- Konu Sahibi imagemaker
-
Abdest olmaz poh varsa don temiz olacakdinende taharet konusu cok buyuk onem taşıyor.wcden sonra temizlenmemek günah..
ayrıca taharet almayan kişi kendisi farketmiyor ama idrar veya k.ka kokuyor
ben sol elımı bu manada kullanamıyorumValla şimdi düşündüğüm bütün tuvaletlerde musluk sağda. Hem bu işi solla yapmak makbul değil mi?
ayyy sesli güldümmmmmpis mi gezecez taharet musluğu ile derdin ne?
edit:taharet musluğu el yıkama musluğu değil g*t yıkama musluğudur su olmazsa neyle temizleyecez incir yaprağıynan mı
pudralı t.kagıdı nerde satılıyor
hayır demek istediği taharet musluğuyla yapılan temizlikten sonra ellerini yıkamış mıdırtaharet musluğu ile elini yıkamasının alakası ne???Orada mı yıkıyor insanlar elini?
Resmen sen de biz mıçtın canım. Bir daha yerken hep aklıma gelir iyi mi?insanların %85 i sağlak bu durumda musluğu sağ elle açarsın solla mis gibi taharetini yaparsın sağ elle musluğu kapatırsın..
vay arkadaş diyet yapıyom sabah kahvaltıda kayınbabanın sümüğü ve kakasına dadandınız midem kalktı şu an ara öğün tarçınlı yoğurt yiyom renk ortada ağzıma mıçtınız yeminle bugün he
park burda dediler geldikpis mi gezecez taharet musluğu ile derdin ne?
edit:taharet musluğu el yıkama musluğu değil g*t yıkama musluğudur su olmazsa neyle temizleyecez incir yaprağıynan mı
taharet musluğu ile elini yıkamasının alakası ne???Orada mı yıkıyor insanlar elini?
Sağla musluğu açıp, solu kullanmanı engelleyen ne var fıstık?
yemin ediyorum aynendinende taharet konusu cok buyuk onem taşıyor.wcden sonra temizlenmemek günah..
ayrıca taharet almayan kişi kendisi farketmiyor ama idrar veya k.ka kokuyor
çok utanıyorumpark burda dediler geldik
Afiyet olsun sekeriminsanların %85 i sağlak bu durumda musluğu sağ elle açarsın solla mis gibi taharetini yaparsın sağ elle musluğu kapatırsın..
vay arkadaş diyet yapıyom sabah kahvaltıda kayınbabanın sümüğü ve kakasına dadandınız midem kalktı şu an ara öğün tarçınlı yoğurt yiyom renk ortada ağzıma mıçtınız yeminle bugün he
Taharet musluğu açılacak,acaba hangi elle toto silinecek,çıkıştada eller yıkandımı merak ediyor..
aaa ben cok sewerım şır şır şır :)
diyetteyim ama kiloyu verdiren bdv yeminle ,sağol şekerim gel g*tün kaldıracaksa şu manzarayı gel beraber yiyelim şu yoğurdu ,iki kaşık koydum pis pis bakıyom şu an :SAfiyet olsun sekerim
resmen topiği mok götürüyoo biri hortum getirsede yıkasa
o nasıl bı s.çmaktır
kabasını almak fılan
ne yıyosunuz sız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?