- Konu Sahibi imagemaker
-
o su soguk oluyo ya bırde :)Ne var ne yok alıp götürecek işte
Ahahahhaha evet aynen bunları merak ediyorum. Bir kere inan kahverengi bir su vardı musluğun üzerinde. Nerden mi biliyorum, artık tuvalet kağıdı ile kuruluyorum ve tuvalet kağıdı ile açıyorum da. Milletin bokuyla muhatap olamam. Öyk.
o su soguk oluyo ya bırde :)
çay bardaklarda dolu kaldı soğundu laynnnçok utanıyorumhemen topiğime dönem diyorum ama salmıyolar misk
ay inanmıyorum sen resmen temizlenmiyorsun
Yer degistir bugun onu yiyemezsin bence zorlama parkdiyetteyim ama kiloyu verdiren bdv yeminle ,sağol şekerim gel g*tün kaldıracaksa şu manzarayı gel beraber yiyelim şu yoğurdu ,iki kaşık koydum pis pis bakıyom şu an :S
kızım bdv yi mok götürüyo fallen topikte yemek tarifi paylaşıyor ne işçay bardaklarda dolu kaldı soğundu laynnn
ben tam tersını yapıyorum once su ıle temızleyıp sonra pecete ıle kuruluyorummönce güzelceee marketten aldıgımız papia ile siliyoruzzzz
sonra taharet musluguyla ışıl ışıl temizliyoruz sonrada yine papia mızla kurutuyoruz aman ıslak kalmasın hanımlar bakteri üretir
bu nedir arkadaşş yahhhhhhhbencede konu sahibi temizlenmiyor.şöyle bol suyla yıkıycan peçeteylede kuruluycan oh misss.. sıçrayan suda değil yıkanmayan öt te bakteri olur esas
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?