Tabiki evcil hayvan degil bu soyleminiz hic yakisikalmadi.Bende bekarligimdan beridir 1 gece bile ayri yatmayi sevmeyen hep boyle dusunen yani bir yastikta kocamayi benimsemis bir kisilige sahibim kırılıyorumhaftada bir iki, ne olacak ki. siz de yanına yatın beraber uyuklayın. kocanız diye evcil hayvan almadınız ki eğitesiniz. herkesin belli alışkanlıkları var.
Bazen dizi izlerken bana da oyle oluyor evet tatli bir uyku kabul ediyorum ama yine de yataga gitmeyi akil ediyorumOkadar iyi hissettiren bişey ki o tv karşısında uyuyakalmak
Çok rahatlatıcı sizde deneyin
Tabiki evcil hayvan degil bu soyleminiz hic yakisikalmadi.Bende bekarligimdan beridir 1 gece bile ayri yatmayi sevmeyen hep boyle dusunen yani bir yastikta kocamayi benimsemis bir kisilige sahibim kırılıyorum
Tatlı uykudan kalkması zor olurBazen dizi izlerken bana da oyle oluyor evet tatli bir uyku kabul ediyorum ama yine de yataga gitmeyi akil ediyorum
Kara listem yok :) sadece aklimda kalan bi kac isim var ne kadar iyimser konussam da bi yere cektiler hep onlar yuzunden ban yedim o nedenle o aciklamayi yaptım :) siz yoksunuz bu arada yatak odasinda tv var ama begenmiyor beyefendiKara listenizde ben de var mıyım? Bir konudan diğerine geçerken bile önceki konunun sahibini unutup, beynini sıfırlayan bir insanım da.
TV izlemem ama bir film, dizi karşısında uyuma işini ben de sık sık yapıyorum. Kafamı boşaltıp, uyku için gevşememi sağlıyor. Eğer başka bir şeye odaklanmazsam, uykuya dalmadan hemen önce çok fazla şey düşünmeye başlarım; geçmiş, gelecek, o günkü mezvular... Sonra düşünceler o kadar saçma sapan yerlere gidebilir ki, uykum kaçar. =)) Her zaman olmuyor ama sık sık oluyor. O yüzden TV benim gibileri rahatlatıyor. Yatak odasına TV çözümü mantıklı olabilir bence de.
Biriyle yatiyordum demedim ki ben sadece tek yastikta kocama olayininseven benimseyen kisilige sahibin dedim.bekarken kimle yatıyordunuz ki?
Evet kabul ediyorum o tatli uyku guzel oluyor isten de yorgun geliyor amaartik 7 sene olmus evleneli eskiden bende koltukta onunla uyurdum ama rahat edemiyirum kendinintamamen alistirmasini istiyorum yataga. Tv karsisinda uyumaya nasil alistiysa buna da alissin bi sekilde artikTatlı uykudan kalkması zor olur
Biriyle yatiyordum demedim ki ben sadece tek yastikta kocama olayininseven benimseyen kisilige sahibin dedim.
Hahaha :) evet sabah yorgun tutulmus bir sekilde kalkiyor bende esneme hareketleri yapuyorum yatagin ortasinda . E ise gitmek icin ustunu giyinmeye sabah geliyor yatak odasina bende onun geldigini gorunce bi esneme bi gevseme hareketleri yapıyorum :)sanırım hepsi böyle. tv karşısında uyuklamaya bayılıyorlar. yatak odasına tv almak çözüm değil, oraya gidebilse zaten uyumak için de gider :) salonda uyuklamak farklı birşey :) bırakın tv izlediğiniz sürece uyusun. program bitince kapatın kaldırın yatağına yatsın. he kalkmıyosa da olduğu yerde uyusun. yataktaki rahatı kanepede bulamayacaktır. orası burası tutulacaktır. Allah başka dert vermesin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?