rüzgar, buz gibi hava, dondurucu soğuk denizakannehirAlaçatı'da deniz keyfi yapıyor olmak isterdim.Eylül'de Çeşme başka bir güzel.Tertemiz ,masmavi denizde dalmak...Of ..of... opuyorumnanaktan
benim giibi hisseden varmış ya gözlerime inanamadımhihoyyytvalla ben annemlerde olmak isterdim,eskide oldugu gibi annem va babamin odasina dalip aralarinda uyumak isterdim ......ehhhh eski gunler....
ay sendemi kuşum ya biz anne kuzusuyuz demek:asigim:baba evınde olmayı ve anneme sıkı sıkı sarılıp koynunda uyumayı isterdımmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
ben kız değilim öncelikle forum kurallarına aaykırı burda olmam erkek olarak ama yöneciilerden bi kerelik imtiyaz istiyorum.benim burda sevgilim war aslında sevgiliden daha ote bi yerde allah izin verirse ewleneceğim kız.biz azcık tartıştık ama ben onu çok seviyorum burdan herkes bilsin.
firdevs(pembefare) sana çok aşığım seni çok seviyorum(erdoğan)
şuanda sadece onunla birlikte olmak istiyorum yani hep onunla olmak istiyorum
ben kız değilim öncelikle forum kurallarına aaykırı burda olmam erkek olarak ama yöneciilerden bi kerelik imtiyaz istiyorum.benim burda sevgilim war aslında sevgiliden daha ote bi yerde allah izin verirse ewleneceğim kız.biz azcık tartıştık ama ben onu çok seviyorum burdan herkes bilsin.
anaaaa benim topikte bir erkek varrrr delikafadulden
ne ka romantiksin :ecrin_bebek:
benim kocem neden senin gibi değil :gitme: -tatlicadiarzu-
Allah tamamını erdirsin kardeş
yuhhhhhhhhhhh şişşş erkek üyenin buarad ne işi var yahuuuuu allah allahhh burayada mı yeltendiler hain adi erkek sürüleri kötükedihüso
bende askımı cok seviyorum ve onu asla bırakmayacağima soz veriyorum
bitanem o benim:asigim:
hepinizden ve site yetkililerinden ozurdiliyorum byle bi jest yapmş ve cok mutlu oldum.tekrar tekrar ozurdiliyorum
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bak bende kıskandım şimdi hee bizimkinde iş yokmuş..:umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?