Aynen nedense çok ucuz hissettim ben de.Sizinle ilgili değil.
Sanki Türkiyede özellikle İstanbulda yaşayan insanlar olarak canımızın kıymeti yok ölürsek ölelim gibi bir durum söz konusu gibi hissettim.
Sürekli gittiğiniz yerlerin patlıyor olması berbat bir durum.
Bir bu konuda yüzüme çarptı her an patlayabileceğimiz gerçeği bir de Almanyadan tatile gelen kuzenimi dışarı gezmeye çıkardığımızda kocasının arayıp kalabalığa girmeyin dediği zaman. Üzüldüm.
Gelmeyin. Sakin kafayla tatil yapın.
PsstMissCherryBlossom sen ne diyorsun? Begenilerine rastladim, konuda bulunmussun demek ki. Sende var mi gelme planlari hic? Yurtdisindasin diye sana soruyorum.
He ama isin olmasa cesurca gelir miydin? O anlami cikardim ama?Valla panpa fütursuzca deniz + güneş sevdasındayım ama işim çok gelemiyorum. Çalıştığım şirkete ortak oluyorum patroniçe oldum hehehehe o yüzden tatile çıkamicam seçeneğim yok yani.
He ama isin olmasa cesurca gelir miydin? O anlami cikardim ama?
Bu arada tebrikler. :)
Katiliyorum. Ben ecel olarak da bakamiyorum. Kaza, hastalik, hatta yolda cukura dusup olmeye bile alin yazisi diyebilirim, ama teror saldirisina kader deyip gecemiyorum iste. Hak verdim size bu konuda. Insallah bir an once son bulur bu saldirilar.Yahu arkadaş, araba çarpar ölürsün, kalp krizi geçirir ölürsün, hasta olur ölürsün de terör patlamasında ölmek nedir ya? Bu nasıl birşey? Başkalarının pisliğinin bedelini masum insanların canlarıyla ödemesi ne iğrenç birşey. Bir devletin en önemli görevler,nden biri vatandaşlarının can güvenliğini sağlamaktır. Sen devlet olarak bunu yapamıyorsan bu nedir? Bu nasıl bir bedel ödemek, isyan etmemek elde değil. Eceldir elbet o da, yapacak birşey yok ama ecelin de güzelini nasip etsin Allah herkese. Bu duruma salt "ölmek" olarak bakamıyorum, böyle bakamadığım için de konu sahibine "orada araba çarpar, ölürsünüz" şeklinde bir kıyasla da gelemiyorum sanırım bu yüzden. Teröre kurban gitmek, bu sıradan bir ölüm şekli değil. Allah hayatını kaybeden bütün vatandaşlarımıza rahmet eylesin, ailelerine sabrın sabrı niteliğinde bir dayanma gücü versin.
Soruya cevaben de çok gerekli değilse gelmeyin bence, tedirginlikle keyif de alamazsınız çünkü. Kafanızı dinleyin, başka zaman gelirsiniz.
Postu delmek lafin komigime gitti. :) Keske sorun havalimani olsa. Havalimanina bir daha gelmezler, veya gelemezler saniyorum. Memleket bunun disinda mayin tarlasi gibi. Nereden ne gelecegi belli degil, beni korkutan da bu.Ailemi özlediğim için gelirdim ama postu delmemek için extra çaba sarf ederdim, havaalanında çok takılmamak için bagajsız gelirdim.
Ailemi özledim ama memleket mayın tarlası oldu yaf, postu delmemek için çok çaba sarf etmek gerekiyor.
Katiliyorum. Ben ecel olarak da bakamiyorum. Kaza, hastalik, hatta yolda cukura dusup olmeye bile alin yazisi diyebilirim, ama teror saldirisina kader deyip gecemiyorum iste. Hak verdim size bu konuda. Insallah bir an once son bulur bu saldirilar.
Evet, oraya gidecegim. Hep aklimda.sevde_ çok zaruri değil ise gelme, deniz kum, güneş için imkanın var ise yunan adalarını tercih edebilirsin.
Gelecekte ki hedefleri, tatil beldeleri gibi gözüküyor çünkü.
Oncesinden yazin tatil yerlerini hedef alacaklari haberi gelmisti zaten. Valla tam mayin tarlasi ortalik.Ailenin yaninda kalacaksan gel ama tatile geliyorsan gelmemelisin.Bence orada da dikkat et tatil yerlerinden uzak durmalisin.Nedense icimde buyuk bir korku var bunlarin saldirilari tatil yerlerine,otobuslere,avmlere iner diye.Sanirim toplum olarak psikolojimizi bozdular.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?