Artik 2 cocuk babasi olmus bir adamin universiteden kalma aliskanliklarina saygi duyulurmu sizce . Onun buevliloge saygi duymasi gerek.eşinizde olsa sınırlarına saygı duyun, bu durumu çoğu kişi yapar, alışkanlıklardan vazgeçmek kolay değildir.
Artik 2 cocuk babasi olmus bir adamin universiteden kalma aliskanliklarina saygi duyulurmu sizce . Onun bu evlilige saygi duymasi gerek.
Ya isde dedigimde komik bisey yok oturma odasinda tv izlerken uykumuz gelirse yavas yavas yatak odasina gider ordaki tv yi acar sarilip izkerken uykuya birlikte dalariz demek istedim. Genel olarak kanepe de uykuya daliyo sonra 10 dkk geciyor yataga geliyor kalkip. Ama bazen abarttigi oluyor yani kanepede sabahliyor tv karsisinda
Mutsuz ve neen beni cagirmadin yataga yada ustumu ortmedin diyerek uyaniyorSabah nasıl davranıyor kanepeden kalkınca mutlu mu mutsuz mu
Ben uyumuştum o dedıklerını yapamam deyın. UmursamayınMutsuz ve neen beni cagirmadin yataga yada ustumu ortmedin diyerek uyaniyor
Oyle demiyorum da bilerek ortmedim ustunu her yerin donsun diye :) diyorumBen uyumuştum o dedıklerını yapamam deyın. Umursamayın
Oyle demiyorum da bilerek ortmedim ustunu her yerin donsun diye :) diyorum
Yaa gercekten ciddimisin. Benim oglum.oyle uyuyor uyku muzikleriyle Allah Allah bir yasima daha girdim.. O zaman ben halime sukredeyim cunku benim problemim cogu erkekte goruluyor yani sizinkine suan guldum ama kusura bakmayin cok sasirdim :)Benim eşimde yatakta; meditasyon müzikleri ve doğa sesleri dinleyerek; uyuyan cinsten. :)
Uzun bir Play list yapar; hem de sabaha kadar kendi kendine devam eder o müzik. ancak tlfnun şarjı biterse müzik kapanır. :)
Bırakın herkesin bir rahatlama şekli var. Demek ki eşinizde öyle seviyor. Sizde alışmaya çalışın. Çok kafanıza takmayın.
Gercekten sizin esinizin uykuya dalmasini okuduktan sonra esimin durumunu çok ta kafaya takmamaya karar verdim an itibariyle :)Benim eşimde yatakta; meditasyon müzikleri ve doğa sesleri dinleyerek; uyuyan cinsten. :)
Uzun bir Play list yapar; hem de sabaha kadar kendi kendine devam eder o müzik. ancak tlfnun şarjı biterse müzik kapanır. :)
Bırakın herkesin bir rahatlama şekli var. Demek ki eşinizde öyle seviyor. Sizde alışmaya çalışın. Çok kafanıza takmayın.
Bencede şükredin ve alışın.Yaa gercekten ciddimisin. Benim oglum.oyle uyuyor uyku muzikleriyle Allah Allah bir yasima daha girdim.. O zaman ben halime sukredeyim cunku benim problemim cogu erkekte goruluyor yani sizinkine suan guldum ama kusura bakmayin cok sasirdim :)
Esimde tv karsisinda uyuklar genel erkek özelliği sanırımMerhaba arkadaslar.
Buraya en son esim ile ilgili bir konu actigimda bazi arkadaslar garip cevaplar verip konuyu aslindan saptirmislardi. Aslinda amacim basit bir soru sormakti ama esim ile iliskimi yani sordugum basit soruyu ekonomik krizden tutun da devlet meselesine baglamislardi. Bende bu sebepten dolayi esimle ilgili konu acmamaya karar vermistim. Ama sunu soylemek istiyorum o bir kac arkadas suan konuma yorum yapmazsa sevinirim konum yine abartilacak bir konu degil lutfen polemik yaratmaya calismayin. Onlar kendilerini biliyor !!!
Soruya gelirsek erkekler neden yatak odasinda rahat rahat uykuya dalmak yerine tv karsisinda uyuklamayi seviyorlar yani benim esim biyle yapıyor. Tv karsisinda uyumaya bayılıyor diyorum ki haydi yatalim oda bana diyorki az dalayim uykuya gelicem diyor e nasil gelcen uykuya dalarsan diyorum cevao yok. Bende sinirlenip yataga gidiyorum ofkeyle uyuyorum bu en az haftada 1 2 defa oluyor. Dogal olarak sabah 5 karis suratla uyaniyorum tavır yapiyorum. Yatak odasina da tv aldim izleyerek uyusun diye ama neymis o tv diger tv nin yerini tutmuyormus sevmiyormus o tv yi ufakmis vs vs vs. Sinir oluyorum arkadaslar neden boyle yapiyorlar. Belki bazi arkadaslar seni istemiyordur yada aldatiyordur vb seyler soyleyebilir doğal olarak. O konuda kendimden de esimden de eminim oyle bisey soz konusu degil sadece bir aliskanlik bu vazgeciremedigim bir aliskanlik. Universite yillarindan kalma bir aliskanlik napsam bilemiyorummm
Bu aada evet buyuk bir dert değil ama cozume ulastirmam gereken bir problem bu
ayy çok tatlısınBizde genellikle tv karşısında uyuyan ben oluyorum .
Ama istemeden oluyor yorgunluktan eşim ilk başlarda kızardı of senle bır film izleyemıyoruz dıye . 6 yılda alıştı .. Artık uyandırmadan kucagına alıp yataga yatırıyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?