- 10 Şubat 2010
- 1.612
- 1.551
- 333
- Konu Sahibi TugceHilal1989
-
Şükür bereketi artırır biraz şükür etmeyi deneseniz şükür muhabbetini muslumanlar yapar şükrün fakiri zengini olmaz
Şuan seçim arefesindeyiz ve patates soğanın birden bu denli artması normal değilmi bir iki önce fiyatlar 7 lira değildi değilmi böyle küçük oyunlar oynaniyor
İşte büyük resmi görmüş türk vatandaşı. Benzin de bir senedir o yüzden 6 lira değil mi? Dolar euro bu yüzden bu kadar yüksek?
Kaldi ki dis gucler patates ve sogan fiyatiyla oynayacak kadar gucluyse bu ulkede, ben ulkenin dis gucler tarafindan yonetilmesini istiyorum.. onlar cikariyor kimse dusuremiyor nasilsa.. en azindan onlar dusurur..
Bütün dünya bize oyun oynuyor ve bunu patates-soğan üzerinden bile yapmaya kadar götürdüler bu işi. Pes yani.
Sizin burdaki olaylardan haberder olmadığınız çok doğal. Ben her iki ülkeninde haberlerini takip ediyorum. Bi kaç sene öncesine kadar buralar gerçektende daha güvenli denebilecek bi ülkeydi ama burası artık fazlasıyla muktikültürel olduğu için -düşündüğünüz kadar güvenli değil. Her gün tecavüz ve tecavüz sonrası cinayetler. Hayvan hakları konusunda çok haklısınız- burda öyle şeyler oldukça nadir ama türkiyeye gelmek istememin bi nedenide hayvan haklarını korumakta aktif olmak ve kücük canlara olabildiğimce umut olmak.
Şuan seçim arefesindeyiz ve patates soğanın birden bu denli artması normal değilmi bir iki önce fiyatlar 7 lira değildi değilmi böyle küçük oyunlar oynaniyor
Seçimden sonra düşer mi yani?inşallah ama memlekette ortalama her sene seçim oluyor değil mi? Balkonda yetişecek soğanı ithal ettiğimiz,dolarınbu kadar yükseldiği işsizliğinbu kadar arttığı hiç olmamıştıŞuan seçim arefesindeyiz ve patates soğanın birden bu denli artması normal değilmi bir iki önce fiyatlar 7 lira değildi değilmi böyle küçük oyunlar oynaniyor
Çünkü konu sahibi bir kaç yılda ev parası biriktirebiliyor. Bir tık üst sekmede ev alması için bir kaç ay çalışması yetiyor. Ben bir kaç ay fazladan çalışarak son model bir iphone bile alamıyorum
Valla ben de anlayamadım, millet nasıl görüyorsa halimiz iyi diyor. Aynı yere mı bakmıyoruz anlamıyorum kiAynen ya üç ay fotosentez yaparak yaşar, maaşımı hiç harcamazsam bir iphone alabiliyorum ama yine 64 gbBir de buraya gelip altınızda son model araba, elinizde son model telefon şükredin diyorlar ya vallahi siz nerede yaşıyorsanız oraya geleyim ben de ya, bizim burada hayat şartları zor diyoruz kimse inanmıyor. Memleketin neresi ora?
Ev+araba parası biriktirin bence de böyle bir fırsat varken elinizde biraz daha dişinizi sıkın derim.Merhabalar,
ben Almanya’da doğdum büyüdüm ve alman vatandaşıyım ama uzun zaman önce burda yaşamak istemediğimi anladım. Ne yapsam mutlu olamıyorum ve hayatımda tek mutlu olduğum anlar Türkiye de geçirdiğim günler ve artık Antalyan ya yerleşme kararı aldım.
Nasıl yapcağımı henüz tam bilmiyorum. Aslında hemen işlerimi halledip gitmek istiyorum ama tabiki beş parasız olmaz bu işler. İki seçeneğim var ama ne kadar cabuk gidersem okadar iyi olcağını düşünüyorum.
Birinci seçenek bi sene boyunca para biriktirip gitmek. Bu para bi yıllık kiramı ve bi yıl boyunca yeni bi iş bulana kadar idare eder. İkinci seçenek üç dört sene daha burda kalmak ve bi daire alcak kadar para biriktirip gitmek.
Bu arada burda ben Mittlere Reife yaptıktan sonra Altenpflegeausbildung ve Fachhochschulreifemi yaptım. Şuan bi hastanenin rehabilitasyon bölümünde hemşirelik yapıyorum. Ama artık hemşirelik yapmak istemiyorum. Sağlık sektöründe üstdüzey yönetici asistanlığıni veya bi hastanede tercümanlık yapmayı düşünüyorum en kötü ihtimalle bi yabancı dil bilen bi eleman arayan cal centerde işe başlarım.
Sizlerin önerilerini duymak bana çok yardımcı olacaktır. Şimdiden teşekkür ediyorum.
Nerde var? Hem de site içerisinde. Bu rakamlara hem de 2+1 mümkün değil , internet sitelerinde vs gorduyseniz kesinlikle yaşanılabilir yerler değildir.Cok dogru söylüyorsunuz. 140.000 tl ye uygun 2+1 Daireler var. Bi iki ay daha kalıp üzerine 20.000 tl koysam 160.000 tl ye site içinde çok güzel bi daire bulabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?