türkiyeye dön bosan diyen erkek?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eski konularınızdan hatırladığım kadarıyla kavga sebebiniz Türkiye özleminiz bunu bunaltıcı derecede hatırlatmanız ve dönmek istemenizdi. Bu kadar sorunu Türkiye için yapıp boşanma derecesine gelmek ve sonunda yurtdışında kalmak çok garip değil mi?
Uyuşturucu vs bahsetmemiştiniz.
Yanlış anlamayın bence de orada eski düzeninizde devam edin. Ama peki yarattığınız sorunlarla devam etmiş olmayacak mısınız?
Türkiye ye hep dönmek istedim bunaltmami sebebebi ise esimle kendimi güvende hissetmememdi, siddet yasadigim icin, ama o olmayinca avrupada cok yalnizim

En kötü karar bile kararsızlıktan iyi...
Önce bi karar ver

Türkiye nin şartları belli. Kızınız için yurtdışında kalıp daha iyi şartlar sunabilirsiniz. Birde insanın eşinin uyuşturucu kullanıp kullanmadığını bilmez mi ?? Nasıl aile hayati yaşıyorsunuz anlamadım.

Evlenip kendi yuvasını kurmuş bireylerin sürekli özledim özledim diye problem yapması da çok garip. Özlediyseniz ararsınız ilenizi görüntülü konuşursunuz hergun.

Türkiye nin şartları belli. Kızınız için yurtdışında kalıp daha iyi şartlar sunabilirsiniz. Birde insanın eşinin uyuşturucu kullanıp kullanmadığını bilmez mi ?? Nasıl aile hayati yaşıyorsunuz anlamadım.

Evlenip kendi yuvasını kurmuş bireylerin sürekli özledim özledim diye problem yapması da çok garip. Özlediyseniz ararsınız ilenizi görüntülü konuşursunuz hergun.
Güzel bir Aile hayatimiz olsa zaten ne bosanmayi düsünürdüm Nede ailemi özlerdim

Güzel bir Aile hayatimiz olsa zaten ne bosanmayi düsünürdüm Nede ailemi özlerdim
Özleminizi biraz bastırmalısınız. Ayrıca artık ulaşım cok kolay. Istediginiz zaman görüntülü konuşabilirsiniz. Eşinizde sürekli bunalttiysaniz malesef kaçınılmaz sonu yaşıyorsunuz.

Arada ki yorumlarda şiddet gördüğünüzü yazmışsınız. Darp raporu vs. aldiniz mi ?

Yurtdışında her yerde öyle mi bilmiyorum ama almanya da turkiyedeki gibi nafaka filan alamıyorsun . Bence bu konuda turkiyede kazancı daha çok olur .
konu ile alakasız ama çok ilginç geldi söylediğiniz şey Almanyada iştirak nafakası yok mu? Yani çocuğa bile nafaka bağlanmıyor mu?

Veremiyorum ne yazikki
En baştan beri size hata üstüne hata yaptırıyor korkaklığınız.
Eski sevgili, ilk seneden kötü giden evliliği devam ettirmeniz, bu berbat evliliğe bencilce çocuk eklemeniz, kızınızı düşünmek yerine kendi rahatınızı düşünmeniz vs.

Siz hakettiğinizi yaşıyorsunuz.
Kızınıza çok üzüldüm

konu ile alakasız ama çok ilginç geldi söylediğiniz şey Almanyada iştirak nafakası yok mu? Yani çocuğa bile nafaka bağlanmıyor mu?

Tabii ki var yanlış bilgi vermeyeyim . Eşim avukat ve kendi kayinvalidemde bildiğim kadarıyla türkiye gibi kolay değil. Turkiyede 1 yıl evli kalıp boşanınca filan nafaka bağlanıyor. Ama burda o kadar kolay değil . Kayinvalidem eşinden nafaka alamadı mesela, çünkü kayinpederim 2. Evlilik yapmıştı ve kendi ailesini geçindirecek kadar kazanıyordu . Bu gibi kurallar durumlar var .

Tabii ki var yanlış bilgi vermeyeyim . Eşim avukat ve kendi kayinvalidemde bildiğim kadarıyla türkiye gibi kolay değil. Turkiyede 1 yıl evli kalıp boşanınca filan nafaka bağlanıyor. Ama burda o kadar kolay değil . Kayinvalidem eşinden nafaka alamadı mesela, çünkü kayinpederim 2. Evlilik yapmıştı ve kendi ailesini geçindirecek kadar kazanıyordu . Bu gibi kurallar durumlar var .
Teşekkür ederim cevabınız için, burada iki gün bile evli kalınsa nafaka bağlanıyor ve nafakanın belli bir süresi de yok, ya kadın tekrar evlenecek ya da o nafaka ömür boyu ödenecek bildiğim kadarıyla.O yönden haklısınız türkiyede daha kolay sanırım.Kv denizin küçük çocuğu olmadığı için nafaka bağlanmamıştır belki.Burada olsa kesinlikle bağlanırdı.

Teşekkür ederim cevabınız için, burada iki gün bile evli kalınsa nafaka bağlanıyor ve nafakanın belli bir süresi de yok, ya kadın tekrar evlenecek ya da o nafaka ömür boyu ödenecek bildiğim kadarıyla.O yönden haklısınız türkiyede daha kolay sanırım.Kv denizin küçük çocuğu olmadığı için nafaka bağlanmamıştır belki.Burada olsa kesinlikle bağlanırdı.

Evet kücük çocuğu yoktu ama geliri de yoktu . Aslinda baglaması gerekiyordu ama alamadı.adam 'ben evlendim , eski karima verirsem yenisi ne yiyecek' dedi :işsiz:türkiyede çocuk olmasa da bağlanıyor diye biliyorum . Neyse allah muhtaç etmesin kimseyi , o nafaka olayları da gönülden verilmedikten sonra hayır getirmiyor bence :KK43:

En baştan beri size hata üstüne hata yaptırıyor korkaklığınız.
Eski sevgili, ilk seneden kötü giden evliliği devam ettirmeniz, bu berbat evliliğe bencilce çocuk eklemeniz, kızınızı düşünmek yerine kendi rahatınızı düşünmeniz vs.

Siz hakettiğinizi yaşıyorsunuz.
Kızınıza çok üzüldüm
Kendi rahatımı nasıl düşündüm onu anlayamadım, peki ne yapardınız siz benim yerimde olsanız bu durumda

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X