- 20 Mart 2008
- 142.025
- 214.089
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi imagemaker
-
arkadaş bi saat önce açılan taharet musluğu konusu nasıl bir saatte 20 sayfa oluyor yaw
aynen ewlı olsa boyle konusmaz :)kızım bence sen bekarsın
sen evlenince görürsün
1 saatte
2 kere tenhalarda sıkıstırılınca anlarsın temızmısın degılmısın.
ayretten ıyı pişik olmuyorsun oyle dıyım
ennene asitle el mi yıkanır???
Benim bildiğim bazla yıkanır..
Hangi asiti kullanmış.
Keza kezzap olmasın da
noldu kız sende kıllı teke gibimi boşalıyorsun haaynen ewlı olsa boyle konusmaz :)
ewlı olunca daha bır dıkkat gerektırıyo temızlık taharat muslugu degılde benımde takıntım agda yaa :)
O
konu üstüne gittim taharetlenip geldim çok güzel oldu sonra lavaboda bol sabunlu suyla elimi yıkayıp peçete ile kuruttum
image o bu değilde reelde karşılaşsak tokalaşamam senle yeminle
Hanım abla keleşi getireyimmi bi dağıt burayıKonu mokkk olunca
:) bosalıyomuyum :)noldu kız sende kıllı teke gibimi boşalıyorsun ha
Bu ziuaretçiler nerde ki böyle bir konu kaçmaz da..
beni seviyosunsen delisin biliosun dimi
çok mu belli ediyorumbeni seviyosun
Yuh ev ev değil kimya labı mübarek. Asiti nereden bulmuş.Bir uyenin gorumcesinin telefonu klozete dusmus. Kadin eline poset giyip, almis. Bu uye de eve gelince butun tencereleri filan atmis cope. Icine sinmemis kocasinin elini ve kendi elini asitle yikamis. Derileri yuzulmus. Boyle bi konu vardi.
olmazsa nasil temizlencez icerde kardes pis pis mi gezcez kokariz vallaTaharet musluğu olayından inanılmaz derecede tiksiniyorum. Misafir geldiğinde acaba içerden çıkınca elini yıkamış mıdır diye düşünmekten kendimi alamıyorum . Yurt dışında klozetlerde taharet musluğu yasak .Bizde de öyle olsa keşke .Yanlış mı düşünüyorum.
bir kaç yerde kadın hastalıklarının ana temelinin taharet muslukları olduğunu okumuştum .Düşünsenize buz gibi sularla orayı yıkıyorsunuz ve bakteriler vajen bölgenize de sıçrıyor .Iyyy
öncelikle konuşma uslubunuza dikkat etmenizi rica edicem. ben hac için henüz gittim ve döndüm. tabiki istisnalar olabilir kaldığım otel pull man zamzam tower. neyin ne oldugunu gayet iyi biliyorum. onların içinden yeni geldim. gidince görün bakın. yada gittiyseniz daha iyi bakın teşekkürler....Arap degilim ama sacmalamissiniz. Hemen pis damgasini nasil vuruyorsunuz. Oralar oyle temiz ki umre zamanlarinda ozellikle. Hac zamaninda her milletten dolusuyorlar oraya pislik goturuyor tabi. Hira dagi yollarinda her yere isim yazan kimler acaba ?
Taharete en cok onem veren yerlerden biri mekke medine. Kaldiginiz yeri bana soyleyin ozelikle gidip bakacagim. Eger klozetse iki ayri yer oluyor biri taharet icin ayrilmis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?