türkiyeye dön bosan diyen erkek?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ruyacik89

hayatın umut dolu huzurlu olsun prensesim
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2010
1.058
-753
318
İngiltere
Esimle yurtdisinda okurken tanistim, o istedigi icin yurtdisinda kaldim, yillar gecti ailemi cok özlüyorum, Bebegim oldu ücretsiz izindeyim Uzun süreli türkiyeye gitmek istiyorum, hem bebegim biraz büyüsün Ben ben özlem gideriyim diye, Esim türkiyeye git ve bosan benden dedi, türkiyedeyken maddi manevi bebegi ve beni yalniz birakti,, bende bosanma davasini actim ama türkiyede degil yurtdisinda Actim davayi simdi düsünüyorum, tek basima bebisle icimdekki ülke ve aile özlemi ile Altindan kalkabilecekmiyim yurtdisinda, Esim de dava acildiktan sonra cirkeflesti simdi bir iyi bir kötü bilemiyorum

Neden bosan dedi ki? Konu cok eksik yorum yapamiyorum. Sorunlar var miydi baska
Ona Göre Sorun Benim türkiye özlemim, o kesinlikle yurtdisinda Kalmak istiyor, benim sikintim saygisizligi siddet egilimi asosyalligi, sanirim uyusturucu da kullaniyor

Ona Göre Sorun Benim türkiye özlemim, o kesinlikle yurtdisinda Kalmak istiyor, benim sikintim saygisizligi siddet egilimi asosyalligi, sanirim uyusturucu da kullaniyor
Sanirim derken? Hanimefendi bu sanilacak bisey degil. Bi bebeginiz var ve uyusturucu supheniz varsa zaten bir dk dusunmeyin.

Ben sorun ne anlayamıyorum . Iki tane seçeneğiniz var, ya turkiyeye döneceksiniz ya da yurtdisinda kalacaksınız (ki yurtdışında boşanmış bir kadın turkiyeye göre hiç sıkıntı yaşamıyor . ) sorun aile özleminizse o zaman cevap yine net; turkiyeye ailenizin yanina doneceksiniz . Yok ama ben yurtdisinda rahatim diyorsaniz da yurtdışında kalacaksınız belli aralıklar ile ailenizi ziyaret edeceksiniz . TEk basima altindan kalkabilecek miyim diye hic dusunmeyin cunku Şiddet eğilimli ve *galiba* uyuşturucu bağımlısı olan biriyle devam etmektenn daha kolay büyütürsünüz çocuğunuzu.

Yurtdışında her yerde öyle mi bilmiyorum ama almanya da turkiyedeki gibi nafaka filan alamıyorsun . Bence bu konuda turkiyede kazancı daha çok olur .
Es um avrupada calisiyor yurtdisinda ki avukatlarda yurtdisinda yapmami önerdi esim de hanire kizima senin onu alip benden kopardigini anlaticam diye tehdit savurdu, bende Aile mahkemesine dilekcemi verdim, sorun. Ne dediniz gücsüzlügüm aliskanliklarimdan kopamamam bagimli karakterim ve Abim de bosanma asamasinda annem de rahatsiz, Gero dönüp onu daha da hirpalamaya kiyamiyorum, esimde kizimiz icin Devam edebilirim idiyor iyi kötü Yardim Editor türkiyede haftalarca aramiyor ama burada kiziyla ilgileniyor, Herkes kizinin gelecegi icin türkiyede dönme e diyor

Es um avrupada calisiyor yurtdisinda ki avukatlarda yurtdisinda yapmami önerdi esim de hanire kizima senin onu alip benden kopardigini anlaticam diye tehdit savurdu, bende Aile mahkemesine dilekcemi verdim, sorun. Ne dediniz gücsüzlügüm aliskanliklarimdan kopamamam bagimli karakterim ve Abim de bosanma asamasinda annem de rahatsiz, Gero dönüp onu daha da hirpalamaya kiyamiyorum, esimde kizimiz icin Devam edebilirim idiyor iyi kötü Yardim Editor türkiyede haftalarca aramiyor ama burada kiziyla ilgileniyor, Herkes kizinin gelecegi icin türkiyede dönme e diyor

Tabi karar sizin hayat sizin ama ben asla 3 kuruş yardım edecek diye uyuşturucu kullandığını düşündüğüm bi adam için aklımı karıştırmaz, onunda parasını almazdım. Cocugumu da ilgilensin diye emanet etmezdim . Emin olun çocuğunuzun geleceği turkiyede çok daha iyi olur böyle bir babayla kıyasladığımızda.

Tabi karar sizin hayat sizin ama ben asla 3 kuruş yardım edecek diye uyuşturucu kullandığını düşündüğüm bi adam için aklımı karıştırmaz, onunda parasını almazdım. Cocugumu da ilgilensin diye emanet etmezdim . Emin olun çocuğunuzun geleceği turkiyede çok daha iyi olur böyle bir babayla kıyasladığımızda.
Paraden ziyade gelecek türkiyenin durumu ve aliskanliklarim bu Karari vermeme sebep olduj

Eski konularınızdan hatırladığım kadarıyla kavga sebebiniz Türkiye özleminiz bunu bunaltıcı derecede hatırlatmanız ve dönmek istemenizdi. Bu kadar sorunu Türkiye için yapıp boşanma derecesine gelmek ve sonunda yurtdışında kalmak çok garip değil mi?
Uyuşturucu vs bahsetmemiştiniz.
Yanlış anlamayın bence de orada eski düzeninizde devam edin. Ama peki yarattığınız sorunlarla devam etmiş olmayacak mısınız?

Eski Konunuzu hatırlıyorum hatta yorumda yapmıştım yanlıl yapıyorsun diye de o zaman uyuşturucu durumundan bahsetmemiştin. Böyle bir şey varsa dk durma zaten ya size zarar veriirse.

Bu saydıkların boşanmak için yeterli
Türkiye ye gel
Ailen destek olmaz mı
Çalışıyor musun ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X