Hepsinin müşteri portföyünde hacı sabancı yoku kadın belli ki fuhuş yapıyor
e fuhuş bir kazanç getirir yani neticede
benim bildiğim duyduğum okuduğum kadarıyla bu işi yapan kadınlar gayet kazanıyor yani
Kadında annelik içgüdüsü yok hatta insani duyguda yok 3 aylık bebeği sokağa bilinmezliğe terk edip fuhuşa gidiyor ki fuhuş yaptığı adam paradan bahsetmiyor tamamen keyfi yaşamış gibi anlatıyor birlikte olduk bende onu biyere götürdüm diyorkadının başka bir adamdan başka bir çocuğu daha varmış ona da bakmıyor, babasındaymış
üstelik daha yaşı 20
belki de akli sorunu var ciddi ciddi deli herhalde, bilmiyorum
bir anlamadığım şey de şu:
bu kadın belli ki fuhuş yapıyor
benim bildiğim duyduğum okuduğum kadarıyla bu işi yapan kadınlar gayet kazanıyor yani
bu hem fuhuş yapıyor hem bir evi bile yok! kadın sığınma evinden süre 6 aymış da süresi dolmuş diye çıkmış
bebekle bir yere gidemem diye bebeği bırakmış...
insan nemfomanyak bile olsa en azından kafasını filan sokacak kadar bir yer ayarlar kendine....
hiç anlamadım ben bu olayı.
bebek bakıcı hatasından boğulmuş diyorlar
bence bebek hasta değil yani. (metabolik vs. büyük bir hastalığı olan, bakımı güç/masraflı bir bebek olsa bakamam diye bırakmış olsa diyecem öyle bir durum da gözükmüyor) ki insan bırakacaksa da tarlaya mı bırakır? kadın sığınma evini biliyor da çocuk esirgemeyi bilmiyor mu bu kadın? en kötü bir cami bir karakol bir hastane bir okul bahçesine bırakamıyor mu?
bebeğin babası kimse Allah onun da belasını versin.
Devlete vermiyorlar çünkü tv de ,haberlerde bebekler hep çöp kutusuna atılıyor ve bu çözümmüş gibi insanların bilinçaltına yerleşiyor.. basıma böyle bir durum gelirse çözüm çöpe atmak...halbuki eski turk filmlerini ,dizilerini hatırlayın.. bebekler hep cami avlusuna bırakılırdı...yada yurt kapısına bırakılırdı...insanlar gördüklerini beynine kodluyor ve uyguluyor.Terkeden anne de tutuklanmış.
Hadi gayri meşru. Hadi bakamadın. Bir sürü kötü seçenek var.
Devlete ver, neden böyle vicdansız bu insanlar
elbette yani, hepsi gecede bin dolar almıyordur herhaldeHepsinin müşteri portföyünde hacı sabancı yok
Kedi gibi doğurup dpğurup bırakıyor yani kadın. Ben de bu işi yapanlar doğru düzgün korunur diye biliyordum.kadının başka bir adamdan başka bir çocuğu daha varmış ona da bakmıyor, babasındaymış
üstelik daha yaşı 20
belki de akli sorunu var ciddi ciddi deli herhalde, bilmiyorum
bir anlamadığım şey de şu:
bu kadın belli ki fuhuş yapıyor
bu hem fuhuş yapıyor hem bir evi bile yok! kadın sığınma evinden süre 6 aymış da süresi dolmuş diye çıkmış
bebekle bir yere gidemem diye bebeği bırakmış...
insan nemfomanyak bile olsa en azından kafasını filan sokacak kadar bir yer ayarlar kendine....
hiç anlamadım ben bu olayı.
bebek bakıcı hatasından boğulmuş diyorlar
bence bebek hasta değil yani. (metabolik vs. büyük bir hastalığı olan, bakımı güç/masraflı bir bebek olsa bakamam diye bırakmış olsa diyecem öyle bir durum da gözükmüyor) ki insan bırakacaksa da tarlaya mı bırakır? kadın sığınma evini biliyor da çocuk esirgemeyi bilmiyor mu bu kadın? en kötü bir cami bir karakol bir hastane bir okul bahçesine bırakamıyor mu?
bebeğin babası kimse Allah onun da belasını versin.
Bakıcı ihmali varmışKurumda mama kaçtığı idda ediliyor
Bakıcılar da sorguda diye okudum.
Maalesef öyle .. Kadın sonuçta biliyordur anne o aydaki bir çocuğu sarsmaması gerektiğini ki kuruma teslim edilirken gayet sağlıklı imiş. Mama yedirirken yüksek ihtimal ciğerlerine kaçmış olabilir. İçerken boğulmuş olabilir .. ,Bakıcı ihmali varmış
Çünkü bebek büşranın kollarında gayet iyi gözüküyor
Annesinin ihmali var tabiki lakin bakıcı öldürmüş anlaşılan bebeği
Allah bilir yılda böyle kaç tane sahipsiz bebek ihmal sonucu ölüyorMaalesef öyle .. Kadın sonuçta biliyordur anne o aydaki bir çocuğu sarsmaması gerektiğini ki kuruma teslim edilirken gayet sağlıklı imiş. Mama yedirirken yüksek ihtimal ciğerlerine kaçmış olabilir. İçerken boğulmuş olabilir .. ,
Çok yazık, çok üzücü..
