türkiyede neden 35 yaşından sonra iş bulmak çok zor?

Yunanlilardan da ayilar cikiyor tabi ki ama bence iyidir Yunanlilar. Dostluk var, akrabalik var, komsuluk var, insan iliskileri var yani. Taze meyve sebze de var, yasamak icin hic kotu bir yer degil bence (tabi isin varsa)/
Valla herkes kendi akrabasıyla. Eski komşuluklar da kalmamış. Bizim akrabamız da yok. Yalnızlık var. Bir süredir iş de yok. Ama Türkiye'de de teklif ettikleri maaşlar çok komik rakamlar kur farkından dolayı.

Valla herkes kendi akrabasıyla. Eski komşuluklar da kalmamış. Bizim akrabamız da yok. Yalnızlık var. Bir süredir iş de yok. Ama Türkiye'de de teklif ettikleri maaşlar çok komik rakamlar kur farkından dolayı.

Yunanistan'da ekonomi bildigim kadariyla uzunca bir suredir asagi gidiyor, AB parasi da yetmedi ve issizlik cok fazla. Baska bir yere gitmeyi dusunmez misiniz?

Valla cok iyiler , cok yakisiklilar ama burda is bulabilir misin bilemedim , it sektoru cok gelismis degil anladigim kadariyla

Yerimmmmm

Panpa remote yapicam, contracting tipi. Para miktari Almanya/Amerika, eh Karadag da cok pahali bir yer degil anladigim kadariyla deniz kenarinda paralari yerim

Bana bir tane bulsaniz yahu, yok mu sizin isyerlerinizden, arkadaslardan, komsulardan soyle bir seyler?

Ahhaa kiyamam ben sana , valla daha oyle bi cevre yapamadik , olursa yazarim sana

Sanki çocuğun varsa vebalısın, çok yazık.
Bir de bu tiplerle görüşmeye gidersin zaten olmayacak ise benim de eşim var, işte sizin okul mezunu ama çalışmıyor.
Çocuğumuzu büyütüyor diye alttan alta mesaj verirler.
Ne diyeyim senin eşine, madalyası kargoda geliyor bravo mu diyeyim?!
Bu kadınlar üzerindeki baskı nedir ya, isteyen çalışır istemeyen çalışmaz.
Size yapılan çok yazık, bakalım sırf erkek diye alınan o şahıs işini layıkıyla yapacak mı?
İş hak edene verilmeli, bir de kadın istihdamı çok az diyorlar..

Ne kadar güzel, çok şanslısınız.
Bizde de yaya geçidinde durmadan geçen arabalar var.Arabalarla köşe kapmaca oynuyoruz.
İşsizlik zaten çok fazla, kadınlara ve çocuklara da istenilen seviyede saygı yok.
Ben sizin yerinizde olsam orada yaşamaya devam ederim..

Ablacım bu söylediğin durum AB ülkelerinde büyük bir suç. Bir AB ülkesi olsaydı hemen şikayet et, sonra da name&shame yap derdim.

Evet büyük bir ayrımcılık.
Sırf çocuğum yok diye güya kurum kültürüne uygun değilsiniz dendi. Zaten o iş olsaydı da ben reddederdim.
AB ülkesinde olsaydım sırf çocuğum yok ve ileride de düşünmüyorum dedim diye reddedilmezdim.
Eğer diyelim oldu kesin haberlere çıkardım. Hele Almanya'da ciddi olay olurdu..
İşte orta doğu zihniyetindeki güya okumuş (!) kesimle uğraşıyoruz, bizimde şansımıza bu düştü maalesef..

Insallah bir gun turkiye de bu seviyeye gelir , denecek bisey yok

Başka bir hayatta belki..
Bu dünyada umudum hiç yok.
Hatta giderek kötüleşiyor.
Ama sizin adınıza sevindim.Medeni toplumlar başkadır..
Tesekkue ederim , medeniyet bambaska bisey
Bugun cok yagmur yagiyordu , cafeden cikip hemen onundeki taksiye yuruyecektik , kucagimda brbek var diye icerde oturan bir kadin semsiyesini acip beni taksiye goturdu , surekli boyle seyler yasiyoruz , cidden bambaskalar

Bizde olsa sizin taksiye yöneldiğinizi gören başka bir olası müşteri koşarak sıranızı kapardı..
Bizim medeniyet (!) anlayışımız bu.
Ne kibar insanlar var..

Bizde olsa sizin taksiye yöneldiğinizi gören başka bir olası müşteri koşarak sıranızı kapardı..
Bizim medeniyet (!) anlayışımız bu.
Ne kibar insanlar var..
Ahhaa cok dogru cevap olmus
Gecen gun biz duran bir taksiye gittik kapiyi actik o sirada baska bir kafin geldi megersem o telefonla cagirmis taksiyi
Biz tabi ona verdik araci ama kadin siz yabancisiniz ve bebek var lutfen binin ben baska cagiririm dedi
Turkiyede olsa mumkun degildi boyle bir durum

Reactions: 000
Ah ah en büyük derdimi yazıya dökmüşsünüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…