- 24 Mart 2020
- 146
- 298
- 53
- 36
Siz covid mi geçirdiniz pekiSon ölçümlerde bilirubin 3e yakındı, yanlış hatırlamıyorsam. AST ve ALT üç katına vurmuştu, GGT’yi hiç söylemeyeyim bence.
Abi covid geçirip iyileşenlerden bikaç yorum aldım. Covid kanda pıhtılaşma yapıyormuş. Bu yüzden kanı sulandırmak için aspirin kullanmışlar günlük. Karbonat da kanı sulandırıyor ingiliz karbonatı içiyorum mesela ben de günlük. Günde 2-3 kupa bitki çayı içilmiş. 1 bardak sıcak suya yarım limon sıkıp 1 tatlı kaşığı bal, çay kaşığı ucuyla zencefil ve zerdeçal ekleyin bir de zerdeçaldaki kurkumini yakalamak çok az karabiber ilave edin. Ayrıca kekik çayı mikrop vs öldürücü etkide onu da şifa niyetine içebilirsiniz. Udihindi yağı diye bir yağ var şifasını çok okudum ben de kullanıyorum yeni başladım, onu da kullananlar varmış. Bir de nane yağı damlatın yakanıza yastığınıza. Nefesiniz açılsın
Laale cim neden yüksek karaciğer enzimlerin(Bunu yazdın da benmi kaçırdım.Bende de biraz yükseklik var da çok önceden beri)Son ölçümlerde bilirubin 3e yakındı, yanlış hatırlamıyorsam. AST ve ALT üç katına vurmuştu, GGT’yi hiç söylemeyeyim bence.
Abicim ne yapacağımı bilmiyorum dediniz de ondan yazdım:)Elif ben ilaçlarımı kullandım bitti. Devamı yok artık ...
Son ölçümlerde bilirubin 3e yakındı, yanlış hatırlamıyorsam. AST ve ALT üç katına vurmuştu, GGT’yi hiç söylemeyeyim bence.
Laale cim neden yüksek karaciğer enzimlerin(Bunu yazdın da benmi kaçırdım.Bende de biraz yükseklik var da çok önceden beri
Abicim ne yapacağımı bilmiyorum dediniz de ondan yazdım:)
evet evet hastanede sabah akşam 2 defa acayip canımı yakan bir kan sulandırıcı vurdular bende zaten yaş 45+ üstü olduğu için Coraspin kullanıyordum ona devam ediyorum.
teşekkürler bilgiler için
Evet karaciğer hep ateş yapar.bende de her şey 3 katına çıkmıştı.... işte bizde karaciğere saldırdı ilk....
hatta ben ilk fenalaştığımda bir gecede 7 tane üst kıyafet değiştirdik terden ben hayatımda böyle bir terleme görmedim...
neyse yazdıkça benim canım sıkılıyor ....
ben sadece uyarılarımı yapayım sizlere
Yok ben siroz hastasıyım 2012’den beri.Siz covid mi geçirdiniz peki
Benim de bilirubin o civarda. Alt ast vs normal sadece bilirubin yüksek. Safraya falan bakıldı temiz.
Çook geçmiş olsun Laale cimYok ben siroz hastasıyım 2012’den beri.
Yüksek riskli grupta olduğum için Mart ayında eve gönderilip Haziran 15’te işbaşı yapamayanlardanım. GGT aşırı yüksek. Ağır alkolik insanın değerleri var, üzerimde.
Çook geçmiş olsun Allahım şifaların en tamına kavuştursun siziYok ben siroz hastasıyım 2012’den beri.
Yüksek riskli grupta olduğum için Mart ayında eve gönderilip Haziran 15’te işbaşı yapamayanlardanım. GGT aşırı yüksek. Ağır alkolik insanın değerleri var, üzerimde.
