Ay hadi insallah yaa gogua hizamda biraz daha asagida istiyorum onumuzdeki yaza kadarProzinc bayağı güzel uzatmış, Daxta efsane nemlendiriyor saçı, en kısa sürede istediğiniz boya gelir
ilk halini bildigimden konusuyorum baya uzadi saclarinnnnSuanki hali bana göre kabarikligi gittii daha yumusak hatta oncncekinden katt kat yumusak boyu hakkinda bisey demiyorum daha boyunu olcmedim :))
Camtrebenti aldim ama kokysu cok agir geldi birde hunca carenin sampuanini aldim icinde isiegan paptya cam esansi felan var sinuzitim var korkuyoruk da bakim yapmaya dun sacimu boyadim islak durunca hafif agri yapdi bu arada teşekkür ederimm :)Topigin hayırlı olsun canım.
Çam terebentin, ısırgan yada başka bir yol deneyecek misin ?
Camtrebenti aldim ama kokysu cok agir geldi birde hunca carenin sampuanini aldim icinde isiegan paptya cam esansi felan var sinuzitim var korkuyoruk da bakim yapmaya dun sacimu boyadim islak durunca hafif agri yapdi bu arada teşekkür ederimm :)
Tamam.koyayim bende bide yakin cevrede aktar olmaidgi icin mecbur bimden aldim marka fark edermi acaba
Kurutuyormu peki saci badem yağı yoktu benim gittiğimde ben hunca careyemi.katsam.prozince mi katsam badem.ya gini da alinca eklerim
Aynen sertlestiriyoe saci bu yag badem.yagida eklicem. De bi türlü alamadimA 101 lerde oluyor çoğu yağdan. Oradan bulup beraber katin tek başına sertleştirme olasılığı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?