bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Çok teşekkür ederimbikaç saattir dediklerini aklıma getiriyorum olumlu düşünmek gerek ama nerde ben hep kötü senaryolar kuruyorum anın tadını çıkarmak nerde bi yerim ağrısa acaba tümör mü var diyorum annem artık yeter Niloyaaa diyor

selam anneniz aşı olabildi mi ne yaptınız merak ettim annenizi

Yok hiç özenmiyordu sanırım sessiz bir kızdı gerçekten gördüğünüzde kesinlikle zengin bir aile kızı demezdiniz zengin olduklarını duyduğumda çok şaşırmıştım
benim anlattığım kadın orta halli bile değil onda eminim teklifimi geri çevirmesi tamamiyle ego kasması.Ama sizin dediğiniz gibi varyemezler de var

Nasıl olsa herkes virüsü kapacakmış. Bundan kaçış yokmuş.
Hani bir söz var ya, ölmeyi bayılmak sanıyorlar herhalde.
yaşamak o kadar güzel ki bunu anlasalar keşke.kafamda 26 santim kesik var kafa kemiğimde beyin ameliyatından kaldı bir sürü vida ve plaka var .sağ alnımda çökme var virüz bitince estetikle halledilecek.buna rağmen yaşıyorum diye çok mutluyum hayat doluyum .virüse teslim olmak isteyen insanlara şaşıyorum allah akıl fikir versin

Ne mutlu zor günleri atlatmışsın inşallah daha da güzel günler görürsün arkadaşım

selam anneniz aşı olabildi mi ne yaptınız merak ettim annenizi
Ben sağlık ocağını aradım, koah hastalarına öncelikli vuruyoruz dediler, telefon bıraktım arayacaklar ama annem asla ve asla istemiyor aşı yüzünden bana bir şey olursa görürsün diyor. Anlamadım nasıl ikna edeceğim bilemiyorum..

Eldiven tak 2 adet maske tak ve git gelince de ellerini yıka maskeleri çöpe at poşetleri de boş bir odada 2 3 saat beklet o zaman korkma
Eldiven ve maske takıyorum, aldıklarımızı hemen balkona atıyorum, 1 saat sonra hepsini deterjanlı suyla yıkıyorum. Benim korkum market yeteri kadar havalandırılıyor mu acaba. Ben kalabalıksa kapıda bekliyorum boşalmasını ama eşim sağolsun kasa sırasını umursamadan kalabalığa dalıyor

Amin... Aslında teslim olmak demeyelim de evde kalmak, önlem almak falan zor geliyor. Yoksa biraz ateşi çıksa eyvah korona oldum diye yaygarayı koparırlar.
Ne güzel kötü günleri atlatmış ve iyileşmişsiniz. Çok şükür Allahım şifa versin tekrarını göstermesin inşAllah

Gerçekten maske sadece karşısındakini değil, insanım kendisini de koruyor demek ki. Ben karşıdaki damlacık yayamıyor maskeliyse sanıyordum. Ama kendim taktığımda virüs maskenin içinden girebiliyor diye düşünüyordum. O komisyonu da Allah bildiği gibi yapsın ne diyim. Bi kaç saat takacaksın nedir yani. Annem bugün öğlenden beri bizdeydi, hiç bir yere çıkmıyorum ama yine de yaklaşık 10 saattir maskeliyim evde. Nedir yani, çok mu zor ..

Yeteri kadar havalandırılıyor mu demişsiniz de beni bi gülme aldı. En son markete gittiğimde reyon görevlileri dahil maske takılmadığını, takanların da çenelerinde olduğu aklıma geldi

Düğünlerde oynama yasaklanmıştı değil mi sadece nikah olacaktı az önce benim yine yakınlarımdan birinin düğünü bildiğiniz salonda oynuyorlardı anlayamadım ben yahu nikahtan sonra bir güzel göbek atıyorlar Allahım akıl fikir ver Yarabbi yasak da dinlemiyor millet o göbek atılacak mı atılacak

ikna etmeye çalışın virüs daha da artacak çocuklar okula başlarsa taşıyıcı olacaklar .eşim yaptıracak bu hafta .allah korusun virüs kaparsa koah olduğu için ciddi nefes alma sorunu yaşar yoğun bakım gerektirir.güzel dille ikna edin anneciğinizi.iyi geceler

Yeteri kadar havalandırılıyor mu demişsiniz de beni bi gülme aldı. En son markete gittiğimde reyon görevlileri dahil maske takılmadığını, takanların da çenelerinde olduğu aklıma geldi
Ben de evimin altındaki markette reyon görevlisini uyardım. Çenesinden kaldırıp takana kadar bana öyle bir baktı ki. oraya gitmiyorum artık. Hepsinin çenesinde maske, bir tek kasiyer takıyor. Siperlikle çalışan bir yer bulamadım henüz.

İnşallah. Zatürre nin yan etkisi olursa onu da kaldıramazsa diye ben de korkuyorum açıkçası. Umarım ikna ederim, sağolun. İyi geceler.

bir şey yazardım da banlanıyorum banım bugün açıldı.hala da bilmiyorum neden banlandım

bir şey yazardım da banlanıyorum banım bugün açıldı.hala da bilmiyorum neden banlandım
Yazma canım yazma ben hala şoktayım nasıl oynadılar diye storye cevap yazdım bakalım dönsünler bilgilendiririm bildiğiniz piyanist falan şarkı söylüyordu hani yasak yahu ne yasağı bu millete yasak işler mi!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…