Ben çocuğum konusunda değil devlete babasına bile güvenmiyorumAllah bilir yılda böyle kaç tane sahipsiz bebek ihmal sonucu ölüyor
Devletede gövenmeyeceksek kime güvenilir
Bilen biri söylesin
Anne babası olmayan şiddet gören istismara uğrayan yavrulara DEVLET SAHİP çıkarBen çocuğum konusunda değil devlete babasına bile güvenmiyorum
Bakım konusunda..
Rabbim herkese anne sevgisi şefkati merhameti verebilse keşke, keşke önüne gelen anne olamasa.. Keşke kısırlaşsalar.
Burada konu devlette değil zaten kurumda çalışan eleman.. Yani ne yaptı o önemli ya da gerçekten o mu yaptı bilerek mi bilmeyerek mi ya da bu şekilde ölen bilmediğimiz birsürü yavrucak vardır eminim. Kalifiyeli eleman önemli olan.Anne babası olmayan şiddet gören istismara uğrayan yavrulara DEVLET SAHİP çıkar
Devlet bazen anne babadan bile önce gelir
İşin ehli bakıcılarla bu iş yapılır
Tabiki hiç kimse iyi bir ailenin yerini tutamaz ama koruma altına alınmış çocuğunda güvende olunması istenir beklenir ve gerekir
Aahhh tüylerim diken diken oldu çok üzüldüm minik yavruacaga. Basindan beri takip ediyorum nisa bebeğin haberlerini bu duruma gelmesine çok çok üzüldüm. Allah onu bu hale getirenleri cezasız bırakmasın!3 aylıkken, biyolojik anne tarafından boş araziye bırakılan dünyalar güzeli bebeğin, beyin ölümü gerçekleşmiş diye bir haber okudum az önce. Bir yardım görevlisi tarafından emzirilmisti vs. Nasıl bozuldu moralim. Melek gibi bir yavru, bir pislik tarafından nasıl solduruldu böyle?
Lanet olsun be
Hiçte acımasızca degil onlar acıdılar mi masum meleğeÇok can yakıcı bir şey. İnsan nasıl bir bebeği araziye bırakabilir? Bebek sonuçta. İlk okuduğumda da çok üzülmüştüm. Nasıl bir hayat bekliyor diye düşünmüştüm.
Dipnot: belki çok acımasız gelecek sizlere ama ben bu bebeğin annesinin ve babasının elinden anne baba olma hakkının alınması gerektiğini düşünüyorum. Ömür boyu anne baba olamasinlar. Çünkü bu açıkça bir cinayet. Anne suçlu ama tek suçlu anne değil buda göz ardı edilmemeli.
Sanırım teslim edildiği yurtta bakan kişinin ihmali olmuş. Bilmiyorum,kesin bir şey de yok henüz zaten. Soruşturma başlatılmış. Boğazına mama kaçmış diyen de var kusmuğunu yutmuş diyende.Onu bulan personel, Nisa Mihriban koymuştu adini.. o kadar kötü görünmüyordu aslinda videoda.Sozde annesi birakmis ...bir insan nasıl bu kadar vicdansız olabilir anlayamıyorum
Fuhuş mu yapmaya gitmiş? Annesi hayat kadını mı yoksa?Evet haberi burda görünce Twitter’da baktım beslenmede boğazına kaçmış yavrunun
Bu arada anne olacak pislikte bebeği araziye bırakıp fuhuş yapmaya gitmiş
Kadın sığınmada kalıyormuş süresi dolmuş başka kadın sığınmaya geçecekken bebeği almazlar diye bırakmış bunlar nasıl insan hayretler içindeyim
Insallah gerçek olan budur. Bu dünyaya gelmeyi o seçmedi yaşadıkları çok acıBu tarz olaylarda her kafadan bir ses çıkıyor.
Bir kullanıcı, bebeğin güçlü bir aileye evlat verildiğini, arkası sorulmasın diye de öldüğü haberinin servis edildigini yazmış.
Mümkün değil diyemiyorum. İnsallah olan budur ve yaşıyordur. Güzel bir hayatı olur inşallah.
Bu da çok mantiksiz gelmedi su an. Çünkü ibb nin bugunku vefat listesinde bu bebeğin adı yok. Hem kimlikteki hem hemsirenin koydugu isimle baktım. Inşallah dogrudur...Bu tarz olaylarda her kafadan bir ses çıkıyor.
Bir kullanıcı, bebeğin güçlü bir aileye evlat verildiğini, arkası sorulmasın diye de öldüğü haberinin servis edildigini yazmış.
Mümkün değil diyemiyorum. İnsallah olan budur ve yaşıyordur. Güzel bir hayatı olur inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?