tuvaletlerdeki taharet musluğu

Oooo kk uyeleri kullansa bunu, konu acan acana... kizligima ne oldu? Bozuldu mu? Vs vs...
yeminle yazarken aklıma geldi.
Japon taharet musluğuymuş.
Dedim delüler az kısa yapar insan ya da o kadar teknojiniz var uzatmalı kısaltmalı olsaydı bizim kızlar korkar bundan.Bir de yani şimdi konuyu irdeleyince aklıma geldi. Musluk da kirlenecek falan. Epey bir uzun ya.O da ayrı bir iğrenç görüntü.

Peceteyle silince temizlenmiyormu ki islak mendilde kullanilir.o muslugu kullanmadim hic.hijyenik degil elini faln sürüyosun ıyss..nasil kullanilir bilmem gayette temizim..
kızım bence sen bekarsın
sen evlenince görürsün
1 saatte
2 kere tenhalarda sıkıstırılınca anlarsın temızmısın degılmısın.

ayretten ıyı pişik olmuyorsun oyle dıyım

valla şaşırma araplar kadar pis insan yok günaha girip geldim yeminlee
Arap degilim ama sacmalamissiniz. Hemen pis damgasini nasil vuruyorsunuz. Oralar oyle temiz ki umre zamanlarinda ozellikle. Hac zamaninda her milletten dolusuyorlar oraya pislik goturuyor tabi. Hira dagi yollarinda her yere isim yazan kimler acaba ?

Taharete en cok onem veren yerlerden biri mekke medine. Kaldiginiz yeri bana soyleyin ozelikle gidip bakacagim. Eger klozetse iki ayri yer oluyor biri taharet icin ayrilmis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…