Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

arkadaşlar 4. kitap olan Breaking Dawn - Şafak Vakti türkçe çevrildi istiyen olursa e-kitap olarak var.epsilon hala çıkartmaya niyeti yok o yüzden istiyen olursa adres verebilirim:jeyyar::jeyyar:

Son düzenleme:

arkadaşlar 4. kitap olan Breaking Dawn - Şafak Vakti türkçe çevrildi istiyen olursa e-kitap olarak var.epsilon hala çıkartmaya niyeti çok ama o yüzden istiyen olursa adres verebilirim:jeyyar::jeyyar:

Ben bulamıyorum ne 2yi ne 3ü ne 4ü senağlama Help meee senağlama

şekerim sen iste ben daha önce indirdiğim yerlere bakıyım yanlız ben 3 ve 4 indirdim :1closedeyes:

Hava atma gebertirim :mymeka: Yollasana linki ya aşkolsun :çok üzgünüm: Hepsini okumak istiyorum :a015:

arkadaşlar 4. kitap olan Breaking Dawn - Şafak Vakti türkçe çevrildi istiyen olursa e-kitap olarak var.epsilon hala çıkartmaya niyeti yok o yüzden istiyen olursa adres verebilirim:jeyyar::jeyyar:

ben isterim-tatlicadiarzu-
tutulmayı bitireli kac hafta oldu:çok üzgünüm:
breaking dawnın çevrilmesine cok var senağlama
yollarmısın:ecrin_bebek:

bana da bana dagamyoncuiremsu dursun kenarda nasıl olsa diğerleri bitiverecek hemenhihoyyyt

kızlar göndericem hepinize ama belli süre içersinde özel msj ata biliyosun bekleyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…