tuvaletlerdeki taharet musluğu

Valla taharet musluğu olsun olmaaın pis insan pistir. Taharet yapmayıp yinede elini yıkamasa onun temiz olduğunumu düşüneceksiniz anlamadım. Sonuçta insanın içinden gelir temizlik. Hem taharet yapmayı adet edinmiş insan eminim temizliğine önem verior deöektir ve emin olun elini de yıkar.

görüntüde temiz...

birde o peçeteyle tutuyorum diye her yeri peçete çöplüğü yapanlar yok mu... at çöpe... yok illa sağa sola atacak...
Ben de şimdiye kadar hiç çöpe atan görmedim. Bunun için en iyi çözümü bir benzin istasyonu bulmuş. İsim vermeyecektim ama buradan kendilerini tebrik ediyorum; Opet. Giriş kapıları sensörlü, klozete oturacağın yere naylon çekmek için sensor koymuşlar, sifon sensörlü, bir tek wc kapısı elle açılıyor. Çöp kovası sensörlü…

Ve inanılmaz temiz tuvaletler. Buna rağmen 40 türlü pislik bırakıp çıkabilecek kadar pis insanlarımız. Bir de çok temiz geçinirler ya ona ayrı bir gıcık oluyorum.

evet yollarda oranın wcsini kullanıyoruz. pırıl pırıl...

İnsanların doğasında var öyle de yıkayacaksın poponu böyle de ... Ne alaka yani siz temizlemiyor musunuz ? Önemli olan wc ye gittikten sonra elleri temiz bir şekilde yıkamak . Sorun ne anlamadım.

Ben 2009dan beri kk dayım. “cilve örnekleri” türünden konuların tuttuğu kadar hiçbir konu tutmamıştır.

He zarlı marlı konular değil burada platform. Bunlar geyiğe müsait konular.

Ama cilve için bir konu açılsın şurada off diyorum. Sanırım hepimizin içinin bir köşesinde gizli ya da açık eşinin/sevgilisinin gözdesi olma arzusu var.

ozaman meseleye şöyle bir boyut getireyim; alafranga tuvalet yane iski usul tuvalet kullanın evlerinizde kaldırın klozetleri olsun bitsin sıkıntı kalmaz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…