Ya aslında pek konuşmam bu konuda. Ama açmış oldum işte.Laale cim neden yüksek karaciğer enzimlerin(Bunu yazdın da benmi kaçırdım.Bende de biraz yükseklik var da çok önceden beri)
Abicim ne yapacağımı bilmiyorum dediniz de ondan yazdım:)
Çok teşekkür ederim canım benim.Çook geçmiş olsun Laale cim
Amin inşallah çok teşekkür ederim.Çook geçmiş olsun Allahım şifaların en tamına kavuştursun sizi
Doğanın dengesi şaştı o bir gerçekTeşekkür ederim. Doğa çok güzel ama bu sene biraz sapıttı. Pandeminin başında tüm dünyada neredeyse her şey durunca, insanlar içeriye kapanınca doğa için de alışagelmemiş bir durum yaşandı. Bazı çiçekler hiç açmadı, bazıları erken açtı, bazıları geç, domatesler yok denecek kadar az. Börtü böcek ve sinek geçen senelere göre çok fazla, arı ve kelebek de fazla, ama şu anda armut ağacımızın üzerinde çiçek var mesela, bu mevsimde yeniden çiçeklenmeye başladı, güller hala yeni sürgün ve filiz veriyor. Ancak en garibime giden Hibiskus çiçeğimiz (Japon gülü). Geçen sene dikmiştik ve çiçek açmıştı 1. resimdeki gibiydi (1. resim internetten, yani ben çekmedim) bu sene ise aynı bitki bu sefer 2. resimdeki gibi çiçek açtı (bu resmi geçen gün çektim. Bu konuyu fotolarla doldurmayım diyorum ama çok ilginç, bilgisi olan varsa beni aydınlatsın) İnternette baktım ikisi de Hibiskus ama cinsleri farklı ve arada çok fark var nasıl 1. resimdeki gibi açan çiçek bu sene böyle açtı anlayamadım. Acaba bunadım mı diye eşime sordum "doğru" dedi "bizim diktiğimiz böyle değildi"
Denizi ben de çok severim ama bu sene çok az girdim, yaz başından beri bir kaç kere korka korka, zor bir patikadan inerek kimselerin olmadığı çok kayalıklı bir koya indim, orası çok dalga tuttuğu için de fazla giremedim. Bu su altı resimlerini geçen sene çekmiştim, senin için ve denizi özleyenler için gönderiyorum, ikinci resimde bir ahtapot var :)
Eki Görüntüle 2683140 Eki Görüntüle 2683141 Eki Görüntüle 2683144 Eki Görüntüle 2683145
Aynen ben de!Doğanın dengesi şaştı o bir gerçek
Deniz yakınımızda aslında her haftasonu gidiyoruz ama benim yaşama tercih etme yerim orası ama eşimi ikna etmek zor tabii ki her haftasonu gitsek de ben hep istiyorumbaktıkça dinleniyor insan denize girmekten korkmayın bulaşmaz ki
Amin inşallah herkes geçmiş olsun diyordu yazacaktım geriyi okuyim derken kız başladı bağırmaya ona baktım kaldı geçmiş olsun önemli bir durum muAynen ben de!
En büyük hayalimiz deniz kıyısında yaşamak. Sabah yüzümü denizde yıkamak. Öyle Çeşme, Bodrum değil küçük bir yerde de yaşayabiliriz.
Allahım herkesin gönlüne göre versin inşallah.
Ya yok benim kronik hastalığım siroz. Onunla ilgili konuşuyoruz. 2012’de teşhis konuldu. Yıllardır bu hastalıkla yaşamaya alıştım. Sıkıntı yok, merak etme. Çok teşekkür ederim ilgin için.Amin inşallah herkes geçmiş olsun diyordu yazacaktım geriyi okuyim derken kız başladı bağırmaya ona baktım kaldı geçmiş olsun önemli bir durum mu
Ağır depresyonu nasıl atlattınız Lale abla bu dönemi depresyon olmadan atlatırız inşallah hep evde dışarı çıksak korkarakYa aslında pek konuşmam bu konuda. Ama açmış oldum işte.
Kan değerlerim aşırı düştü, kan veriliyordu düşün. Aşırı anemi ve aşırı sigara bağımlığı sebep olduğunu düşünüyorum. Bir de maalesef ağır depresyon. Neyse... Allahım herkese acil şifalar versin inşallah.
Çok geçmiş olsun baya zaman olmuş teşhis konulalı dikkat edin tedavinizi aksatmayınYa yok benim kronik hastalığım siroz. Onunla ilgili konuşuyoruz. 2012’de teşhis konuldu. Yıllardır bu hastalıkla yaşamaya alıştım. Sıkıntı yok, merak etme. Çok teşekkür ederim ilgin için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?