Bence hastalık bahane onu anladım zaten de sebebini anlayamıyorumBir erkeğin 3 aydır yanaşmaması hiç normal değil hastalığı yok da yaklaşmamak için bahane mi arıyor diye düşündüm
Sorduğumda hep geçiştirdi yoğun çalıştığım için hastaneye gitme fırsatım olmadı diyor haftaya gideceğim kesin diyor ama yine gitmiyor ben de bıraktım artık benim de içimden gelmiyor hele ki aklımda bunca soru varkenDiline engel olma, açıkça soyle, içinde büyüdükçe kötüye gider. Sor, anlat derdini. Hiç normal değil...
Niye konuşmuyorsun. O kurt kemire kemire seni bitirir. Hiç hoş değil bu durum, konuşmadan çözülmez.Sorduğumda hep geçiştirdi yoğun çalıştığım için hastaneye gitme fırsatım olmadı diyor haftaya gideceğim kesin diyor ama yine gitmiyor ben de bıraktım artık benim de içimden gelmiyor hele ki aklımda bunca soru varken
Bulaşıcı bir hastalığı olduğunu sanmıyorum. Ben de geçen sene evlendim aile hekimi cinsel yolla bulaşan hastalık var mı diye test yapıyor sonuçta. Evlenmeye mani bir durumu olsaydı aile hekimi onay vermezdi.Eşimle kendimiz tanışarak, birbirimizi severek evlendik. Evlendiğimizden beri bana sadece sarılıyor vs ama ilişkiye girmek için hiç istekte bulunmadı. İlk evlendiğinizde özel bölgesinde ciltte bi rahatsızlık olduğunu bulaştırmak istemediğini söyledi. Ben de bunu normal karşıladım. Ama doktora da gitmedi hep erteliyor. Açıkça cinsel yolla bulaşan bir hastalığı olup olmadığını sordum kesinlikle olmadığını söylüyor. Benden önce sevgilisiyle cinsellik yaşamış tecrübesiz de değil. Konu benim içim cinselliktwn öte bi sorun haline dönüştü acaba o kızı unutamadı mı, neden ona olan isteği bana hissetmiyor. Kendimi berbat hissediyorum. İlk defa bugün kızı merak ettim buldum fotosunu ve kız da güzelmiş daha çok moralim bozuldu acaba aklına o mu geliyor? Ayrıca bi kere de aklına o geldi benimle ilgili konuşurken o da böyleydi dedi çok üzüldüm ve çok kırgınım. Bi şey de demedim çünkü sorun sadece benim yanımda bahsetmesi değil aklına o kızın gelmesi .Aklıma engel olamam diline olsam da. Çok kırgınım…
Ya kıyaslamak için demedi aslında ben konuyu kısaca anlatmak için öyle ifade edince yanlış anlaşılmış. Genel bi konudan bahsederken O da böyleydi dedi benimle kıyaslama durumu olmadı yani. Ama yine de onunla yaşadığı bi olayın aklına gelmesi sinir bozucuEvlendiğimizden beri kanka gibi takılıyoruz, bunun sebebini ya doktora gidelim doktor bize söylesin, ya da sen bana ne kadar böyle devam edeceğini söyle, ben ona göre yol alıyım’ de bence.
Kanka gibi takılacaksa neden evlendi beyefendi.. Bi de ‘o da böyleydi’ kıyaslaması yapmak nedir..
İyi 3 ay dayanmışsın. Yazık etme daha fazla kendine.
Kıyaslama olmasa da bahsi geçmesi benim açımdan mümkün değil..Ya kıyaslamak için demedi aslında ben konuyu kısaca anlatmak için öyle ifade edince yanlış anlaşılmış. Genel bi konudan bahsederken O da böyleydi dedi benimle kıyaslama durumu olmadı yani. Ama yine de onunla yaşadığı bi olayın aklına gelmesi sinir bozucu
Kıyaslama olmasa da bahsi geçmesi benim açımdan mümkün değil..
