tuvaletlerdeki taharet musluğu

vay arkadaş
ne .ötler varmış görünmeyen

Şimdi benim bu taharet musluklarından en çok sevdiklerim direk açar açmaz popoya su denk getireninden. İş yerinde var bir tane. En sevdiğim o. Yarım saat onun boşalmasını beklemişliğim vardır :). Ayrıca konu sahibi yalnız değilmişiz. Ekşide başlığı bile var. Benim en sevdiğim entry:
https://eksisozluk.com/entry/41137276

kızım bence sen bekarsın
sen evlenince görürsün
1 saatte
2 kere tenhalarda sıkıstırılınca anlarsın temızmısın degılmısın.

ayretten ıyı pişik olmuyorsun oyle dıyım
aynen ewlı olsa boyle konusmaz :)
ewlı olunca daha bır dıkkat gerektırıyo temızlık taharat muslugu degılde benımde takıntım agda yaa :)

ennene asitle el mi yıkanır???
Benim bildiğim bazla yıkanır..
Hangi asiti kullanmış.
Keza kezzap olmasın da

Bir uyenin gorumcesinin telefonu klozete dusmus. Kadin eline poset giyip, almis. Bu uye de eve gelince butun tencereleri filan atmis cope. Icine sinmemis kocasinin elini ve kendi elini asitle yikamis. Derileri yuzulmus. Boyle bi konu vardi.

Ayy genelde evlerde alaturka ve alafranga oluyor şahsen ben misafirlige gitsem başkasının frangasina oturmam..herneyse yurt disinda yaşıyordum önce taharet musluğu olmaması daha kötü şişe gibi birşeye su koyuyord..herşey bir tarafada millet taharet musluğuna şeyetmiyor ay bu nasıl konu

aynen ewlı olsa boyle konusmaz :)
ewlı olunca daha bır dıkkat gerektırıyo temızlık taharat muslugu degılde benımde takıntım agda yaa :)
noldu kız sende kıllı teke gibimi boşalıyorsun ha

ben klozetını bıle yıkamayan ıslak mendılle sılen hatınlar tanıyorum k kk ayyyyyyyaaaaaaaaaaa

Bir uyenin gorumcesinin telefonu klozete dusmus. Kadin eline poset giyip, almis. Bu uye de eve gelince butun tencereleri filan atmis cope. Icine sinmemis kocasinin elini ve kendi elini asitle yikamis. Derileri yuzulmus. Boyle bi konu vardi.
Yuh ev ev değil kimya labı mübarek. Asiti nereden bulmuş.

Ya bu çok derin bir konu ki yani karşındaki insan pisse her şekilde pistir zaten bugün dolmuştayım adamın biri kalktı ben oturdum. Ondan sonra aklıma kendime bir geldim.

Adam kilolu, saç sakal girmiş, kirli bir tipti. Aynı kafalığa kafamızı koyduk. Az midem bulanmadı değil yani.

Akşam ben kafayı kızımın yastığına koyacağım falan.

Yani düşündükçe insan psikopata bağlar.

olmazsa nasil temizlencez icerde kardes pis pis mi gezcez kokariz valla

bir kaç yerde kadın hastalıklarının ana temelinin taharet muslukları olduğunu okumuştum .Düşünsenize buz gibi sularla orayı yıkıyorsunuz ve bakteriler vajen bölgenize de sıçrıyor .Iyyy
öncelikle konuşma uslubunuza dikkat etmenizi rica edicem. ben hac için henüz gittim ve döndüm. tabiki istisnalar olabilir kaldığım otel pull man zamzam tower. neyin ne oldugunu gayet iyi biliyorum. onların içinden yeni geldim. gidince görün bakın. yada gittiyseniz daha iyi bakın teşekkürler....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…