Uff sanki evlenince kuş mu konuyor kafamıza,
Bırak sen de takılma böyle şeylere. Hakikaten diyorum gül geç. Seni mutlu eden şeylere odaklan. Seni mutlu eden bir adam da çıkar karşına.
Böyle şeyler kader kısmet,genelde hiç beklemediğin anda bir bakmışsın kısmetini bulmuşsun. Kafanızı bulandırmayın,hayırlısı neyse o olacaktır zaten,evlenip de mutsuz olmak inanın çok daha kötü.
Canım uni master doktora derken 30 undan önce zaten bu işelmleri tamamlayamıyosun dort sene ıcınde işini rayına soktugunu düşün yani daha yolun başındasın bu zamandan sonra bekle
Ay sorma, çok tanidik bir dert. Bende 27 yasimda evlendim, yani uçurumdan döndüm diyebiliriz Türk örf ve adetlerine göre
Derken iki kizim oldu, simdi de ne zaman erkek çocuk doguracagim diye bekliyor herkes
Demem o ki beklentiler hiç bitmiyor, o yüzden çokta takmamaya bak. Biliyorum zor ama yapacak baska bir sey yok maalesef :)
Çok iyi bir üniversite bitirdim, yurtdışında master+doktora yaptım. Yine yurtdışında çok iyi bir şirkette çalışıyorum. Ancak 34 yaşımı bitirmek üzereyim ve Türkiye'ye geldiğimde akrabalarımın evlenmediğim için bana acıdığını hissediyorum. Hem akademik alanda, hem iş hayatında başarılıyım, güzel de bir kızım ama kısmet değilmiş. En çok moralimi bozan da ailemin benim için üzülmesi.
Evli olup dayak yiyen , ezilen okadar çok kadınımız varki keşke sizin yerinizde olsalar.Cahil insanlar ancak konuşur, evlilik çocuk yapmak nede olsa tek marifetleri.Kendinizle gurur duyun lütfen.
Cok iyi bir ise melege sahipken 28 yasinda cok iyi bir ise sahip olan kendimden 7 yad buyuk bir i ile sehir disina gelin giderek evlendim, pismanmiyim cok sukur hayir pisman degilim ama dedigin gibi akrabalarin acinasi bakislarindan rahatsiz oluyordum. Daha evlenmiyor musun diye soranlar 18 yasinda evlendirlerse sen evlendinde basin göge mi erdi hergun pismanliktan bahsediyorsun diye ben asagiliyordum kucumseyenlere lafimi esirgemiyordum.icten soyleyenlere nasip diyordum ya da dalga gecmek icin beyaz atli prensimi bekliyorum diyordum. Cok sukur ki mutluyum ama cocuk dusunmeseydim evlenmezdim! ne gerek ki elin adaminin nazini kaprisini cekicen. Yinede allah hayirli insanlarla karsilastirsin evlilik güzel iyi birini buldugunda. Sözum ona size laf söyleyenlere benim kadar okumus kulturlu bi erkek var mi etrafinda diye sorardim apışıp kalırdi.
onlar bi kere kendilerine acısınlar.Bazıları için soyluyorum.Evlenmek.cocuk dogurmak.Bunlar basit seyler.Herkes yapıynemli olan mutlu olmanız.Koskoca kadın olmussunuz.Aileniz neden sizin icin uzulsun.Bence siz ynlıs anlamıssınızdir