Türkiyeye kesin dönüş

Altına imzamı atıyorum

Sizin burdaki olaylardan haberder olmadığınız çok doğal. Ben her iki ülkeninde haberlerini takip ediyorum. Bi kaç sene öncesine kadar buralar gerçektende daha güvenli denebilecek bi ülkeydi ama burası artık fazlasıyla muktikültürel olduğu için -düşündüğünüz kadar güvenli değil. Her gün tecavüz ve tecavüz sonrası cinayetler. Hayvan hakları konusunda çok haklısınız- burda öyle şeyler oldukça nadir ama türkiyeye gelmek istememin bi nedenide hayvan haklarını korumakta aktif olmak ve kücük canlara olabildiğimce umut olmak.

Gel anacım gel... gelde gör... bende burda yazılanları dinlemedim geldim... iyi halt ettim... geldikten 6 ay sonra bi daha haberleşelim :)

Gel anacım gel... gelde gör... bende burda yazılanları dinlemedim geldim... iyi halt ettim... geldikten 6 ay sonra bi daha haberleşelim :)

Peki okadar pişmansan neden dönmüyorsun. Gelip göreceğim ve multu olmazsam tabikide gocunmadan geri döneceğim -sonuçta dönüşü olmayan bir adım değil ki. Bütün gemileri yakıp gelmicem nasıl olsa.

Sen parayı topla gelde canım bizim müteahhitlerden birinin bayram Sevinci ol bekleriz

Sende çok abartmışsın yani olsun bu kızcağızın başı yanmasında

Tek problem patates,soğan mı olsa ?
Hanımefendi açlıktan bahsediyoruz,açlıktan.Yani bundan daha önemli ne gibi bir problem olabilir ? İnsanlar et alamıyorlar artık evlerine.
Yani Türkiye'yi sev sevme anlarım da,aman patates 5 lira olsa ne olur ne demek ? Markette ucuz ne meyve ne sebze var.Siz hala ne olacak diyorsunuz.Evet ne olacak,10 lira olsun hatta,nasıl olsa düşer elbet bir gün.

Naçizane;
Çok kültürlü yaşamın kitabı Türkiye’de yeniden yazılıyor. Avrupa’da her milletten az az insan sıklıkla dolaşım halinde. Bizdeki kitlesel yoğunluk anlatılamaz. Bazı mahallelerde İngilizce dükkan isimlerinden geçilmezken bazılarında Arapça yazılar yazılı burası Türkiye desem inanmazsınız.
http://www.yenicaggazetesi.com.tr/mobi/suriyeliler-florya-plajini-isgal-etti-167422h.htm
Videoyu izleyin lütfen. Videodaki anlatıcı zaten başlı başına falso. Düşünün o bile kendini adapte hissediyor da başkalarını eleştiriyor.
Amacım hiçbir kültüre eleştiri yapmak değil. Türkiye’nin çok kültürlü yapısının ne kadar çok çok çok kültürlü olduğunu göstermek.

Not: aslında bu bir cevaptı ama alıntılamamışım. Konuyu kendi kendime açmadım:)

10 liraya çıkar sonra 1 lira düşürürler adı düştü olur. Mantık bu.

Bir kac sene önce dediginiz Avrupaya göc akimi baslamadan öncesi. Yani Suriyeli, Afgan, Irakli, Pakistanli dolmadan önce. Neredeyse 1 milyon mülteci Almanya'ya iltica edince taciz, tecavüz artti. Ama Türkiyede sayilari Almanyadan daha cok. Tahminen 3 milyonlar, bazilari 5 milyon diyor.

Üstelik Türkiye ile Avrupa Birliginin yaptigi anlasma sayesinde Almanya ve diger Avrupa ülkeleri niteliksiz mültecileri Türkiyeye postaliyor. Anlasmayi haberlerde cok duymussundur. Türkiyeden Almanya 1 mülteci alacak, Almanyadan Türkiye yine bir mülteci. Bu ne anlama geliyor biliyor musun? Almanya Türkiyeye istemedigi, bir ise yaramayan, huzursuzluk cikaran bir mülteciyi verip, Türkiyeden egitimli, nitelikli bir mülteciyi alacak...

