Türkiye'ye gelince moralim bozuldu

O ask bir bizi bulmadi. Pofff! :)

Ben de sevmek istiyorum ama bir türlü olmuyor. Akrabalar dırdırlanınca bu işler de benim hayatım kolaylaşmıyor ki....hayır yani millet akıl verince ne oluyor sanki benim aklım ermiyor?? Evleneyim evleneyim evlenicem diyince aşk geliyor mu ki ? Zor olan hayatı daha da zorlaştırıyorlar dırdırlanarak.

Son düzenleme:

Ee iste...
Insan bazen onlara aciklama yapamiyor. Yapsanda anlamazlar .
Ya bizim akrabalar buyukler birsey dedigi zaman ben hic takmiyorum, kizmiyorumda hic. Ya he he der gecerim yada hayirlisi der gecerim.
2 yillik evliyim ya herkes bebek bekliyor. Yada tedavi gorun diyor olmuyorsa.
Ilk sene korunduk 7-8 aydir istiyoruz ama olmuyor ne yapalim doktora vs. Gittik. Onceden sorun vardi simdi yokmus. Beklicez artik.
Hayir ben millete yaymak zorundamiyim sorun var omdan bebekl olmuyor diye. Sanki dr gitmesini bizn
dusunemiyoruz. :)
Amann banane diyorum kim ne skraraa sorsun. Hicc takmiyorum. Hayirlisi der gecerim

Ask, kelimesi bile havali guzel. Yasamasi dahada guzel.
Aski yaratan yasatan ALLAHA kurban olayim ben...

Kucuklugumde hz. Aişe ve hz. Muhammed Mustafa s.a.v efendimizin hayatini okumustum. Kucuk bolumunu. Orda asklari anlatiliyordu.
Cok kiskancmis hz. Aise (r.a) anamiz ve efendimiz sav. Kiskanirmis. Hep sorarmis. Beni nekadar seviyorsun diye.
Efendimis sav. Da bizim askimiz kör düğüm dermis hep. Bu bolumu okuduktan sonra hep dua ettim. ALLAHIM benimde evlenecegim kisi ile aramizda Kördüğüm gibi ask olsun diye. Birbirimize bizi guzel sirin kusursuz goster. Birbirimizin kusurlarin gormeyelim (bunu icimden fiziksel olarak gecirdim tabi) diger yönden askimdan hatalarini gormemeyi dilememde istememde .
Hamd olsun. Simdi asik oldugum ve bana asik bir kocam var.
Umarim.kordugumumuz hic cozulmez. Bazen kalbim cok kirildiginda dugumden bir ilmek cozuluyor gibi hissediyorum.

Ay kusura bakma cenem acildi yine...
Umarim sende Kördüğüm yasayabilecegin bir aşk yasarsin

Insallah. Bu gonul kiprasmak istiyor artik.
InsaALLAH... cok guzel bir duygu. Aileme canimi veririm ama 1 hafta kalsam kocami ozluyorum. Genelde 2 hafta kaliyorum. Geri donmeyi iple cekiyorum. Ozluyorum.
Guzel birsey asik olmak. Hissetmek. Ama deger kisiye tabi..
Aski guzel yasadigim gibi cavukta sogurum.yani benim sevgim askim.karsilikli. karsilik gorursem sevgi ve askimi verebilirim aksi taktirde vazgeçerim o.kisiden.

Merak ettim, aşık olduğunuz kişiyle neden olmuyorsunuz? Karşılıksız aşk mı?

Acımak mı?? Asıl sen onlara acımalısın bence. Herşey nasip kısmet, kısmet değilmiş de diyemeyiz ayrıca yarının ne getireceği yada bizden neler götüreceğini de bilemeyiz.

Evet evet bencede 10 numara 5 yıldızlik konu 3 kisinin yuvasini yapan cennetlik oluyorsa valla Mune ile Kazen cennette site kurarlar

Pff panpa uzun hikaye. Ayrılalı çok oldu, o zamandan beri hoşlandığım insanlar oldu ama kimseye ona aşık olduğum kadar aşık olamadım.
Valla iyice merak ettim, zaten aşk hikayesi dinleyip ağlamalı zırlamalı moddayım bu aralar. Umarım daha iyi birine çok daha fazla aşık olursunuz.

Neden ille de türk olacak ki? o da mı komşu teyzeler konuşmasın diye bir tercih? Missçerinin hans tanımına bayıldım kocayı boşayıp almanyaya koşasım geldi

bunun eğitimle alakası yokki herkes beğenilmek sevilmek ister..
Öncelikle beğenilmek isteyen bir üyenin derdi değil bu,Beğenilmiyorum diye derdi yok.
Ailesinin onun için üzüldüğüne üzülmesi.Neyini anlamadınız konunun.
Tüm yorumları okuyunuz sonra konu sahibine yorum yapınız.

Niye tersliyorsunuz bi sıkıntınız mı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…