Yurtdisinda calisiyorumBu saydıkların boşanmak için yeterli
Türkiye ye gel
Ailen destek olmaz mı
Çalışıyor musun ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yurtdisinda calisiyorumBu saydıkların boşanmak için yeterli
Türkiye ye gel
Ailen destek olmaz mı
Çalışıyor musun ?
Ne yazikki avrupada cok yüksek bir yüzde Ictigi icin , babalik hakkini elinden Alma icin gecerli bir neden degilUyuşturucu bağımlısı ise eşiniz söz sahibi olamaz.
Yurtdisinda calisiyorum
Türkiye ye hep dönmek istedim bunaltmami sebebebi ise esimle kendimi güvende hissetmememdi, siddet yasadigim icin, ama o olmayinca avrupada cok yalnizimEski konularınızdan hatırladığım kadarıyla kavga sebebiniz Türkiye özleminiz bunu bunaltıcı derecede hatırlatmanız ve dönmek istemenizdi. Bu kadar sorunu Türkiye için yapıp boşanma derecesine gelmek ve sonunda yurtdışında kalmak çok garip değil mi?
Uyuşturucu vs bahsetmemiştiniz.
Yanlış anlamayın bence de orada eski düzeninizde devam edin. Ama peki yarattığınız sorunlarla devam etmiş olmayacak mısınız?
Kizim babasiyla cok mutlu babasida onunla ilgileniyor, babasiz birakip, Birde bu sikintilarda türkiyeye dönmeyi gözüm yemiyorÜlkene dön
Kizim babasiyla cok mutlu babasida onunla ilgileniyor, babasiz birakip, Birde bu sikintilarda türkiyeye dönmeyi gözüm yemiyor
Bir tarafim istiyor saydigim nedenlerden ötürü, bir tarafim korkuyor, yalnizlik vs. Ne istedigimi bilmiyorumBoşanmak istemiyorsunuz o zaman
Bir tarafim istiyor saydigim nedenlerden ötürü, bir tarafim korkuyor, yalnizlik vs. Ne istedigimi bilmiyorum
Güzel bir Aile hayatimiz olsa zaten ne bosanmayi düsünürdüm Nede ailemi özlerdimTürkiye nin şartları belli. Kızınız için yurtdışında kalıp daha iyi şartlar sunabilirsiniz. Birde insanın eşinin uyuşturucu kullanıp kullanmadığını bilmez mi ?? Nasıl aile hayati yaşıyorsunuz anlamadım.
Evlenip kendi yuvasını kurmuş bireylerin sürekli özledim özledim diye problem yapması da çok garip. Özlediyseniz ararsınız ilenizi görüntülü konuşursunuz hergun.
Veremiyorum ne yazikkiEn kötü karar bile kararsızlıktan iyi...
Önce bi karar ver
Özleminizi biraz bastırmalısınız. Ayrıca artık ulaşım cok kolay. Istediginiz zaman görüntülü konuşabilirsiniz. Eşinizde sürekli bunalttiysaniz malesef kaçınılmaz sonu yaşıyorsunuz.Güzel bir Aile hayatimiz olsa zaten ne bosanmayi düsünürdüm Nede ailemi özlerdim
Büyük sorunlar .Ona Göre Sorun Benim türkiye özlemim, o kesinlikle yurtdisinda Kalmak istiyor, benim sikintim saygisizligi siddet egilimi asosyalligi, sanirim uyusturucu da kullaniyor
konu ile alakasız ama çok ilginç geldi söylediğiniz şey Almanyada iştirak nafakası yok mu? Yani çocuğa bile nafaka bağlanmıyor mu?Yurtdışında her yerde öyle mi bilmiyorum ama almanya da turkiyedeki gibi nafaka filan alamıyorsun . Bence bu konuda turkiyede kazancı daha çok olur .
En baştan beri size hata üstüne hata yaptırıyor korkaklığınız.Veremiyorum ne yazikki
konu ile alakasız ama çok ilginç geldi söylediğiniz şey Almanyada iştirak nafakası yok mu? Yani çocuğa bile nafaka bağlanmıyor mu?
Teşekkür ederim cevabınız için, burada iki gün bile evli kalınsa nafaka bağlanıyor ve nafakanın belli bir süresi de yok, ya kadın tekrar evlenecek ya da o nafaka ömür boyu ödenecek bildiğim kadarıyla.O yönden haklısınız türkiyede daha kolay sanırım.Kv denizin küçük çocuğu olmadığı için nafaka bağlanmamıştır belki.Burada olsa kesinlikle bağlanırdı.Tabii ki var yanlış bilgi vermeyeyim . Eşim avukat ve kendi kayinvalidemde bildiğim kadarıyla türkiye gibi kolay değil. Turkiyede 1 yıl evli kalıp boşanınca filan nafaka bağlanıyor. Ama burda o kadar kolay değil . Kayinvalidem eşinden nafaka alamadı mesela, çünkü kayinpederim 2. Evlilik yapmıştı ve kendi ailesini geçindirecek kadar kazanıyordu . Bu gibi kurallar durumlar var .
Teşekkür ederim cevabınız için, burada iki gün bile evli kalınsa nafaka bağlanıyor ve nafakanın belli bir süresi de yok, ya kadın tekrar evlenecek ya da o nafaka ömür boyu ödenecek bildiğim kadarıyla.O yönden haklısınız türkiyede daha kolay sanırım.Kv denizin küçük çocuğu olmadığı için nafaka bağlanmamıştır belki.Burada olsa kesinlikle bağlanırdı.
Kendi rahatımı nasıl düşündüm onu anlayamadım, peki ne yapardınız siz benim yerimde olsanız bu durumdaEn baştan beri size hata üstüne hata yaptırıyor korkaklığınız.
Eski sevgili, ilk seneden kötü giden evliliği devam ettirmeniz, bu berbat evliliğe bencilce çocuk eklemeniz, kızınızı düşünmek yerine kendi rahatınızı düşünmeniz vs.
Siz hakettiğinizi yaşıyorsunuz.
Kızınıza çok üzüldüm