- 21 Aralık 2009
- 33.534
- 18.232
- 498
- Konu Sahibi imagemaker
-
O nasıl oluyor az açsan.noldu kız sende kıllı teke gibimi boşalıyorsun ha
Hanım abla keleşi getireyimmi bi dağıt burayı
O ziyaretçi şeysi bozukmuş galiba. Hep sıfır.
o kadar güldüm ki anlatamam ya bu nasıl bir yazıdır alemsiniz valla ne diyimpis mi gezecez taharet musluğu ile derdin ne?
edit:taharet musluğu el yıkama musluğu değil g*t yıkama musluğudur su olmazsa neyle temizleyecez incir yaprağıynan mı
bende beklıyorumm :)O nasıl oluyor az açsan.
öncelikle konuşma uslubunuza dikkat etmenizi rica edicem. ben hac için henüz gittim ve döndüm. tabiki istisnalar olabilir kaldığım otel pull man zamzam tower. neyin ne oldugunu gayet iyi biliyorum. onların içinden yeni geldim. gidince görün bakın. yada gittiyseniz daha iyi bakın teşekkürler....
O nasıl oluyor az açsan.
agdadan tıksınıyorum demedımm sewmıyorum dedım tabıkı oluyorum :)neyi merak edıyorsunuz ayol
kadının bırı bende agdadan tıksınıuyorum demıs bende
kıllamı dolasıyosun dedım
sonrasında tuhaf yorumlar var
ne ıstıyonuz benden
ben klozetını bıle yıkamayan ıslak mendılle sılen hatınlar tanıyorum k kk ayyyyyyyaaaaaaaaaaa
kardeşim benim anlatmak istediğim farklı bişeydi ama insanlar polemik için savaş veriyor. kimse kusura bakmasın ama ben etegine pisliği bulaşmış arap kadının pisliğini mescid_i haramda silip seccade sermek zorunda kaldım. bana oranın insanını anlatmasınlar. paylaşımın ve uslubun içinde teşekkür ederim.Ben bir arkadaştan bir arabın yolun kenarına kakasını yapıp sonra kalkıp yürümeye devam ettiğini bile duymuştum. Türkler de temizlikleri ile çok övünür işte ilk kanalizasyon sistemini biz bulduk, avrupada topuklu ayakkabı giyme sebebi belli diye ama yazın dolmuşa binmek işkencedir. 1 hafta yıkanmayan bir sürü insan var.
Hintliler ve araplar konusunda genel geçer bir kanı var ve ateş olmayan yerden de duman çıkmaz malesef.
agda ne varyaagdadan tıksınıyorum demedımm sewmıyorum dedım tabıkı oluyorum :)
yok epılasyona döndüm terk ettım onu :)agda ne varya
agdayı yenı acıtıgnda ılık ılık bır parmak agzına bıle calabılırsın
sesu turuncu
boyle konular olunca herkes coşuyo bırdenBen de boş yere alindim o zaman kusura bakmayin yazisinca oluyor yanlış anlamalar.
ruslar dedınde aklıma geldı gecen sene antalyadaydık onlar ınsan degıl yaaMilletin g.t konuşası varmış...
Ee sıkıldık tabii ,hep kv , cinsellik, ruslar...
ahh ahh rus demeMilletin g.t konuşası varmış...
Ee sıkıldık tabii ,hep kv , cinsellik, ruslar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?