TURKİYEDEN ALMANYAYA GELİN GİDENLER

Hanimefendi iyimisiniz şuan çocuğu goturemiyorum anneligimi sorgulamak size düşmez haddinizi bilin o çocuk elbette gelecek yanıma ama şuan değil ne abarttiniz ya

Turkiye'de en azindan A1 kursu alip gitmeni tavsiye ederim. Gelince de yogun programli kurslara devam

Guncelleme: cocugu oldugunu ve onsuz geldigini okudum, soka girdim
Şoka girmenize gerek yok ömür boyu bensiz kalıcak demedim oda gelecek ama ben önden gideceğim hepsi bu

Eee aynen öyle bir şey söz konusu, çocuğu bırakıp öylece gidiyorsunuz Çocuğu bırakıp başka ülkeye gitmeyi gerçekten yapacak mısınız
Hepinize tek tek yorulmadan cevap vereceğim hanımefendi ölüme gitmiyorum dönüp cocugumu almayayim önden ben gidecegim duzenimi oturtunca çocuğumu getireceğim yanima

İşte bilmiyorum okadarinj
Bence ilk başta nasıl gideceksiniz onu araştırın.Sonra çocuğunuzu nasıl alacaksınız onu araştırın.Çünkü pek kolay olmuyor.Bu araştırmaları kendiniz yapın evleneceğiniz kişinin söylemlerini baz almayın.

Hepinize tek tek yorulmadan cevap vereceğim hanımefendi ölüme gitmiyorum dönüp cocugumu almayayim önden ben gidecegim duzenimi oturtunca çocuğumu getireceğim yanima
Eski esinizin onayi olmadan cocugunuzu yaniniza alamazsiniz. Bir tanidigimin eski esi inadindan onayi vermedi, senelerce hasret cektiler ana kiz. Kiz kocaman genc kiz oldu oyle gidebildi annesinin yanina

Eski esinizin onayi olmadan cocugunuzu yaniniza alamazsiniz. Bir tanidigimin eski esi inadindan onayi vermedi, senelerce hasret cektiler ana kiz. Kiz kocaman genc kiz oldu oyle gidebildi annesinin yanina
Onun onayı var zaten sorun yok yani o konuda

Araştırıyorum bende ama burda da vardır diye sormak istedim

Araştırıyorum bende ama burda da vardır diye sormak istedim
Ben size anlatayım.Öncelikle A1 belgesi alacaksınız.Kursa gitmeniz zorunlu değil kendiniz çalışıpta girebilirsiniz.Nikahtan sonra Aile birleşimi vizesine başvuracaksınız.Evleneceğiniz kişi Alman vatandaşı ise maaş önemli değil,ama Türk vatandaşı ise belli bir geliri olmalı.Ayrıca yaşağınız evin mt2 ‘si ikiniz için yeterli olması gerek.Vize başvurusu yaptıktan sonra vizenin gelmesi bir seneyi buluyor artık.Bu süre gideceğiniz yerin yoğunluğuna göre değişiyor.Koronadan dolayı çok yığılma olmuş bunuda bahane ediyorlar.Planlarınızı buna göre yapın süreç uzun oluyor.Gittiğinizde herşey yolunda gitmezse ilk senelerde ayrılma durumunuz olursa orada kalmaya devam edebilmeniz için B1 belgesiyle süresiz oturumunuzun olması gerek.(ispatlanmış şiddet durumu olduğunda B1 e pek bakmıyorlar).

Dil konusuna gelecek olursak: A1 istenmesinin mantığı kadın buraya gelince en azından derdini anlatabilsin diye. Malum kocası döver möver, polise gidebilsin , otobüs metroyu kullanacak, hastaneye gidebilecek kadar istiyorlar ama yeter mi maalesef yetmez. Buraya gelince VHS Kurslarina gidersiniz , mümkün olduğunca Türklerle iletişimde olmayacaksınız yoksa Türkçe konuluşulur hep şaşmaz.

Siz önden gider çocuğu sonra alırım derseniz o iş aylarca uxar hatta yılı bulur. Aynı anda başvuru yaparsanız ilerde çok rahat edersiniz. Siz yine başvuruyu aynı anda yapın, vize 6 aylık çıkıyor zaten. Siz önden gider ne hazırlığınız varsa yapar, 4 5 ay sonra gelir çocuğu da alır beraber gidersiniz vize süresi dolmadan.

Anladım çok teşekkür ederim bilgileriniz icin

Zaten o şekilde olacak birlitke başvurulacak ama o sonra gelecek

Siz ne tarafta oturuyorsunuz teşekkür ederim bu arada

Kusura bakmayın hiç inandırıcı bulmadım. KOnu başlığı bile gelin gitmek, çocuğu olan insan beline kuşak da bağlayıp ya nasip gelin gidiyorum der mi yahu Ayrıca sadece dil meselesini sormuşsunuz, çocukla ilgili tek kelime yok. Çocuk dil öğrenir mi, kreşte ne yapar, vize nasıl alırım soruları yok hiçbir şey yok sadece tek başına gitmek var. Neyse beni ilgilendirmez, umarım sabiye yazık olmaz.

Valla tek başına gelindiğinde bile insanın kendine bir yer edinmesi çok zor,çocukla birlikte düşünemiyorum bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…