TURKİYEDEN ALMANYAYA GELİN GİDENLER

Yok onu sordum, ilk sinav ücretsiz, onda beceremezsen habire sinava giriyosun, parasını ödeyip 1 yıl falan hakkin var, gerizekali degilsen a2 seviyesini 1 yil içinde öğrenip sinavi gecmeni bekliyollaaa
Hadi geçemedin?Hükümet boşayacak mıydı?

Şimşekleri üstüme çekmek istemedim.Sizi öne attım.
Koynumuzda yılan beslemişiz. Nerde kaldı kadın dayanışması?
Birlik ve beraberliğie en çok ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde en azından teknoloji özürlüler olarak birlik olabilirdik.
Davşana kaç, tazıya tut.
Siz hele bi bulamayın o üyenin kimliğini. O zaman göreceksiniz

accessdenied iki mesajı tek kümede birleştirip alıntı yapmamı engellemeyi nasıl başardınız?
Bence dernek başkanlığına aday siz olmalısınız.

Burda ilk önce A1 kursa gitmeniz gerekiyor, karşı tarafla gerekli belgeleri halledip sınava giriyorsunuz sınavda size sözlü olarak eşinizle ilgili vs sorular soruluyor ve formalite icabı mı gidiyorsunuz yoksa gerçek bir evlilik mi diye de sizden kanıt olarak fotoğraflar vs belgeler istiyorlar. Ablam çeyiz fotoğraflarını orda hazırlanan evin fotoğraflarını, nişan nikah fotoğraflarını gelinliğinin resmini vs hepsini eklemişti sınavı geçtikten sonra da pasaport işlemlerini halledip düğünden sonra gitti. Oraya gittiği gibi de kursa yazıldı, yabancı arkadaş edindi kendini geliştirdi. Süreklş almanca konuştu akrabalarla.

Madem cocugunuzu birakicaktiniz neden anne oldunuz? O cocuga yazik deyilmi. Anne olupta annelik duygusu beslemeyen vicdan sahibi olmayan insanlara hic tahammülüm yok. O yüzden ne haliniz varsa görün. Cocugunuz icin cok üzüldüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…