u anda nerede ve ne yapyor olmak isterdiniz?

Alaçatı'da deniz keyfi yapıyor olmak isterdim.Eylül'de Çeşme başka bir güzel.Tertemiz ,masmavi denizde dalmak...Of ..of... opuyorumnanaktan
rüzgar, buz gibi hava, dondurucu soğuk denizakannehir
şu an annemin yanında olmak isterdim o nerdeyse ne yapıosa hemen yanıbaşında..sorumluluklarımı unutup, kızımı uyutup onla oturup dedikodu yapıp kahkaha atmak isterdim:gitme:

valla ben annemlerde olmak isterdim,eskide oldugu gibi annem va babamin odasina dalip aralarinda uyumak isterdim ......ehhhh eski gunler....
benim giibi hisseden varmış ya gözlerime inanamadımhihoyyyt
ana gibi yar olmaz dimi leylacım bu bekar arkadaşlar evlenince anlıycak asıl özlem ne demekmiş

Şuan bursada Ailemin yanında olup bayramı onlarla geçirmek isterdimbenneyaptımki

ışyeri hariç heryere gidebilirim.
Ama eve gidip temizlik yapmam farzzzzzz oldu.
kaç gündür akşamlara kadar çalışıyorum.Evi otel gibi kullanıyorum..

havuz da yüzmek bütün gün. hiç birşey düşünmeden yüzmek, yorulunca sudan çıkıp buz gibi bir red bull içmek ve tekrar akşama tekrar yüzmek isterdim güneşin altında.

ben kız değilim öncelikle forum kurallarına aaykırı burda olmam erkek olarak ama yöneciilerden bi kerelik imtiyaz istiyorum.benim burda sevgilim war aslında sevgiliden daha ote bi yerde allah izin verirse ewleneceğim kız.biz azcık tartıştık ama ben onu çok seviyorum burdan herkes bilsin.
firdevs(pembefare) sana çok aşığım seni çok seviyorum(erdoğan)

şuanda sadece onunla birlikte olmak istiyorum yani hep onunla olmak istiyorum

akannehir akannehir akannehir akannehir

:1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok:

delikafadulden delikafadulden delikafadulden

şakamı buuuuu....

allah kavustursun kardes

bende askımı cok seviyorum ve onu asla bırakmayacağima soz veriyorum
bitanem o benim:asigim:
hepinizden ve site yetkililerinden ozurdiliyorum byle bi jest yapmş ve cok mutlu oldum.tekrar tekrar ozurdiliyorum

ne ka romantiksin :ecrin_bebek:
benim kocem neden senin gibi değil :gitme: -tatlicadiarzu-

Allah tamamını erdirsin kardeş

yuhhhhhhhhhhh şişşş erkek üyenin buarad ne işi var yahuuuuu allah allahhh burayada mı yeltendiler hain adi erkek sürüleri kötükedihüso

ne ka romantiksin :ecrin_bebek:
benim kocem neden senin gibi değil :gitme: -tatlicadiarzu-

Allah tamamını erdirsin kardeş

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bak bende kıskandım şimdi hee bizimkinde iş yokmuş..:umursamaz:

yuhhhhhhhhhhh şişşş erkek üyenin buarad ne işi var yahuuuuu allah allahhh burayada mı yeltendiler hain adi erkek sürüleri kötükedihüso

seçil sakin ol anacımm relax adam aşık yazmış jest yapıvermiş ayoll :1rolleyes:

bende askımı cok seviyorum ve onu asla bırakmayacağima soz veriyorum
bitanem o benim:asigim:
hepinizden ve site yetkililerinden ozurdiliyorum byle bi jest yapmş ve cok mutlu oldum.tekrar tekrar ozurdiliyorum

:lepi:

barıştılar kaydirigubbakcemile2

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bak bende kıskandım şimdi hee bizimkinde iş yokmuş..:umursamaz:

enişten okka bakıyo siteye
hala arkadaşlarını nerden buluyosun burda diyo :mymeka:
gelip bi jest yapamadı bana mafoldumben
-tatlicadiarzu- :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…