Avrupa Polis Örgütü Europol, son 2 yıl içerisinde 10 binin üzerinde göçmen çocuğun Avrupa Birliği (AB) ülkelerine geldikten sonra kaybolduğunu açıkladı.

Europol'ün istihbarat birimi, binlerce çocuğun gittikleri ülkede kayıtlarını yaptırdıktan sonra izlerini kaybettirdiklerini söylüyor ve bu çocukların çeteler tarafından seks işçiliğine ve köleliğe zorlanabileceği uyarısını yapıyor.

Avrupada pedofili diye araştırın ülkemize sallayanlar
Neyse buyrunuz geliniz biraz dünyalığınızı yapın gelmeden evvel malum oyro dan tl ye geçiş sizin için farklı olacak
Ölürüm ülkeme uyumsuz insanlarımız da eğitecek kendilerini buna inanıyorum zaman akıyor nesiller değişiyor

10 liraya çıkar sonra 1 lira düşürürler adı düştü olur. Mantık bu.

Yani ben anlıyorum,insan ülkesini sevebilir,özleyebilir de.
Ama ne olacak pahalıysa demek ne demek anlamıyorum.Ne demek ne olacak ? Ya beslenmek bu,bundan daha önemli ne ihtiyacı var insanoğlunun ? En kötü şey bile pahalı artık ülkede.Bunu bile savunuyor insanlar nasıl olsa düşecek diye.

Türkiyede sadece Müge anlı 9 yılda 1500kişi bulmuş:/ http://anasayfahaberleri.com/Muge-Anli-Bugune-Kadar-Kac-Kisi-Buldu-Muge-Anli-En-Son-Kimi-Buldu/6392
Kayıp sayısı değil bu, kayıplar içinden Müge anlı ya başvurup bulunanlar.
Yazdığınız haber elbette çok üzücü. Niyetim de benim baban benim babanı döver der gibi yarışmak değil. Ama dışardan güzelleme yapmayın lütfen.

Ülkeye gerçekten avrupadan çok müdahale var amenna onu almanyada yaşamış ırkçılık görmüş bir insan olarak bende katılıyorum. Lakin bu müdahalelere karşı gelecek güce sahip bir ülke olmadığımızı anlatamadım. Dövizin biraz düşeceğini bende düşünüyorum. Özellikle seçimlerden sonra buda doğal olarak ekmeğe aşa yansıyacak lakin sağlam bir ekonomiye sahip olmadığımızı maalesef yurt dışında yaşayan insanlar göremiyorlar. Bundan ötürü de türkiyeyi çok çok daha ilerde görüyorlar. Yani umuyorum ki konu sahibi kendisi için en doğru kararı verir.

Parası olan gelsin,hayat güzel evet.
Yoksa çöp.Açık ve net.
Ne tatil var ne doğru dürüst sosyal bir hayat.İşe gidip gelirsiniz,tek aktivite bu olur.

3000 Euro esittir 3000 TL degil. Bu Almayadaki Türklerin Türkiyeyi savunmak icin söyledikleri ama kesinlikle dogruyu yansitmayan bir iddaa. Su asagdaki videolari zamaniniz varsa izleyin. 100 Euro ile 100 TL arasindaki alim gücü ayni degil. Almayada 100 Euroya yaptiginiz alisveris Türkiyede 500 ile 700 TL arasi.

Bence ev filan almadan gelin .
Hiç bir şeyi değiştirmeyin. Sadece 6 aylık kira paranızı hazırlayın . Eğer 6 ay sonra hala kalmak istiyorsanız, ev alma fikrini o zaman düşünürsünüz .
Zaten muhtemelen vazgeçersiniz emlak piyasası çok durgun aldığınız evi zararına satmayın bari .
Turkiyeye gelip mutlu olmak için tek şart muhafazakar olmak . Ben başka türlü bu ülkede rahat edilebileceğine inanmiyorum.
Böyle yaparsanız en azından hem denemiş olursunuz hem de kaybınız olmaz

Bana diyorsunuz galiba .
Turkiyedeki rakamları araştırmak için hic kendimi yormayacagim.
Siz ülkede pedofili olmadığına filan inanmaya devam edin . Hiç bir çocuk ne tacize ne tecavüze uğruyor ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…