- 20 Mart 2008
- 142.025
- 214.089
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi imagemaker
-
bizim akrabanınki kombiye bağlı sıcak akıyo valla :)
O sizinki nasil bir konusma tarzi ise öyle bişey benimkisi. O kadar seyde geldiniz de buna mi takildiniz evet direkt elimi surmem hanfendi s. tarziyla alakasi yok.
hani su degıyo yaaa :)oda nesi
Evet bende hatta evdeysem sabunlarim fosur fosur :)aynen bende yıkama sonrası kıçımı sildiğimde kağıdın beyazının tonuna bakıp kıç temizliğimi anlarım...
Hee..O zaman konu sahibi şöyle bir şey alacak evine..orada elini yıkamıyor, elini kullanarak totosunu yıkıyor. ama sonra o eli lavaboda güzelce yıkıyor mu, olay o
bence mune şimdi hortumla gelecek buyrun beleş taharete diyecekmune gelip ayırıcak bizi. yıkayanlarla yıkmayanlar diye
herkesde rahat nefes alcak ondan sonra kanımca
oda olabilerYa da tuvalet aliskanligini anlatacak.
ben bilmedigim hortum ve suyla şedemem.bence mune şimdi hortumla gelecek buyrun beleş taharete diyecek
aynı annemmm...yaptırdıda hanım ablaaEvi tadilat ederken kocama dedim taharet musluğuna sıcak su bağlat dedim de,ne kıymetli toton varmış didi
Ayyy yok dokunamam ona sonra elimi kezzapla yikamaya falan kalkarimArkadaş önce kabasını alıyor sonra yıkayıp tekrar siliyor
İkaz veryor işte
Bu konu açılana kadar aklıma gelmemişti bu mevzu.Taharet musluğu açılacak,acaba hangi elle toto silinecek,çıkıştada eller yıkandımı merak ediyor..
eneee hadi burda da şedddir de görsünler,göster ablalara graliçam kadınlar kk da nasıl şeddirirlerben bilmedigim hortum ve suyla şedemem.
hem oda yıkamışmı elini
o şedme bize özel. ulu orta dökme özelimizi leneneee hadi burda da şedddir de görsünler,göster ablalara graliçam kadınlar kk da nasıl şeddirirler
kızım bebegımHee..O zaman konu sahibi şöyle bir şey alacak evine..
Eki Görüntüle 1293852
Hee..O zaman konu sahibi şöyle bir şey alacak evine..
Eki Görüntüle 1293852
o bu değilde tarçınlı yoğurt elimde patladı yminle yiyemedim ya lao şedme bize özel. ulu orta dökme özelimizi len
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?