- Konu Sahibi imagemaker
-
Ben de boş yere alindim o zaman kusura bakmayin yazisinca oluyor yanlış anlamalar.ben kırmak ıcın soylemedım gulun dıye soyledım ama yanlıs anlama oldu
sizin evdeki sabuna dokunmamak lazım . mis gibi toto kokuyo.Evet bende hatta evdeysem sabunlarim fosur fosur :)
Yok peceteyi once ve sonra kullaniyorumben tam tersını yapıyorum once su ıle temızleyıp sonra pecete ıle kuruluyorumm
muhabbet moktan olunca içine zıçan çok oluyor ondan.arkadaş bi saat önce açılan taharet musluğu konusu nasıl bir saatte 20 sayfa oluyor yaw
aynı annemmm...yaptırdıda hanım ablaa
Ayyy yok dokunamam ona sonra elimi kezzapla yikamaya falan kalkarim
Bu konu açılana kadar aklıma gelmemişti bu mevzu.
Biz safız galiba
yeminle yazarken aklıma geldi.Oooo kk uyeleri kullansa bunu, konu acan acana... kizligima ne oldu? Bozuldu mu? Vs vs...
ıyıde ılk peceteyı surunce mok yapısır yav :)Yok peceteyi once ve sonra kullaniyorum
3 katli amaTuvalet kagidi mi pazarliyorsun? Iyi reklam olmuş...
Mis gibi haci sakir ohhh :)sizin evdeki sabuna dokunmamak lazım . mis gibi toto kokuyo.
Ayyy yok dokunamam ona sonra elimi kezzapla yikamaya falan kalkarim
kızım bence sen bekarsınPeceteyle silince temizlenmiyormu ki islak mendilde kullanilir.o muslugu kullanmadim hic.hijyenik degil elini faln sürüyosun ıyss..nasil kullanilir bilmem gayette temizim..
sağa sola yayılırsa klozetin üstünde az sağ, az sol, az ön, az arka yaparsın cute.kızım bebegım
ip gibi mıcamadıgımıza göre
saga sola yayılmıstır
o sebeblen ellen yıkanması uygun olmalıdır
Mis gibi haci sakir ohhh :)
Yok ben diilim ama aklima geldi kadin kocasinin elini yakacakti kezzaplaElini asitle yikayan uye sen miydin yoksa?
aynen bu boru gırer bır yerlerıne mılletınOooo kk uyeleri kullansa bunu, konu acan acana... kizligima ne oldu? Bozuldu mu? Vs vs...
ennene asitle el mi yıkanır???Elini asitle yikayan uye sen miydin yoksa?
Arkadaş önce kabasını alıyor sonra yıkayıp tekrar siliyor
Evet üç aşamadan geciyor tam :)
İkaz veryor işte
Arap degilim ama sacmalamissiniz. Hemen pis damgasini nasil vuruyorsunuz. Oralar oyle temiz ki umre zamanlarinda ozellikle. Hac zamaninda her milletten dolusuyorlar oraya pislik goturuyor tabi. Hira dagi yollarinda her yere isim yazan kimler acaba ?valla şaşırma araplar kadar pis insan yok günaha girip geldim yeminlee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?