türkiyeye dön bosan diyen erkek?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Es um avrupada calisiyor yurtdisinda ki avukatlarda yurtdisinda yapmami önerdi esim de hanire kizima senin onu alip benden kopardigini anlaticam diye tehdit savurdu, bende Aile mahkemesine dilekcemi verdim, sorun. Ne dediniz gücsüzlügüm aliskanliklarimdan kopamamam bagimli karakterim ve Abim de bosanma asamasinda annem de rahatsiz, Gero dönüp onu daha da hirpalamaya kiyamiyorum, esimde kizimiz icin Devam edebilirim idiyor iyi kötü Yardim Editor türkiyede haftalarca aramiyor ama burada kiziyla ilgileniyor, Herkes kizinin gelecegi icin türkiyede dönme e diyor
Sen önce boşa sonra karar ver nerede yaşayacağına.

Biraz akliniz varsa Turkiye’ye donmezsiniz.
Avrupada bosanmis olmak mi yoksa burada bosanmis olmak mi, avrupada cocuk yetistirmek mi burada “dul” yaftasiyla cocuk yetistirmek mi, bunlar tartismaya kapali konular bence.
Ozleminizi hasretinizi bi kenara birakin, buraya donerseniz maximum 6 ay sonra hasretiniz diner her gun lanet edersiniz.

Biraz akliniz varsa Turkiye’ye donmezsiniz.
Avrupada bosanmis olmak mi yoksa burada bosanmis olmak mi, avrupada cocuk yetistirmek mi burada “dul” yaftasiyla cocuk yetistirmek mi, bunlar tartismaya kapali konular bence.
Ozleminizi hasretinizi bi kenara birakin, buraya donerseniz maximum 6 ay sonra hasretiniz diner her gun lanet edersiniz.
Haklısınızda Avrupa'da da yalnızlık

Esimle yurtdisinda okurken tanistim, o istedigi icin yurtdisinda kaldim, yillar gecti ailemi cok özlüyorum, Bebegim oldu ücretsiz izindeyim Uzun süreli türkiyeye gitmek istiyorum, hem bebegim biraz büyüsün Ben ben özlem gideriyim diye, Esim türkiyeye git ve bosan benden dedi, türkiyedeyken maddi manevi bebegi ve beni yalniz birakti,, bende bosanma davasini actim ama türkiyede degil yurtdisinda Actim davayi simdi düsünüyorum, tek basima bebisle icimdekki ülke ve aile özlemi ile Altindan kalkabilecekmiyim yurtdisinda, Esim de dava acildiktan sonra cirkeflesti simdi bir iyi bir kötü bilemiyorum
Eşinizden ayrılınca devlet dul yardımı çocuk parası yardımı yapmıyormu çalışmanızda gerek yok benim halamda iki çocukla eşinden ayrıldı çocukları çok küçüktü şimdi 15,16 yaşlarındalar hiç çalışmadı dul maaşı çocuk parası aldı tatilinide yaptı Türkiyeyede gitti ordada devlet destek olmuyor mu Türkiye’ye dönmeyin maddi durumunuz kötü olursa kimse yüzünüzede bakmaz...

Duymak istediklerinizi yazacağım düşüncelerimi değil.
Oradayken iyi ama siz Tr gelince kötüyse boşanmayın. Çünkü Tr de boşamış bekar anne olarak yaşamak çok zor orada yaşayacaksanız da evliliği ne için bitirmiş olacaksınız. Eşiniz evladına bağlıysa ve ihtiyaçlarınızı görüyorsa aynı evde yaşayıp evliliği devam ettirebilirsiniz. Bence eşinizi daha ılımlı hale getirmeye bakın Tr gidiş gelisleriniz zor olmasin

Evet kücük çocuğu yoktu ama geliri de yoktu . Aslinda baglaması gerekiyordu ama alamadı.adam 'ben evlendim , eski karima verirsem yenisi ne yiyecek' dedi :işsiz:türkiyede çocuk olmasa da bağlanıyor diye biliyorum . Neyse allah muhtaç etmesin kimseyi , o nafaka olayları da gönülden verilmedikten sonra hayır getirmiyor bence :KK43:
Aynı fikirdeyim, birisinden mecbur bırakarak alınan nafakanın benim için de bir hükmü yok, özellikle çocuk ortada yoksa.Batıda herkesin kendi yaşantısını kurması mecburiyeti getirilmiş anladığım kadarıyla.

