- Konu Sahibi TugceHilal1989
-
Altına imzamı atıyorumAlmanyada ki cahil kalmis türkleri, türkiyede ki turk cahillerine tercih ederim.
Almanyada ki turkler cok cok daha masum kalir inan bana.
Turkiyede insani cig cig yerler.
Hele almanyada dogduysan..
Cunki almanlardan gelen ve cevreden gordugun bir naiflik var.
Baska bir fikir de olsan dahi tartisma vs ciksa yinede turkiyede ki turkler kadar tehlikeli olmazlar.
Tehlike derken illa kanli bicakli birsey gelmesin aklina. Bu turkiyedeki millet cenesiyle öldurur insani misal
Bizim millet cok zeki cok akilli. Lakin bu akli kurnazlik ve pislik icin kullaniyor cogu ne yazik ki.
Veya zekayi kurnazliktan ibaret sananlar dahi var. Orda bir tartisma yasasan baska ulke gormemis, kisisel gelisimini tamamlamamis, oz alan nedir dahi haberi olmayan bir insan kalkip senin naifligin icin sana cahil der seni aptal yerine koyar senin dahi haberin olmadan seni bir guzel kandirir neye ugradigini sasirirsin.
Bunu hic okul okumamis cahiller yapiyor dusun yani.
Maddi konulara deginmiyorum bile bak. Zaten cogu kisi soylemis herseyi.
Markete gitsen 4 5 parca birsey alsan 50 tl ucar en basiti.
Bende senin gibi hayaller kuruyordum.
Suan avrupa topraklarinda yasadigima sukrediyorum. Huzur icindeyim.
Turkiyedeki cogu insanlara insan bile denilmez canim.
Ama kararini vermissin. Umarim karsina hep iyi insanlar cikar.
Kotu insanlarin arasinda oldukca insanin insanliktan cikma ihtimali de var.
Hakkinda hayirlisi olsun
Hayır taciz tecavüz pedofili avrupa da da varmış .
Evet var . Peki oranı ?
Türkiye de ne kadar çok çocuğun ufak tefek bile olsa tacize uğradığını biliyor musunuz bu oran avrupa ile kıyaslanamaz bile.
Sosyokulturel şartlar o kadar farklı ki . Sadece tüm ortadoğu bu konuda çok dip durumda .
Avrupa da damacanaya ördeğe küçük kedi yavrusuna tecavüz eden kaç insan var ?
Cinselliğin özgürce yaşandığı bir toplumla , bizim gibi bastırıldığı bir toplumda cinsel taviz oranı nasi aynı olur .
Bende alıntı yapmadım çünkü cidden ban almaktan korkuyorum . Kendi ülkemiz diye bu gerçekleri görmememiz için kör olmamız lazım.
Sizin burdaki olaylardan haberder olmadığınız çok doğal. Ben her iki ülkeninde haberlerini takip ediyorum. Bi kaç sene öncesine kadar buralar gerçektende daha güvenli denebilecek bi ülkeydi ama burası artık fazlasıyla muktikültürel olduğu için -düşündüğünüz kadar güvenli değil. Her gün tecavüz ve tecavüz sonrası cinayetler. Hayvan hakları konusunda çok haklısınız- burda öyle şeyler oldukça nadir ama türkiyeye gelmek istememin bi nedenide hayvan haklarını korumakta aktif olmak ve kücük canlara olabildiğimce umut olmak.
Gel anacım gel... gelde gör... bende burda yazılanları dinlemedim geldim... iyi halt ettim... geldikten 6 ay sonra bi daha haberleşelim :)
Sen parayı topla gelde canım bizim müteahhitlerden birinin bayram Sevinci ol beklerizArkadaşlar cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Az önce ailemle konuştuk ve yazlığı satmaya karar verdik. Ordan gelen paranın üzerine bi yıl kadar biriktireceğim paradan koyup bi siteden daire satın alacağım.
Tabiki insan bi karar alınca herşey hemen olsun istiyor ama sonuç olarak haklısınız. En azından kira derdim olmaz ve bi seneye daireyi alıp taşınırım. Almanya da olan hiç bi hakkımdan vazgeçmeyeceğim ve gerçekten orada yapamazsam geri dönme durumum olur. Ama inanın burda artık yaşamaktan hiç zevk almıyorum. Her birinizin söylediklerini ciddiye alıyorum ama kim bilir belki herşey çok daha güzel olur.
Peki okadar pişmansan neden dönmüyorsun. Gelip göreceğim ve multu olmazsam tabikide gocunmadan geri döneceğim -sonuçta dönüşü olmayan bir adım değil ki. Bütün gemileri yakıp gelmicem nasıl olsa.
Sende çok abartmışsın yaniAlmanyada ki cahil kalmis türkleri, türkiyede ki turk cahillerine tercih ederim.
Almanyada ki turkler cok cok daha masum kalir inan bana.
Turkiyede insani cig cig yerler.
Hele almanyada dogduysan..
Cunki almanlardan gelen ve cevreden gordugun bir naiflik var.
Baska bir fikir de olsan dahi tartisma vs ciksa yinede turkiyede ki turkler kadar tehlikeli olmazlar.
Tehlike derken illa kanli bicakli birsey gelmesin aklina. Bu turkiyedeki millet cenesiyle öldurur insani misal
Bizim millet cok zeki cok akilli. Lakin bu akli kurnazlik ve pislik icin kullaniyor cogu ne yazik ki.
Veya zekayi kurnazliktan ibaret sananlar dahi var. Orda bir tartisma yasasan baska ulke gormemis, kisisel gelisimini tamamlamamis, oz alan nedir dahi haberi olmayan bir insan kalkip senin naifligin icin sana cahil der seni aptal yerine koyar senin dahi haberin olmadan seni bir guzel kandirir neye ugradigini sasirirsin.
