Hadi geçemedin?Hükümet boşayacak mıydı?Yok onu sordum, ilk sinav ücretsiz, onda beceremezsen habire sinava giriyosun, parasını ödeyip 1 yıl falan hakkin var, gerizekali degilsen a2 seviyesini 1 yil içinde öğrenip sinavi gecmeni bekliyollaaa
Ben bu şerminden çok korkuyorum.
Yalnız değilsiniz.
Bastan vize aliyosundur belki, bilmiyorum ki ilkinde gectim ben, simdi vatandaslik icin basvurucamHadi geçemedin?Hükümet boşayacak mıydı?
Ben şimdi profilimde kendi yaşımı bulmaya kalksam bulamam.Herkesin görebildiği, sitede yazan bilgileri okuyorum sadece. Niye korkuyorsunuz ki ?
Çünkü biz bakar körüz, ben mesela denize gitsem su bulamam, böyle birden turunculari okudum diye ordan giriverince isik görmüş davşana dönüyoz bizHerkesin görebildiği, sitede yazan bilgileri okuyorum sadece. Niye korkuyorsunuz ki ?
Ben bir şey demedim.Mavi mucize başlattı.Ben dostum.Herkesin görebildiği, sitede yazan bilgileri okuyorum sadece. Niye korkuyorsunuz ki ?
Ben ne yaptım ya şimdiBen bir şey demedim.Mavi mucize başlattı.Ben dostum.
Davşansin senBen ne yaptım ya şimdi
Şimşekleri üstüme çekmek istemedim.Sizi öne attım.Ben ne yaptım ya şimdi
Koynumuzda yılan beslemişiz. Nerde kaldı kadın dayanışması?Şimşekleri üstüme çekmek istemedim.Sizi öne attım.
Davşana kaç, tazıya tut.Davşansin sen
Koynumuzda yılan beslemişiz. Nerde kaldı kadın dayanışması?
Birlik ve beraberliğie en çok ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde en azından teknoloji özürlüler olarak birlik olabilirdik
Dernek kur caar beni gelmezsem adim access degil
Nasi yaptiysam ayiramadim 2 saat. Bdhdhdh konuya olan inacim, potansiyelim bence de ortadaaccessdenied iki mesajı tek kümede birleştirip alıntı yapmamı engellemeyi nasıl başardınız?
Bence dernek başkanlığına aday siz olmalısınız.
Şu an kendimi Elon Musk gibi teknoloji dehası hissettim.Bu arada 2 farkli mesajı ayni anda alintilayp cevap verdigin gözümden kacmis degil, ben daha 10 senedir onu yapmayi çözemedim burda bdvdhdh
Dogru ben gelirken de oyleydi. Ben kendim buraya gelmeden once, biraz Almanca bildigim icin prosedurleri unutmusum.A1 olmadan vizeye başvuru yapılmıyor mecbur alması gerek onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?