- 4 Ocak 2014
- 3.336
- 4.539
- 248
- Konu Sahibi imagemaker
-
Kokulu totoyla gezecek halimiz yok herhalde
Size gelen misafirin vay haline,olmadı ellerini koklayın diyecem oda olmayacak..
musluk solda
muslugu sol elımde acıyorum
sag ıle temızlıgı yapıyorum
konu üstüne gittim taharetlenip geldim çok güzel oldu sonra lavaboda bol sabunlu suyla elimi yıkayıp peçete ile kuruttum
image o bu değilde reelde karşılaşsak tokalaşamam senle yeminle
pudralı t.kagıdı nerde satılıyoraynen aynen ya yılalrdır kimse bilmez bu huyumu sonrada pudralı tuvalet kagıdıyla üstünden geçiyosun ohhh mis
vallahi saygı duyarım billahi saygı duyarımO niye ki? Esas image tokalaşmaz gibi geldi :)
taharet musluğu ile elini yıkamasının alakası ne???Orada mı yıkıyor insanlar elini?Taharet musluğu olayından inanılmaz derecede tiksiniyorum. Misafir geldiğinde acaba içerden çıkınca elini yıkamış mıdır diye düşünmekten kendimi alamıyorum . Yurt dışında klozetlerde taharet musluğu yasak .Bizde de öyle olsa keşke .Yanlış mı düşünüyorum.
neyin kabasını alıyonuz.. karnım ağrıdı yavÖnce hafif suyla ıslatıp bi kabasini almak icin de ideal aslında
insanların %85 i sağlak bu durumda musluğu sağ elle açarsın solla mis gibi taharetini yaparsın sağ elle musluğu kapatırsın..Valla şimdi düşündüğüm bütün tuvaletlerde musluk sağda. Hem bu işi solla yapmak makbul değil mi?
Sağla musluğu açıp, solu kullanmanı engelleyen ne var fıstık?Valla şimdi düşündüğüm bütün tuvaletlerde musluk sağda. Hem bu işi solla yapmak makbul değil mi?
aaa ben cok sewerım şır şır şır :)Mis gibi açacan suyu foşur foşur akıcak gitcek
orada elini yıkamıyor, elini kullanarak totosunu yıkıyor. ama sonra o eli lavaboda güzelce yıkıyor mu, olay otaharet musluğu ile elini yıkamasının alakası ne???Orada mı yıkıyor insanlar elini?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?