Bunu hic okul okumamis cahiller yapiyor dusun yani.
Maddi konulara deginmiyorum bile bak. Zaten cogu kisi soylemis herseyi.
Markete gitsen 4 5 parca birsey alsan 50 tl ucar en basiti.
Bende senin gibi hayaller kuruyordum.
Suan avrupa topraklarinda yasadigima sukrediyorum. Huzur icindeyim.
Turkiyedeki cogu insanlara insan bile denilmez canim.
Ama kararini vermissin. Umarim karsina hep iyi insanlar cikar.
Kotu insanlarin arasinda oldukca insanin insanliktan cikma ihtimali de var.
Hakkinda hayirlisi olsun
Demem o ki, evet burada da sorunlar var ama en azindan buraya ait oldugunu bilmen bile yeterli.. zaten konu sahibi eminim o yuzden donmek istiyor..
ha bide Patates 2 gundur 5 lira oldu diye aglamaya gerek yok.. 5 gun sonra tekrar duser .. keske hayattaki tek problem patates sogan olsa...
Tek problem patates,soğan mı olsa ?
Hanımefendi açlıktan bahsediyoruz,açlıktan.Yani bundan daha önemli ne gibi bir problem olabilir ? İnsanlar et alamıyorlar artık evlerine.
Yani Türkiye'yi sev sevme anlarım da,aman patates 5 lira olsa ne olur ne demek ? Markette ucuz ne meyve ne sebze var.Siz hala ne olacak diyorsunuz.Evet ne olacak,10 lira olsun hatta,nasıl olsa düşer elbet bir gün.
Sizin burdaki olaylardan haberder olmadığınız çok doğal. Ben her iki ülkeninde haberlerini takip ediyorum. Bi kaç sene öncesine kadar buralar gerçektende daha güvenli denebilecek bi ülkeydi ama burası artık fazlasıyla muktikültürel olduğu için -düşündüğünüz kadar güvenli değil. Her gün tecavüz ve tecavüz sonrası cinayetler. Hayvan hakları konusunda çok haklısınız- burda öyle şeyler oldukça nadir ama türkiyeye gelmek istememin bi nedenide hayvan haklarını korumakta aktif olmak ve kücük canlara olabildiğimce umut olmak.
10 liraya çıkar sonra 1 lira düşürürler adı düştü olur. Mantık bu.
Türkiyede sadece Müge anlı 9 yılda 1500kişi bulmuş:/ http://anasayfahaberleri.com/Muge-Anli-Bugune-Kadar-Kac-Kisi-Buldu-Muge-Anli-En-Son-Kimi-Buldu/6392Avrupa Polis Örgütü Europol, son 2 yıl içerisinde 10 binin üzerinde göçmen çocuğun Avrupa Birliği (AB) ülkelerine geldikten sonra kaybolduğunu açıkladı.
Europol'ün istihbarat birimi, binlerce çocuğun gittikleri ülkede kayıtlarını yaptırdıktan sonra izlerini kaybettirdiklerini söylüyor ve bu çocukların çeteler tarafından seks işçiliğine ve köleliğe zorlanabileceği uyarısını yapıyor.
Avrupada pedofili diye araştırın ülkemize sallayanlar
Neyse buyrunuz geliniz biraz dünyalığınızı yapın gelmeden evvel malum oyro dan tl ye geçiş sizin için farklı olacak
Ölürüm ülkeme uyumsuz insanlarımız da eğitecek kendilerini buna inanıyorum zaman akıyor nesiller değişiyor
Yani ben anlıyorum,insan ülkesini sevebilir,özleyebilir de.
Ama ne olacak pahalıysa demek ne demek anlamıyorum.Ne demek ne olacak ? Ya beslenmek bu,bundan daha önemli ne ihtiyacı var insanoğlunun ? En kötü şey bile pahalı artık ülkede.Bunu bile savunuyor insanlar nasıl olsa düşecek diye.
Ülkeye gerçekten avrupadan çok müdahale var amenna onu almanyada yaşamış ırkçılık görmüş bir insan olarak bende katılıyorum. Lakin bu müdahalelere karşı gelecek güce sahip bir ülke olmadığımızı anlatamadım. Dövizin biraz düşeceğini bende düşünüyorum. Özellikle seçimlerden sonra buda doğal olarak ekmeğe aşa yansıyacak lakin sağlam bir ekonomiye sahip olmadığımızı maalesef yurt dışında yaşayan insanlar göremiyorlar. Bundan ötürü de türkiyeyi çok çok daha ilerde görüyorlar. Yani umuyorum ki konu sahibi kendisi için en doğru kararı verir.
Bana diyorsunuz galiba .Avrupa Polis Örgütü Europol, son 2 yıl içerisinde 10 binin üzerinde göçmen çocuğun Avrupa Birliği (AB) ülkelerine geldikten sonra kaybolduğunu açıkladı.
Europol'ün istihbarat birimi, binlerce çocuğun gittikleri ülkede kayıtlarını yaptırdıktan sonra izlerini kaybettirdiklerini söylüyor ve bu çocukların çeteler tarafından seks işçiliğine ve köleliğe zorlanabileceği uyarısını yapıyor.
Avrupada pedofili diye araştırın ülkemize sallayanlar
Neyse buyrunuz geliniz biraz dünyalığınızı yapın gelmeden evvel malum oyro dan tl ye geçiş sizin için farklı olacak
Ölürüm ülkeme uyumsuz insanlarımız da eğitecek kendilerini buna inanıyorum zaman akıyor nesiller değişiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?