Kız ayrıca o kadar şey yazdım, gittin o dediğime takılıp, açıklamasını mı yapıyon bana…
Bu erkeklere ne oluyor , bu durum hiç normal değil. Aklı başkasında olan evlenip başka kadınların hayatını yakmasın ya!Eşimle kendimiz tanışarak, birbirimizi severek evlendik. Evlendiğimizden beri bana sadece sarılıyor vs ama ilişkiye girmek için hiç istekte bulunmadı. İlk evlendiğinizde özel bölgesinde ciltte bi rahatsızlık olduğunu bulaştırmak istemediğini söyledi. Ben de bunu normal karşıladım. Ama doktora da gitmedi hep erteliyor. Açıkça cinsel yolla bulaşan bir hastalığı olup olmadığını sordum kesinlikle olmadığını söylüyor. Benden önce sevgilisiyle cinsellik yaşamış tecrübesiz de değil. Konu benim içim cinselliktwn öte bi sorun haline dönüştü acaba o kızı unutamadı mı, neden ona olan isteği bana hissetmiyor. Kendimi berbat hissediyorum. İlk defa bugün kızı merak ettim buldum fotosunu ve kız da güzelmiş daha çok moralim bozuldu acaba aklına o mu geliyor? Ayrıca bi kere de aklına o geldi bi olayla ilgili konuşurken o da böyleydi kıyas anlamında değil genel bir konudan bahsederken çok üzüldüm ve çok kırgınım. Bi şey de demedim çünkü sorun sadece benim yanımda bahsetmesi değil aklına o kızın gelmesi .Aklına engel olamam diline olsam da. Çok kırgınım…
Doktora tek gitmemeli beraber gidin kesinlikle. Bulaşıcı hastalığı olduğunu nerden biliyor daha önce doktora gitmiş mi? Ve bunu evlenmeden söyleme gerekmez miydi? E-nabızından ne zaman hangi doktora gitmiş kontrol edebilirsin. Kimseye %100 güvenme daima kontrollü davran çaktırmadanEşimle kendimiz tanışarak, birbirimizi severek evlendik. Evlendiğimizden beri bana sadece sarılıyor vs ama ilişkiye girmek için hiç istekte bulunmadı. İlk evlendiğinizde özel bölgesinde ciltte bi rahatsızlık olduğunu bulaştırmak istemediğini söyledi. Ben de bunu normal karşıladım. Ama doktora da gitmedi hep erteliyor. Açıkça cinsel yolla bulaşan bir hastalığı olup olmadığını sordum kesinlikle olmadığını söylüyor. Benden önce sevgilisiyle cinsellik yaşamış tecrübesiz de değil. Konu benim içim cinselliktwn öte bi sorun haline dönüştü acaba o kızı unutamadı mı, neden ona olan isteği bana hissetmiyor. Kendimi berbat hissediyorum. İlk defa bugün kızı merak ettim buldum fotosunu ve kız da güzelmiş daha çok moralim bozuldu acaba aklına o mu geliyor? Ayrıca bi kere de aklına o geldi bi olayla ilgili konuşurken o da böyleydi kıyas anlamında değil genel bir konudan bahsederken çok üzüldüm ve çok kırgınım. Bi şey de demedim çünkü sorun sadece benim yanımda bahsetmesi değil aklına o kızın gelmesi .Aklına engel olamam diline olsam da. Çok kırgınım…
Ohoo sizdeki bu duygusallık devam ettiği sürece, eşinizin konuyu umursaması zor..Sadece ona takılmadım tabi de doğru anlatmak istedim sadece. Konuşma kısmına gelecek olursam da zaten sordum ama sadece doktora gitmeye üşendiğini, vakti olmadığını zaten gideceğini söylüyor. Asla asıl sorunu söylemiyor. Eşimi çok seviyorummm ve bana da çok iyi davranıyor ilişkimiz için de çok emek verdi bu zamana kadar evlilikten önceki süreçte de. Bu konu için de üzmek istemiyorummm çünkü ben irdelemeye çalışınca gözleri kızardı. Napacağımı bilmiyorum
Kulağından tutup zorla doktora götüreceksin.önce dahiliyeye( kolesterol, damar sağlığı, vitamin mineral cart curt herşeye baksinlar) oradan da üroloğa,( cinsel hast.ereksiyon sorunu cart curt baksinlar).Bu erkeklere bırakırsan ölene kadar hiçbir halt yapmazlar.randevu al haber falan da verme.sabah hadi gidiyoruz diye zorla götür.ondqn da birey çıkmazsa bak kardeş bu böyle olmaz diye rest çek.yazik günah ya.öyle mi böyle mi diye kadınların en güzel yılları heba olup gidiyor.gerçi evlenmeden bazı şeylere bakiliyordu ama ne kadar kapsamlı bilemeyeceğim.Eşimle kendimiz tanışarak, birbirimizi severek evlendik. Evlendiğimizden beri bana sadece sarılıyor vs ama ilişkiye girmek için hiç istekte bulunmadı. İlk evlendiğinizde özel bölgesinde ciltte bi rahatsızlık olduğunu bulaştırmak istemediğini söyledi. Ben de bunu normal karşıladım. Ama doktora da gitmedi hep erteliyor. Açıkça cinsel yolla bulaşan bir hastalığı olup olmadığını sordum kesinlikle olmadığını söylüyor. Benden önce sevgilisiyle cinsellik yaşamış tecrübesiz de değil. Konu benim içim cinselliktwn öte bi sorun haline dönüştü acaba o kızı unutamadı mı, neden ona olan isteği bana hissetmiyor. Kendimi berbat hissediyorum. İlk defa bugün kızı merak ettim buldum fotosunu ve kız da güzelmiş daha çok moralim bozuldu acaba aklına o mu geliyor? Ayrıca bi kere de aklına o geldi bi olayla ilgili konuşurken o da böyleydi kıyas anlamında değil genel bir konudan bahsederken çok üzüldüm ve çok kırgınım. Bi şey de demedim çünkü sorun sadece benim yanımda bahsetmesi değil aklına o kızın gelmesi .Aklına engel olamam diline olsam da. Çok kırgınım…
Hastalık olsa da prezervatif diye birşey varBir erkeğin 3 aydır yanaşmaması hiç normal değil hastalığı yok da yaklaşmamak için bahane mi arıyor diye düşündüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?