Üç aylık nisa bebek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kadında annelik içgüdüsü yok hatta insani duyguda yok 3 aylık bebeği sokağa bilinmezliğe terk edip fuhuşa gidiyor ki fuhuş yaptığı adam paradan bahsetmiyor tamamen keyfi yaşamış gibi anlatıyor birlikte olduk bende onu biyere götürdüm diyor

Şimdi bu kadın yatıp çıkacak peki kendi doğurduğuna acımayan bu pisliğin topluma ne faydası olacak

Terkeden anne de tutuklanmış.
Hadi gayri meşru. Hadi bakamadın. Bir sürü kötü seçenek var.
Devlete ver, neden böyle vicdansız bu insanlar
Devlete vermiyorlar çünkü tv de ,haberlerde bebekler hep çöp kutusuna atılıyor ve bu çözümmüş gibi insanların bilinçaltına yerleşiyor.. basıma böyle bir durum gelirse çözüm çöpe atmak...halbuki eski turk filmlerini ,dizilerini hatırlayın.. bebekler hep cami avlusuna bırakılırdı...yada yurt kapısına bırakılırdı...insanlar gördüklerini beynine kodluyor ve uyguluyor.

Hepsinin müşteri portföyünde hacı sabancı yok
elbette yani, hepsi gecede bin dolar almıyordur herhalde

ama benim demek istediğim şey:
para için yapıyorsa ortada para yok

(bakın ben 15 sene ankarada ulusla maltepenin arasında oturdum bir dünya konsomatris gece klübü dansçısı veya dümdüz seks işçisi gördüm. benim görevli olduğum sandığın yarısı pavyon çalışanıydı doğum yerleri erbilden tiflise kievden kişineveydi mahalle öyle bir yerdi yani bebeğe tutuyorlar bir teyze bakıyor ya da memlekette anası bakıyor, parasını verdikten sonra....kimsenin attığını görmedim yani bebeğini)...hatta paraysa misler gibi bir kız çocuğu yani onu da satardı (bebek isteyen bir aileye)

para için yapmıyorsa kadın bebeğini "atıp" zevk için seks mi yapmış öhh artık
belki ruh sağlığı normal değil empati ve duygulanım normal değil ..belki nemfomanyak filan. ya da zeka kıtlığı var.

ya da bu hikayede bizim bilmediğimiz daha ayrı bir şeyler var, bilmiyorum.

ailesiyle zaten yaşamıyor ki ailesi konu komşusu şusu busu ne der, belki biri kadını öldürür vs. vs. derdi olsun....o yok bu yok be kadın. aklım almıyor.

Kurumda mama kaçtığı idda ediliyor
Bakıcılar da sorguda diye okudum.

Kedi gibi doğurup dpğurup bırakıyor yani kadın. Ben de bu işi yapanlar doğru düzgün korunur diye biliyordum.

Kurumda mama kaçtığı idda ediliyor
Bakıcılar da sorguda diye okudum.
Bakıcı ihmali varmış
Çünkü bebek büşranın kollarında gayet iyi gözüküyor
Annesinin ihmali var tabiki lakin bakıcı öldürmüş anlaşılan bebeği

Bakıcı ihmali varmış
Çünkü bebek büşranın kollarında gayet iyi gözüküyor
Annesinin ihmali var tabiki lakin bakıcı öldürmüş anlaşılan bebeği
Maalesef öyle .. Kadın sonuçta biliyordur anne o aydaki bir çocuğu sarsmaması gerektiğini ki kuruma teslim edilirken gayet sağlıklı imiş. Mama yedirirken yüksek ihtimal ciğerlerine kaçmış olabilir. İçerken boğulmuş olabilir .. ,
Çok yazık, çok üzücü..

