Üç aydır evliyiz eşim bana hiç yakınlaşmadıu

Hâlâ bakire misiniz? Acaba o yüzden mi bu kadar ılımlısınız.siz de önemini kavrayamıyor gibisiniz çünkü.

Evet randevu alıp ben götüreceğim teşekkür ederim cesaret verdiniz. İnsan olayın içinde olunca en basit şeyi bile düşünemiyor.

Ohoo sizdeki bu duygusallık devam ettiği sürece, eşinizin konuyu umursaması zor..
Ciddi bi sorun. Bence siz de ciddiye alın.
Haklısınız buradaki yorumları okudukça fazla duygusal olduğumu anladım. Doktora götüreceğim bakalım ne olacak

Haklısınız buradaki yorumları okudukça fazla duygusal olduğumu anladım. Doktora götüreceğim bakalım ne olacak
Bencede götür, hatta sen de git.
3 ay boyunca eşinin bu BAHANESİNE inanmak senin de psikolojini bozmuş olmalı.

Bak Arkadaşim severek evlendiğseniz eğer o gece gerdek derler eskiler öyle olması lazim ama olmayip 3 ay yanaşmadı diyosun alir karşima oturur konuşurum senin yerinde olsam ve ona şunu söylerim ésim veya adi neyse benden memnun değil misin ? Ve en önemlisi biz severek evlenmedik mi ? Önce bunları sorarim , sonra eğer memnun degilsin neden 3 aydir benimle ilişki yaşamadin diye sorarim ve her zaman başinda açik sözlu ol ki sonra aklina takilip canini sıkma aklinda hala eski kiz arkadasin mi var de gel otur konuşalim de eğer öyle bisey varsa eminim ki bütün kadinlar güçlü gel bosanalim de madem öyleyse de bakalim ne cevap vericek sana ve ben senin yerine olsan başka bir hat alip kizin numarasini bulup whatsapp acip ona mesaj atarim ben atıyorum ahmetin arkadaşiyim eşin adini soyle seni unutamamamiş de bakalim ne yazicak eğer kız derse ki aa evet benimde hala ilgim var orda sana kalmiş bir şey allah kolaylık versin arkadaşim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…