arkadaşlar 4. kitap olan Breaking Dawn - Şafak Vakti türkçe çevrildi istiyen olursa e-kitap olarak var.epsilon hala çıkartmaya niyeti çok ama o yüzden istiyen olursa adres verebilirim:jeyyar::jeyyar:
arkadaşlar 4. kitap olan Breaking Dawn - Şafak Vakti türkçe çevrildi istiyen olursa e-kitap olarak var.epsilon hala çıkartmaya niyeti yok o yüzden istiyen olursa adres verebilirim:jeyyar::jeyyar:
Ben bulamıyorum ne 2yi ne 3ü ne 4ü senağlama Help meee senağlama
yeni ayı 2 günde bitirdim ama nedense tutulma çok uzadı bende fisfisfis
bellaya sinir oldum çoğu yerde ondan olabilir :bbo: daliaaaah :a015:
sen harikasın ya, ciddi misin??? ben istiyorum a.s.
yeni ayı 2 günde bitirdim ama nedense tutulma çok uzadı bende fisfisfis
bellaya sinir oldum çoğu yerde ondan olabilir :bbo: daliaaaah :a015:
şekerim sen iste ben daha önce indirdiğim yerlere bakıyım yanlız ben 3 ve 4 indirdim :1closedeyes:
hiç olmadığım kadar ciddiyim :lepi::lepi: öyle bedavaya yok 40 ytl alıyom:roflol::roflol::roflol:
arkadaşlar 4. kitap olan Breaking Dawn - Şafak Vakti türkçe çevrildi istiyen olursa e-kitap olarak var.epsilon hala çıkartmaya niyeti yok o yüzden istiyen olursa adres verebilirim:jeyyar::jeyyar:
EzBuz nerdesin :a015:
kızlar göndericem hepinize ama belli süre içersinde özel msj ata biliyosun bekleyin
ay çok güldüm tucecim yaa:roflol: Allah iyiliğini versinkaydirigubbakcemile3
ezbuz yanlış yaptın bunu söylemekle peşini bırakmayız artıksırnaşık şey
ama haksız mıyım :çok üzgünüm: zaten daliah da yok senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?