Erkeklerimiz recep ivedik olmuslar aynaya bakmadiklari icin haberleri yok, kizlara kezban diyorlar. Nefret ediyorum erkeklerden birine kezban dedikleri zaman. Bazen bayan bayanada diyor. O diyen bayandanda nefret ediyorim.
Ya bir kelime bi kac kere kullanildimi sonra agizda sakiz oldumu tiksiniyorum o kelime yada sifattan.
Bir seferinde tr ye izine gelmistim. Herkesin agzinda " oldu gozlerim doldu" ay 2 cumleden 1 cumlesi buydu insanlarin. Resmen tiksinmistim bu cumleden ve bunun hibi bir cok ornek.
...
Konuya donersek ki yorum yapmistim daha once ama bazi yorumlari okuyunca tekrar yapma geregi duydum.
Arkadaslar bunun okuyup okumamakla alakasi yok. Konu sahibi boyle hissediyor yada hissetmiyor bilmiyorum ama imher nekadar erkeklere kizsakta insa yalniz kalmak istemiyor. Derdi olduğunda basini omuzuna yastlayacagi, agkadiginda gozunun yasini silecegi can yoldasi istiyor iyi veya kotu gunde her daim yaninda olan.
Is kariyer para pul bular mutluluk yada bir insanin verebilecegi sevgiyi vermiyor maalesef.
Belki sevmek sevilmek istiyor. Belki o heyecani yasamak veya cocugu olmasini istiyor.
Daha bugun 17 yasindaki kiz evliligi hayal ediyorum vs. Vs. Diye konular acti.
Arkadasin yasi onemli degil, kimsenin yasi onemli degil. Onemli olan neyi hissettigin ve neyi nezaman istedigin. Belki yasamayi istiyor aski...
InsaALLAH bulur en guzeli ve hayirlisi.O ask bir bizi bulmadi. Pofff! :)
Erkeklerimiz recep ivedik olmuslar aynaya bakmadiklari icin haberleri yok, kizlara kezban diyorlar. Nefret ediyorum erkeklerden birine kezban dedikleri zaman. Bazen bayan bayanada diyor. O diyen bayandanda nefret ediyorim.
Ya bir kelime bi kac kere kullanildimi sonra agizda sakiz oldumu tiksiniyorum o kelime yada sifattan.
Bir seferinde tr ye izine gelmistim. Herkesin agzinda " oldu gozlerim doldu" ay 2 cumleden 1 cumlesi buydu insanlarin. Resmen tiksinmistim bu cumleden ve bunun hibi bir cok ornek.
...
Konuya donersek ki yorum yapmistim daha once ama bazi yorumlari okuyunca tekrar yapma geregi duydum.
Arkadaslar bunun okuyup okumamakla alakasi yok. Konu sahibi boyle hissediyor yada hissetmiyor bilmiyorum ama imher nekadar erkeklere kizsakta insa yalniz kalmak istemiyor. Derdi olduğunda basini omuzuna yastlayacagi, agkadiginda gozunun yasini silecegi can yoldasi istiyor iyi veya kotu gunde her daim yaninda olan.
Is kariyer para pul bular mutluluk yada bir insanin verebilecegi sevgiyi vermiyor maalesef.
Belki sevmek sevilmek istiyor. Belki o heyecani yasamak veya cocugu olmasini istiyor.
Daha bugun 17 yasindaki kiz evliligi hayal ediyorum vs. Vs. Diye konular acti.
Arkadasin yasi onemli degil, kimsenin yasi onemli degil. Onemli olan neyi hissettigin ve neyi nezaman istedigin. Belki yasamayi istiyor aski...
InsaALLAH bulur en guzeli ve hayirlisi.
Zamani geldimi buluyor.
Artik duzgun durust insan bulmakta zor.
Insallah. Bu gonul kiprasmak istiyor artik.
