- 12 Şubat 2011
- 803
- 1.515
- 313
+1Senin kadar eğitimli ve işi vs iyi olan bir kadının bu konuyu dert edip üzülmesine çok şaşırdım.
Bende 20 yasinda evlendim evlendigimde memurdum ve okuyordum suan 24 yasindayim ve bende evlendikten sonra kariyer yapmaya calisanlardanim cok sukur hedeflerimde ilerliyorum iki uninin biri bitti digerinde 3.sinifim evliligimde bana hic engel olmuyor bu yasa kadar beklemek neden evlenince kariyer bitiyor mu ?
demek ki bu konuyu eğtimli eğtimsiz herkese dert olan bir konu bu.Çünkü herkes iyi bir yuva sahibi en cokta ane olmak ister.Allhım herkesin gönlüne göre versin.sizi bu güzelliklerden mahrum bırakmasın.Valla o bizim toplumda var.
Kafana takmıyorsan bu durumu yine de kafanı ütülerler. Takmıyorum dersin dinletemezsin.
Sen zaten yalnızlıktan muzdaripen gelir iyice yaranı deşerler. Benim de üstüme çok geliyorlar artık evlen diye, bir gün çıkıp sevdiğimle olamıyorum diye haykırıcam patlicam oracıkta kalacaklar.
Bu akrabalar hiç konuşmasalar aslında daha iyi olacak ama farkında değiller.
Esimle birlikte okuyoruz beraber ders calisyrz:) tesekkur ederim..Herkesin eşi sizin kadar anlayışlı olmayabiliyor.
Yada evlendikten sonra önceden oku tabii o senin kariyerin diyen adam sonra değişebiliyor.
Ondan sebep olabilir belki.
Ama sizede eşinizede maşallah :)
Çok iyi bir üniversite bitirdim, yurtdışında master+doktora yaptım. Yine yurtdışında çok iyi bir şirkette çalışıyorum. Ancak 34 yaşımı bitirmek üzereyim ve Türkiye'ye geldiğimde akrabalarımın evlenmediğim için bana acıdığını hissediyorum. Hem akademik alanda, hem iş hayatında başarılıyım, güzel de bir kızım ama kısmet değilmiş. En çok moralimi bozan da ailemin benim için üzülmesi.
ne takıyorsun akrabayı hala?Çok iyi bir üniversite bitirdim, yurtdışında master+doktora yaptım. Yine yurtdışında çok iyi bir şirkette çalışıyorum. Ancak 34 yaşımı bitirmek üzereyim ve Türkiye'ye geldiğimde akrabalarımın evlenmediğim için bana acıdığını hissediyorum. Hem akademik alanda, hem iş hayatında başarılıyım, güzel de bir kızım ama kısmet değilmiş. En çok moralimi bozan da ailemin benim için üzülmesi.
+1orda okuyup yaşayan birini türk erkeği kafası sarmaz boşver allasen...
daha büyük aşk gelecek yaz bunu kenaraPff panpa uzun hikaye. Ayrılalı çok oldu, o zamandan beri hoşlandığım insanlar oldu ama kimseye ona aşık olduğum kadar aşık olamadım.
Niye tersliyorsunuz bi sıkıntınız mı var
evli olsan cocugun yok diye acırlarÇok iyi bir üniversite bitirdim, yurtdışında master+doktora yaptım. Yine yurtdışında çok iyi bir şirkette çalışıyorum. Ancak 34 yaşımı bitirmek üzereyim ve Türkiye'ye geldiğimde akrabalarımın evlenmediğim için bana acıdığını hissediyorum. Hem akademik alanda, hem iş hayatında başarılıyım, güzel de bir kızım ama kısmet değilmiş. En çok moralimi bozan da ailemin benim için üzülmesi.
bana da sürekli kilo mu aldın sen dıyen bir tippppp varKonusmasina konussunlar da ben su 2 cumleden fazlasini duyamadim:
1) Niye evlenmiyorsun?
2) Kilo mu aldin sen?
Açıkçası ben yalnız yaşamak elbette istemem, ama evliliğin de güzel birşey olduğunu düşünmedim hiç. Bir zorunluluk gibi gördüm, ama şimdi insanların çenesini kapatmak için yapmam lazım gibi birşey.
27 yasindayim yurt disinda yasiyorumÇok iyi bir üniversite bitirdim, yurtdışında master+doktora yaptım. Yine yurtdışında çok iyi bir şirkette çalışıyorum. Ancak 34 yaşımı bitirmek üzereyim ve Türkiye'ye geldiğimde akrabalarımın evlenmediğim için bana acıdığını hissediyorum. Hem akademik alanda, hem iş hayatında başarılıyım, güzel de bir kızım ama kısmet değilmiş. En çok moralimi bozan da ailemin benim için üzülmesi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?