladı bağırmaya ona baktım kaldı geçmiş olsun önemli bir durum mu

Amin inşallah herkes geçmiş olsun diyordu yazacaktım geriyi okuyim derken kız başladı bağırmaya ona baktım kaldı geçmiş olsun önemli bir durum mu
Ya yok benim kronik hastalığım siroz. Onunla ilgili konuşuyoruz. 2012’de teşhis konuldu. Yıllardır bu hastalıkla yaşamaya alıştım. Sıkıntı yok, merak etme. Çok teşekkür ederim ilgin için.

Ağır depresyonu nasıl atlattınız Lale abla bu dönemi depresyon olmadan atlatırız inşallah hep evde dışarı çıksak korkarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…