Duymak istediklerinizi yazacağım düşüncelerimi değil.
Oradayken iyi ama siz Tr gelince kötüyse boşanmayın. Çünkü Tr de boşamış bekar anne olarak yaşamak çok zor orada yaşayacaksanız da evliliği ne için bitirmiş olacaksınız. Eşiniz evladına bağlıysa ve ihtiyaçlarınızı görüyorsa aynı evde yaşayıp evliliği devam ettirebilirsiniz. Bence eşinizi daha ılımlı hale getirmeye bakın Tr gidiş gelisleriniz zor olmasin
Ben düşüncelerinizi duymak isterim

Evliliğiniz başından itibaren sorunlu. Çocuk özleminiz ve sağlık sorunlarınız medeniyle baştan sona hata olarak nitelendirdiğiniz evliliğinizde çocuk yaptınız. Eşiniz kadar vardır ya da yoktur ama sizin de hatalarınız oldu diye düşünüyorum yazdıklarınızdan.Eşiniz istemedikçe boşanacağınızı sanmıyorum.

Eşinizin uyuşturucu kullandığını/kullanma şüphesinin düşünmüyorum boşanmanız ile ilgili için daha çok sebep olması için yazdığınızı düşünüyorum. Eğer kullanıyorsa hangi mantıkla barışıyorsunuz/barışmak istiyorsunuz onu anlamıyorum. Eşinizin şiddet eğilimi gösteren hatta şiddet uygulayan bir avukat olduğunu yazmışsınız. Delillerinizi toplayıp boşanmaya çalışın ki böyle biri avukat olarak daha az tercih edilsin.

Devam edecekseniz Ailenizi hiç özlemeyin demiyorum ama 18yaşında gençler olarak evlerimizden ayrılıp üniversite okumaya başka şehirlere gittik yarıyıl ve yıl sonunda gördük ailelerimizi. Ki siz üniversite okumaya gitmişsiniz aslında göze almışsınız uzaklığı.

Oturup düşünün bu evlilik sizin hayatınıza ne katıyor hayatınızdan ne götürüyor diye. Evliliği eşiniz sürdürmek istiyor sanırım yazdıklarınıza göre. Sizin hatalarınız neler oldu, onun hatalarını affedebilir miyim, affedip tekrar açmayacak şekilde yoluma devam edebilir miyim diye bir bakın.

Esimle yurtdisinda okurken tanistim, o istedigi icin yurtdisinda kaldim, yillar gecti ailemi cok özlüyorum, Bebegim oldu ücretsiz izindeyim Uzun süreli türkiyeye gitmek istiyorum, hem bebegim biraz büyüsün Ben ben özlem gideriyim diye, Esim türkiyeye git ve bosan benden dedi, türkiyedeyken maddi manevi bebegi ve beni yalniz birakti,, bende bosanma davasini actim ama türkiyede degil yurtdisinda Actim davayi simdi düsünüyorum, tek basima bebisle icimdekki ülke ve aile özlemi ile Altindan kalkabilecekmiyim yurtdisinda, Esim de dava acildiktan sonra cirkeflesti simdi bir iyi bir kötü bilemiyorum

Guclusunuz konunuzdan anladığım yaparsınız bence.

Esinize güvenmeyin boşanma sürecinde numara mi yapıyor yoksa samimi mi gerçekten iyi gözlemleyin bence.

