tuvaletlerdeki taharet musluğu

Tuvalette su kullanilmazsa pis pis kokar ama insan igrenc yani.Bende sizin soylediginizin tam aksini dusunuyorum .Yani taheretini yapan biri temizligine dikkat eden bir insandir ve ellerinide yikar zaten.Tuvalette suya dokunmayan çikincada ellerini yikamiyor gereksinim duymuyor olabilir.B..kokusuyla dolasir sonra pis pis

Zaten el yıkama alışkanlığı olan bir toplum değiliz bir de götünü yıkadığı pis elleriyle oraya buraya dokunup mikroplarını hepimize bulaştıracaklar aman olmasın taharet musluğu
götü yıkanmış ama mikrop kaynağı ama adı temiz yoo bence değil külahıma anlatın

O bokuda yapan temizlesin bir zahmet..
Anasının evinde de musluğamı pisiliyordu..

poposu ıslak mendille silinen bebekler bile sık sık yıkanmazsa kokuyor arkadaşlar, hiç farketmediniz mi? ıslak mendille silseniz bile kokarsınız.

evet bende park ın peşine ben de geldim hemen bildiğimi söyleyivereyim de geri döneyim..

ben de 2-3 ay önce öğrendim poklu dötü önce peçeteyle silmek,sonra sol elle suyla tertemiz yıkamak,sonra kurulamak gerekmiş..hatta ondan sonra elleri de 3 sefer sabunlamak lazımmış ben önceden ilk peçeteli kısmı yapmıyordum

ben kendimi çok midesiz buldum ama
bence genede yıkanmayan .öt .öt değildir arkadas y a

buarada musluk solda emınım hatat evım evım guzel evım tuvalet banyolar kısmında tuvaletımın resmı vardı lan orayada bakabılırsınız

diyetteyim ama kiloyu verdiren bdv yeminle ,sağol şekerim gel g*tün kaldıracaksa şu manzarayı gel beraber yiyelim şu yoğurdu ,iki kaşık koydum pis pis bakıyom şu an :S
Yer degistir bugun onu yiyemezsin bence zorlama park

önce güzelceee marketten aldıgımız papia ile siliyoruzzzz
sonra taharet musluguyla ışıl ışıl temizliyoruz sonrada yine papia mızla kurutuyoruz aman ıslak kalmasın hanımlar bakteri üretir
ben tam tersını yapıyorum once su ıle temızleyıp sonra pecete ıle kuruluyorumm

yok ıslak mendil var, kağıt var diye saçmalıyanlar bilmelisiniz ki g..tleriniz bok kokuyor. bok kokusu bırak kağıtla silmeyi ıslak mendille falan da geçmez kağıtla ya da mendille sildikten sonra yıkacaksın g..tünü, b*k kokmak istemiyorsan tabi. her gün duş alsan da bu böyle. türk oldugum için gururlandıgım yegane sebeblerden biri olan yüzyılın icadı , taharet musluguna bari b*k atmayın yahu bi gün, taharet musluğunu savunacağım aklıma gelmezdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…