- 10 Aralık 2012
- 5.180
- 3.045
- 373
dökülme olmamamsı çok iyi.nıye ıkı şampuan peki birinde yağlar falanmı olacakHamilelikde vitamin kullaniyodm çoğu kiside oluyo doumdan sonra vitamini birakinca oluyormus dökülme kanumda felan normal yani
Tamam canim dipler haricinde surmicem karışık yağı elimde badem susam zeytin ve argan yagi var birinden birinu sürecimmmşu an hangi şampuanı kullanıyorsun
Evet hunca careye yaglari ekledim susam badem ve camterebentin prozinci bos kullanuyorum hemde hunca careyi arindirmakda kullanıyorum prozinci de madaj yaparak son kez yikiyorum onunla bekletiyorumdökülme olmamamsı çok iyi.nıye ıkı şampuan peki birinde yağlar falanmı olacak
sarımsak yağıda eklesene ben eklemiştim 3-4 dk bekletiyordum sonrada diğer şampuanla yıkıyordumEvet hunca careye yaglari ekledim susam badem ve camterebentin prozinci bos kullanuyorum hemde hunca careyi arindirmakda kullanıyorum prozinci de madaj yaparak son kez yikiyorum onunla bekletiyorum
Aslinda bi aktara gidebulsem hint yağı felanda alicam ama yakında aktar yok onuda alayim bide vRsa hindistan cevizi yağı bunlari almam lazimsarımsak yağıda eklesene ben eklemiştim 3-4 dk bekletiyordum sonrada diğer şampuanla yıkıyordum
evet aaa bak onu unuttum hint yağı ne mükemmel birşey yaAslinda bi aktara gidebulsem hint yağı felanda alicam ama yakında aktar yok onuda alayim bide vRsa hindistan cevizi yağı bunlari almam lazim
Cok duydum adını bide alabilsem gidip deevet aaa bak onu unuttum hint yağı ne mükemmel birşey ya
Canım kremi niye suruyonBugün ki bakimim diplere dax ve barcelino Uçlar ve boylara nelly krem
Bakim maskesi canim surmyimmiCanım kremi niye suruyon
Cok guzel yumusatiyor saci bole onceden surup bekletince onarici bakim maskesiBakim maskesi canim surmyimmi
Hımmmmm sıfa olsun o zamanCok guzel yumusatiyor saci bole onceden surup bekletince onarici bakim maskesi
Saol canimHımmmmm sıfa olsun o zaman
Sen ne kullaniyodunBende dun aldım sampuanımı pzt elımde umarım
Belirli gunlerim yok ama 3 gunde bir yapıyorum yeterli gelirmi senceHaftada kac gün yapıyon canım
Matrıx keratındose sülfatsız şampuan hastayım onaSen ne kullaniyodun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?