- 17 Aralık 2015
- 27.148
- 49.678
- 598
antikor testleri yapiliyorBende onu merak ediyorum keşke öyle bir test olsa
Yok hiç özenmiyordu sanırım sessiz bir kızdı gerçekten gördüğünüzde kesinlikle zengin bir aile kızı demezdiniz zengin olduklarını duyduğumda çok şaşırmıştımKızcağız napsın özeniyordur çevresindekilere
Çok teşekkür ederimYardımcı olabildiysem çok mutlu oldumben o zamanlar hep birisi benimle böyle iyi şeyler konuşsun istediğim için çok içten ve samimiyetle yazdım ne zaman istersen konuşabiliriz bana da çok iyi geldi Allah annelerimizi babalarimizi evlatlarımızı eslerimizi de bizleride korusun. Rahat ol lütfen herşey duzelcek biz bugünleri birer anı olarak çocuklarımıza anlaticaz☺
selam anneniz aşı olabildi mi ne yaptınız merak ettim anneniziBakan çok duygusal yaklaşıyor. Birinci sınıf çocuğu okulu, öğretmeni tanımalı, öğretmenle arasında bağ kurmalı diyor. Aslında sağlık söz konusu olunca çocuk öğretmenini 6 ay sonra da tanısa olur. Ki okula gidince maske ve siperlikle beni ne kadar tanıyacak? Oysa ana sınıfından geliyor çoğu. Zaten düzene az çok hakimler. Çocuğa öğretmeni olarak uzun bir süre; arkadaşına sarılma, tükürmeyin, maskeni kapat, yanıma gelme, elini yıkadın mı diye üstüne gideceğiz. İlk günden okuldan soğuyacak. Bunları gerçekten düşünmüyorlar mı ya?
benim anlattığım kadın orta halli bile değil onda eminim teklifimi geri çevirmesi tamamiyle ego kasması.Ama sizin dediğiniz gibi varyemezler de varYok hiç özenmiyordu sanırım sessiz bir kızdı gerçekten gördüğünüzde kesinlikle zengin bir aile kızı demezdiniz zengin olduklarını duyduğumda çok şaşırmıştım
yaşamak o kadar güzel ki bunu anlasalar keşke.kafamda 26 santim kesik var kafa kemiğimde beyin ameliyatından kaldı bir sürü vida ve plaka var .sağ alnımda çökme var virüz bitince estetikle halledilecek.buna rağmen yaşıyorum diye çok mutluyum hayat doluyum .virüse teslim olmak isteyen insanlara şaşıyorum allah akıl fikir versinNasıl olsa herkes virüsü kapacakmış. Bundan kaçış yokmuş.
Hani bir söz var ya, ölmeyi bayılmak sanıyorlar herhalde.
Ne mutlu zor günleri atlatmışsın inşallah daha da güzel günler görürsün arkadaşımyaşamak o kadar güzel ki bunu anlasalar keşke.kafamda 26 santim kesik var kafa kemiğimde beyin ameliyatından kaldı bir sürü vida ve plaka var .sağ alnımda çökme var virüz bitince estetikle halledilecek.buna rağmen yaşıyorum diye çok mutluyum hayat doluyum .virüse teslim olmak isteyen insanlara şaşıyorum allah akıl fikir versin
Ben sağlık ocağını aradım, koah hastalarına öncelikli vuruyoruz dediler, telefon bıraktım arayacaklar ama annem asla ve asla istemiyorselam anneniz aşı olabildi mi ne yaptınız merak ettim annenizi
Eldiven ve maske takıyorum, aldıklarımızı hemen balkona atıyorum, 1 saat sonra hepsini deterjanlı suyla yıkıyorum. Benim korkum market yeteri kadar havalandırılıyor mu acaba. Ben kalabalıksa kapıda bekliyorum boşalmasını ama eşim sağolsun kasa sırasını umursamadan kalabalığa dalıyorEldiven tak 2 adet maske tak ve git gelince de ellerini yıka maskeleri çöpe at poşetleri de boş bir odada 2 3 saat beklet o zaman korkma
Amin... Aslında teslim olmak demeyelim de evde kalmak, önlem almak falan zor geliyor. Yoksa biraz ateşi çıksa eyvah korona oldum diye yaygarayı koparırlar.yaşamak o kadar güzel ki bunu anlasalar keşke.kafamda 26 santim kesik var kafa kemiğimde beyin ameliyatından kaldı bir sürü vida ve plaka var .sağ alnımda çökme var virüz bitince estetikle halledilecek.buna rağmen yaşıyorum diye çok mutluyum hayat doluyum .virüse teslim olmak isteyen insanlara şaşıyorum allah akıl fikir versin