Allah bilir yılda böyle kaç tane sahipsiz bebek ihmal sonucu ölüyor
Devletede gövenmeyeceksek kime güvenilir
Bilen biri söylesin

Allah bilir yılda böyle kaç tane sahipsiz bebek ihmal sonucu ölüyor
Devletede gövenmeyeceksek kime güvenilir
Bilen biri söylesin
Ben çocuğum konusunda değil devlete babasına bile güvenmiyorum
Bakım konusunda..
Rabbim herkese anne sevgisi şefkati merhameti verebilse keşke, keşke önüne gelen anne olamasa.. Keşke kısırlaşsalar.

Ben çocuğum konusunda değil devlete babasına bile güvenmiyorum
Bakım konusunda..
Rabbim herkese anne sevgisi şefkati merhameti verebilse keşke, keşke önüne gelen anne olamasa.. Keşke kısırlaşsalar.
Anne babası olmayan şiddet gören istismara uğrayan yavrulara DEVLET SAHİP çıkar
Devlet bazen anne babadan bile önce gelir
İşin ehli bakıcılarla bu iş yapılır
Tabiki hiç kimse iyi bir ailenin yerini tutamaz ama koruma altına alınmış çocuğunda güvende olunması istenir beklenir ve gerekir

Burada konu devlette değil zaten kurumda çalışan eleman.. Yani ne yaptı o önemli ya da gerçekten o mu yaptı bilerek mi bilmeyerek mi ya da bu şekilde ölen bilmediğimiz birsürü yavrucak vardır eminim. Kalifiyeli eleman önemli olan.
3 aylık bir bebek kafası altına eğim verildi mi biberon akışı nasıldı hiç nefes aldırılmadan mı verildi ne oldu yani ..
ama sonuç olarak kurum elemanı da sorgudan sonra çıkar gider zaten herhangi bir ceza alacağını ya da bir şey çıkacağını hiççç sanmıyorum .

Aahhh tüylerim diken diken oldu çok üzüldüm minik yavruacaga. Basindan beri takip ediyorum nisa bebeğin haberlerini bu duruma gelmesine çok çok üzüldüm. Allah onu bu hale getirenleri cezasız bırakmasın!

Hiçte acımasızca degil onlar acıdılar mi masum meleğe

Bu tarz olaylarda her kafadan bir ses çıkıyor.

Bir kullanıcı, bebeğin güçlü bir aileye evlat verildiğini, arkası sorulmasın diye de öldüğü haberinin servis edildigini yazmış.

Mümkün değil diyemiyorum. İnsallah olan budur ve yaşıyordur. Güzel bir hayatı olur inşallah.

Onu bulan personel, Nisa Mihriban koymuştu adini.. o kadar kötü görünmüyordu aslinda videoda.Sozde annesi birakmis ...bir insan nasıl bu kadar vicdansız olabilir anlayamıyorum
Sanırım teslim edildiği yurtta bakan kişinin ihmali olmuş. Bilmiyorum,kesin bir şey de yok henüz zaten. Soruşturma başlatılmış. Boğazına mama kaçmış diyen de var kusmuğunu yutmuş diyende.
Çok üzüldüm yavruya,çokta tatlı bir şeydi. Belkide Rabbim yetimliğine acıda da çekip aldı bu pis dünyadan bilemiyoruz ki. Yaşarken nelerle karşılaşacaktı? Nasıl bir hayatı olacaktı? Melek oldu gitti. Kısacık ömründe başına gelmeyen kalmadı zaten yavrunun. Allah o anadan,babadan çıkartsın inşallah bu yavrunun vebalini.

Fuhuş mu yapmaya gitmiş? Annesi hayat kadını mı yoksa?

Insallah gerçek olan budur. Bu dünyaya gelmeyi o seçmedi yaşadıkları çok acı

Bu da çok mantiksiz gelmedi su an. Çünkü ibb nin bugunku vefat listesinde bu bebeğin adı yok. Hem kimlikteki hem hemsirenin koydugu isimle baktım. Inşallah dogrudur...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…