- 4 Kasım 2013
- 2.395
- 1.339
- 448
- Konu Sahibi imagemaker
-
Valla taharet musluğu olsun olmaaın pis insan pistir. Taharet yapmayıp yinede elini yıkamasa onun temiz olduğunumu düşüneceksiniz anlamadım. Sonuçta insanın içinden gelir temizlik. Hem taharet yapmayı adet edinmiş insan eminim temizliğine önem verior deöektir ve emin olun elini de yıkar.Taharet musluğu olayından inanılmaz derecede tiksiniyorum. Misafir geldiğinde acaba içerden çıkınca elini yıkamış mıdır diye düşünmekten kendimi alamıyorum . Yurt dışında klozetlerde taharet musluğu yasak .Bizde de öyle olsa keşke .Yanlış mı düşünüyorum.
Ben de şimdiye kadar hiç çöpe atan görmedim. Bunun için en iyi çözümü bir benzin istasyonu bulmuş. İsim vermeyecektim ama buradan kendilerini tebrik ediyorum; Opet. Giriş kapıları sensörlü, klozete oturacağın yere naylon çekmek için sensor koymuşlar, sifon sensörlü, bir tek wc kapısı elle açılıyor. Çöp kovası sensörlü…görüntüde temiz...
birde o peçeteyle tutuyorum diye her yeri peçete çöplüğü yapanlar yok mu... at çöpe... yok illa sağa sola atacak...
www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/tuvaletlerde-guzeldir-buda-benim-tuvaletimmm.594751/
burası benım tuvaletım
soldada muslugum var
Yahu 30 küsur sayfa ne konuştunuz bu moktan konuda?
valla nedense evimin sadece bu alanını paylaşmışımYok artik bi wc kalmisti. icini de cekeydin once sonra
Kim daha pis tartışması gördüğüm kadarıylaYahu 30 küsur sayfa ne konuştunuz bu moktan konuda?
www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/tuvaletlerde-guzeldir-buda-benim-tuvaletimmm.594751/
burası benım tuvaletım
soldada muslugum var
valla nedense evimin sadece bu alanını paylaşmışım
Ben de şimdiye kadar hiç çöpe atan görmedim. Bunun için en iyi çözümü bir benzin istasyonu bulmuş. İsim vermeyecektim ama buradan kendilerini tebrik ediyorum; Opet. Giriş kapıları sensörlü, klozete oturacağın yere naylon çekmek için sensor koymuşlar, sifon sensörlü, bir tek wc kapısı elle açılıyor. Çöp kovası sensörlü…
Ve inanılmaz temiz tuvaletler. Buna rağmen 40 türlü pislik bırakıp çıkabilecek kadar pis insanlarımız. Bir de çok temiz geçinirler ya ona ayrı bir gıcık oluyorum.
sen de çok sevdin kız bu konuyu hiç çıkmıyorsun :)Göt bok
sen de çok sevdin kız bu konuyu hiç çıkmıyorsun :)
Hadi ya daha önceki konuları neydi hatırlamadım ben.Bence kose yazarligi filan yap. Actigin her konu top oluyor.
cidden öyle mi yapıyolarmııışFransızlar gibi b.kumuzu camdan atıp kokuyu bastırmak için parfüm sıkınalım.
ozaman meseleye şöyle bir boyut getireyim; alafranga tuvalet yane iski usul tuvalet kullanın evlerinizde kaldırın klozetleri olsun bitsin sıkıntı kalmaz :)Taharet musluğu olayından inanılmaz derecede tiksiniyorum. Misafir geldiğinde acaba içerden çıkınca elini yıkamış mıdır diye düşünmekten kendimi alamıyorum . Yurt dışında klozetlerde taharet musluğu yasak .Bizde de öyle olsa keşke .Yanlış mı düşünüyorum.
Hadi ya daha önceki konuları neydi hatırlamadım ben.
ama taharet musluğu olmasa totoş poklu kalır.
ama taharet musluğu olmasa totoş poklu kalır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?