Ben de sevmek istiyorum ama bir türlü olmuyor. Akrabalar dırdırlanınca bu işler de benim hayatım kolaylaşmıyor ki....hayır yani millet akıl verince ne oluyor sanki benim aklım ermiyor?? Evleneyim evleneyim evlenicem diyince aşk geliyor mu ki ?
InsaALLAH... cok guzel bir duygu. Aileme canimi veririm ama 1 hafta kalsam kocami ozluyorum. Genelde 2 hafta kaliyorum. Geri donmeyi iple cekiyorum. Ozluyorum.Insallah. Bu gonul kiprasmak istiyor artik.
Merak ettim, aşık olduğunuz kişiyle neden olmuyorsunuz? Karşılıksız aşk mı?Panpa neden bu kadar karanlık tablo çizip milletin gönlünü karartıyorsunBenim almancam b.k gibi, ama sağ olsun Hanslar çok yücegönüllüler her daim ilgi gösterirler. Yaşın 30sa da 40da mutlaka aday oluyor hem de yakışıklı herifler
Aşık olmasaydım, ben evde kalmazdım. Benim kimseye bakamama sebebim aşık olmak ama ben evlenicem diyen burda mutlaka evlenir zira demografik düşüş var, her kadına en az 3-4 Hans düşüyor.
Her dışarı çıktığımda sokakta bakan olur, ben de onlara döner bakarım göz kırparım falan flört ederim, niye hiç aday olmasın 30luk kızlar mezara mı giriyor 30 olunca
Ben 29um, geçenlerde yine 30 yaş bunalımındaydım derkeeeeeen yanımda çalışan mühendislerden biri yazıldı sağ olsun, cumartesi dgününe de davet etti sağ olsun kaç olcaksın dedim 26 dediAlacağımdan değil ama eğlencesine göz krpayım dedim ben de.
Türk herifi kim ne yapsın demek istiyorum tekrar, Hans manitalar manken gibi, boy pos, kafam kadar göğüs kası, kol , omuz kası, yapılı sırt derken üstüne para verseler bizim milletten almam kusura bakmayın burayı okuyan ekşicilerYurtdışında olmak şans bence, ortalama herif bile mankence.
Merak ettim, aşık olduğunuz kişiyle neden olmuyorsunuz? Karşılıksız aşk mı?
Nemi diyorum bu arkadas kısmetini bulamamissa ben bekarlik kaderim olabilir diyorumKismet bu isler ins.tum bekarlarin karsina hayirli kismet cikar en kisa zamandaDonusunboylemiolacakti ustadim sen ne diyorsun bu duruma
Almanyada kısmet bollugu mu varmis hemen ışınlanalim
Evet evet bencede 10 numara 5 yıldızlik konuHepiimm sendemi bekarsin degilsen eniste bu yoruma katliyam cikarir
TekDonusunboylemiolacakti le ben degilmisiz evde kalmislar kulubu acilsin yonetim hatta oraya erkeklerinde girmesine izin verilsin belki desti izdivac olur kiziM olursa adini mune erkek olursa kazen koyacam yonetim duy sesimi
Valla iyice merak ettim, zaten aşk hikayesi dinleyip ağlamalı zırlamalı moddayım bu aralar.Pff panpa uzun hikaye. Ayrılalı çok oldu, o zamandan beri hoşlandığım insanlar oldu ama kimseye ona aşık olduğum kadar aşık olamadım.
Öncelikle beğenilmek isteyen bir üyenin derdi değil bu,Beğenilmiyorum diye derdi yok.bunun eğitimle alakası yokki herkes beğenilmek sevilmek ister..
Öncelikle beğenilmek isteyen bir üyenin derdi değil bu,Beğenilmiyorum diye derdi yok.
Ailesinin onun için üzüldüğüne üzülmesi.Neyini anlamadınız konunun.
Tüm yorumları okuyunuz sonra konu sahibine yorum yapınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?