tuvaletlerdeki taharet musluğu

Dun camlics giselerini gecince mirkelam varya orada mola verdik tuvalete girdikte girmez olaydik insan micmaz oyle ya duvarlar filan batmisti aklima geldi neyxee.... ev harici hic bir yerde kullanilmamasingerekiyor taharet musluklarinin kimler dokunuyo oralara iyyykk...

temizlik imandan gelirr .. taharetsiz olurmu hiç. nasıl abdest alır , nasıl namaz kılarız .

Ben bir arkadaştan bir arabın yolun kenarına kakasını yapıp sonra kalkıp yürümeye devam ettiğini bile duymuştum. Türkler de temizlikleri ile çok övünür işte ilk kanalizasyon sistemini biz bulduk, avrupada topuklu ayakkabı giyme sebebi belli diye ama yazın dolmuşa binmek işkencedir. 1 hafta yıkanmayan bir sürü insan var.
Hintliler ve araplar konusunda genel geçer bir kanı var ve ateş olmayan yerden de duman çıkmaz malesef.
Biraz ırkçı olmuş söylediklerim. Hayatımda hiç bir arapla muhatap olmadım olanların yalancısıyım ama hint tapınaklarını gezdim inanın çıkışta ayakkabımı giymek istemedim.

neyi merak edıyorsunuz ayol
kadının bırı bende agdadan tıksınıuyorum demıs bende
kıllamı dolasıyosun dedım

sonrasında tuhaf yorumlar var
ne ıstıyonuz benden

neyi merak edıyorsunuz ayol
kadının bırı bende agdadan tıksınıuyorum demıs bende
kıllamı dolasıyosun dedım

sonrasında tuhaf yorumlar var
ne ıstıyonuz benden
agdadan tıksınıyorum demedımm sewmıyorum dedım tabıkı oluyorum :)

kardeşim benim anlatmak istediğim farklı bişeydi ama insanlar polemik için savaş veriyor. kimse kusura bakmasın ama ben etegine pisliği bulaşmış arap kadının pisliğini mescid_i haramda silip seccade sermek zorunda kaldım. bana oranın insanını anlatmasınlar. paylaşımın ve uslubun içinde teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…