Gerçekten maske sadece karşısındakini değil, insanım kendisini de koruyor demek ki. Ben karşıdaki damlacık yayamıyor maskeliyse sanıyordum. Ama kendim taktığımda virüs maskenin içinden girebiliyor diye düşünüyordum. O komisyonu da Allah bildiği gibi yapsın ne diyim. Bi kaç saat takacaksın nedir yani. Annem bugün öğlenden beri bizdeydi, hiç bir yere çıkmıyorum ama yine de yaklaşık 10 saattir maskeliyim evde. Nedir yani, çok mu zor ..Biz geçen ay Ankaraya sınava geldik mesela . Yaklasik 1000 kişi..farklı günlerde olsa aynı gunde 80 kişi civarı aynı yere girdi cıktı.bina çalışanları hariç... Benim komisyonumda kimse de maske yoktu. .. komisyon uyelerinin çoğu coronaymis.. mülakata gelenler de maskelerini çıkardı bazıları. Ben tabiiki çıkarmadım ve 1 hafta sonra o binadan 400 kişinin pozitif haberini aldım. Arkadaşlar maske gerçekten önemli.. Ben de aman nolucak illaki hastalık bizi de bulucak diyip maskeyi indirsem klima vs den kapicaktim.
Yeteri kadar havalandırılıyor mu demişsiniz de beni bi gülme aldı. En son markete gittiğimde reyon görevlileri dahil maske takılmadığını, takanların da çenelerinde olduğu aklıma geldiEldiven ve maske takıyorum, aldıklarımızı hemen balkona atıyorum, 1 saat sonra hepsini deterjanlı suyla yıkıyorum. Benim korkum market yeteri kadar havalandırılıyor mu acaba. Ben kalabalıksa kapıda bekliyorum boşalmasını ama eşim sağolsun kasa sırasını umursamadan kalabalığa dalıyor
ikna etmeye çalışın virüs daha da artacak çocuklar okula başlarsa taşıyıcı olacaklar .eşim yaptıracak bu hafta .allah korusun virüs kaparsa koah olduğu için ciddi nefes alma sorunu yaşar yoğun bakım gerektirir.güzel dille ikna edin anneciğinizi.iyi gecelerBen sağlık ocağını aradım, koah hastalarına öncelikli vuruyoruz dediler, telefon bıraktım arayacaklar ama annem asla ve asla istemiyoraşı yüzünden bana bir şey olursa görürsün diyor. Anlamadım nasıl ikna edeceğim bilemiyorum..
Ben de evimin altındaki markette reyon görevlisini uyardım. Çenesinden kaldırıp takana kadar bana öyle bir baktı ki.Yeteri kadar havalandırılıyor mu demişsiniz de beni bi gülme aldı. En son markete gittiğimde reyon görevlileri dahil maske takılmadığını, takanların da çenelerinde olduğu aklıma geldi
İnşallah. Zatürre nin yan etkisi olursa onu da kaldıramazsa diye ben de korkuyorum açıkçası. Umarım ikna ederim, sağolun. İyi geceler.ikna etmeye çalışın virüs daha da artacak çocuklar okula başlarsa taşıyıcı olacaklar .eşim yaptıracak bu hafta .allah korusun virüs kaparsa koah olduğu için ciddi nefes alma sorunu yaşar yoğun bakım gerektirir.güzel dille ikna edin anneciğinizi.iyi geceler
bir şey yazardım da banlanıyorum banım bugün açıldı.hala da bilmiyorum neden banlandımDüğünlerde oynama yasaklanmıştı değil mi sadece nikah olacaktı az önce benim yine yakınlarımdan birinin düğünü bildiğiniz salonda oynuyorlardı anlayamadım ben yahu nikahtan sonra bir güzel göbek atıyorlarAllahım akıl fikir ver Yarabbi yasak da dinlemiyor millet o göbek atılacak mı atılacak
Yazma canım yazma ben hala şoktayım nasıl oynadılar diye storye cevap yazdım bakalım dönsünler bilgilendiririm bildiğiniz piyanist falan şarkı söylüyordubir şey yazardım da banlanıyorum banım bugün açıldı.hala da bilmiyorum neden banlandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?