Minicik evladina rağmen boşanma demiş sonuçta :/

Yurtdışı evet güzel de belirli koşulları olan için ,işi gücü olmayan boşanmış bi anne bi çocuguna gelecek olarak ne verebilir ki orda?? Sekiz milyon tane konunuz var aynı minvalde zerre kimsenin yazdığını da umursamıyorsunuz,sorun çözen çözüm odaklı bi insandan ziyade sorunun içinde boğulmayı sevenlerdensiniz bence ki eşinizi de bu darlamaların bezdirdiğini düşünüyorum,adama fenalık gelmiş sizden. Karakteriniz böyle ne bi adım yol alabilirsiniz ne de bi cacık yapabilirsiniz bu bağlamda ömür tüketirsiniz sadece.

Yurtdışı evet güzel de belirli koşulları olan için ,işi gücü olmayan boşanmış bi anne bi çocuguna gelecek olarak ne verebilir ki orda?? Sekiz milyon tane konunuz var aynı minvalde zerre kimsenin yazdığını da umursamıyorsunuz,sorun çözen çözüm odaklı bi insandan ziyade sorunun içinde boğulmayı sevenlerdensiniz bence ki eşinizi de bu darlamaların bezdirdiğini düşünüyorum,adama fenalık gelmiş sizden. Karakteriniz böyle ne bi adım yol alabilirsiniz ne de bi cacık yapabilirsiniz bu bağlamda ömür tüketirsiniz sadece.
Çözüm ne peki kızım icin çözüm bulmak istiyorum

Eski konularınızdan hatırladığım kadarıyla kavga sebebiniz Türkiye özleminiz bunu bunaltıcı derecede hatırlatmanız ve dönmek istemenizdi. Bu kadar sorunu Türkiye için yapıp boşanma derecesine gelmek ve sonunda yurtdışında kalmak çok garip değil mi?
Uyuşturucu vs bahsetmemiştiniz.
Yanlış anlamayın bence de orada eski düzeninizde devam edin. Ama peki yarattığınız sorunlarla devam etmiş olmayacak mısınız?
Eşim in de çocuk üstünde hakkı var kızımı alıp kolayca Türkiye'ye gidemiyorum

Kendi rahatımı nasıl düşündüm onu anlayamadım, peki ne yapardınız siz benim yerimde olsanız bu durumda
Bu evliliği bitirmekten korkmanız, yaşadığınız kaygılar bunu düşündürdü.
Boşanırsanız boşlukta kalacağınızı düşünüyorsunuz.

Yeni bir gelecek ve hayat, yani bilinmezlik yaşamaktansa, bu berbat düzeni devam ettirmek daha kolay geliyor size. Bu rahatlığı bozmaktan korkuyorsunuz.

Öncelikle destek alın. Kendinize inanmayı, güvenmeyi öğrenin.
Sadece hislerle değil akıl ve mantıkla kararlar almaya çabalayın.

Artık olgun bir kadın ve annesiniz. Eğitimlisiniz, yurtdışında yaşayacak kadar donanımlısınız. Bu evliliğe muhtaç ya da mecbur değilsiniz.

Bu evliliği bitirmekten korkmanız, yaşadığınız kaygılar bunu düşündürdü.
Boşanırsanız boşlukta kalacağınızı düşünüyorsunuz.

Yeni bir gelecek ve hayat, yani bilinmezlik yaşamaktansa, bu berbat düzeni devam ettirmek daha kolay geliyor size. Bu rahatlığı bozmaktan korkuyorsunuz.

Öncelikle destek alın. Kendinize inanmayı, güvenmeyi öğrenin.
Sadece hislerle değil akıl ve mantıkla kararlar almaya çabalayın.

Artık olgun bir kadın ve annesiniz. Eğitimlisiniz, yurtdışında yaşayacak kadar donanımlısınız. Bu evliliğe muhtaç ya da mecbur değilsiniz.
Aslinda mantikla kararlar aliyorum ama Cok duygusal oldugum icin mutsuz oluyorum , Bu mutsuzlukta hata yaptiriyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X