- 17 Ocak 2020
- 28.138
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.879
- 598
Off keşke okumasaydimArkadaşlar ben şimdi şuna da takıldım istemsiz olarak; sağlık görevlisi buluyor bebeği, ambulansta emziriyor ama sonra kameralara gulumserken, bebeği çok fazla sallamıyor mu?
Yeni bulunmus netice de hastaneye götürülmemis henüz. O videoyu bir kere daha izledim az önce, çok sallıyor yavruyu, yavrum zaten iyi değil gibi. Daha üç aylık zavallim zaten. Bilemiyorum. Bu olayı da irdeliyorum şuan. Reklam yapilmasaydi o görüntülerle, o bebek o kadar sarsilmasaydi ne olurdu? Sizin gibi benim de yüreğim paramparça şuan.
Köpekler de parcalayabilirdi o boş arazide bebeği. Neden beyin ölümü gerçekleşti, neden kötüleşti, araştırılması lazım ama bu ülkenin hiçbir kurumuna artık guvenmedigim için, ne olduğunu da arastirilmayacak büyük ihtimalle.
Dün gece de ceylan Özdemir isimli yardımsever bir YouTube içerik üreticisinin, hidrosefali hastası Ayten bebeğe ziyaretinden çok etkilendim. Hasta bebeği bırakıp kaçmış annesi, babası ve babaannesi bakıyormuş ama görseniz, bebek hem görmüyor hem de duymuyor. Kendi kendine mirildaniyor, hareketler yapıyor, o karanlık dünyasında.
Ne oldu bu ülkenin kadinlarina
Ay inşallah sadece iftiradırÖlsün niyetiyle koymamış! Zorda kaldığı için kamuya açık, insanların görebileceği bir yere bırakmış!!!!
Bıraktıktan sonra da fuhuş yapmaya gitmiş. Pess
Yan yatirmamislardir kimin umrundaAh yavrum, çekmedigi kalmadı minicik haliyle. Biberoni bırakıp gitmişler mi ağzına, dik yatirmamislar mi acaba, bunu yapan kim neci arastirilmaz ki! Orada nasıl beslenir ki bebekler. Bu nasıl bir sorumsuzluk.
Asıl aile güçlü diye peşine düşen olur. Bu sebeple evlat edinen aileler izlerini kaybettiriyor. Müge'de bir sürü örnek vardı. Çocuğu verip gelip gidip para talep eden aileler.Bence bu kadar güçlü olan bir aile bu tarz şeylerle uğraşmaz o bebeği istedikten sonra gidip alırdı zaten ya. Zaten terk edilmiş bir bebek,peşine düşen eden de olmaz. Sessizce kimseye duyurmadan el altından alıp giderlerdi. Böyle tüm memleket duymuş oldu. Ortaya çıkma olasılığı daha yüksek bu durumda. Gizlice yapacakları bir şey için neden dikkatleri üzerilerine çeksinler ki?
Keşke doğru olsa da bebek yaşıyo olsa ama çok düşük bir ihtimal bence bu.
Yarin da bakmak lazim. Belki yalnizca beyin ölümü gerçekleşmiştir.Bu da çok mantiksiz gelmedi su an. Çünkü ibb nin bugunku vefat listesinde bu bebeğin adı yok. Hem kimlikteki hem hemsirenin koydugu isimle baktım. Inşallah dogrudur...
Aleyna Çakır olayında konuşulanlar malum. Katil çocuğun annesi, 18'ine girip yurttan ayrılanların kons olması için çabaliyormuş. Sonra kadini vurdular, intihar süsü verdiler falan. Bir twitter kullanicisi yüzlerce sayfalık flood ile anlatti işin içindeki büyük adamlari, işin siyasi ayağını. Detaylandirmayacagim, illa ki okuyan olmuştur.Devlet güvenilecek bir kurum mu ki? Kim bilir neler neler geliyor kimsesizlerin başına? İnsanlar da vicdan mastürbasyonu yapıyor işte kadın her türlü doğursun istemiyorsa yurda bırakır diyerek.
Emzirme görüntüleri bulunduğu an alınmış. Sonraki sallama sevme görüntüleri ni bilmiyorum, belki taburcudadir.o çekim bebeğin bulunduğu zamana ait değil
bebek hastaneden çocuk esirgemeye giderken kadını tekrar çağırmışlar onlar bırakmış, o zaman çekmişler.
Teorik olarak devlet kurumundaki bakicinin da bir bebeği aspire etmeden besleyebilmesi gerekiyor tabii, ama sonuç?Arkadaşlar sizin bu bildiklerinizi onlarda biliyodur heralde değil mi? Kendiniz diyorsunuz "bir att perfonelinin bunları bilmesi gerekmez mi?" diye. Kadın att personeli yani sizinde değiniz gibi. Bizden iyi biliyodurlar yani neyin ne olduğunu. Bir zahmet onlara bari iş öğretmeyelim. Tamam ülkede her şeyin çivisi çıktı ama o kadar da değil. Göz göre göre böyle bir ihtimal de yapmazlar.
Sonuç daha belli değil. Bunlar sadece "iddia" Olay şu anda soruşturma aşamasında. He diyelim ki bakıcının ihmali var bu yinede att personelinin ihmali oldupunu göstermez. Hem att hem de bir anne göz göre göre yapmaz bu ihmali.Teorik olarak devlet kurumundaki bakicinin da bir bebeği aspire etmeden besleyebilmesi gerekiyor tabii, ama sonuç?
Bebeğin kusmuk-mama benzeri bir maddeyle solunumun tıkanarak öldüğü kesinleşti maalesef. Cani denen çocuk-annesinin bile 3 ay sapasağlam yaşattığı bebegi devlet 3 gün yasatamadi.vah bize.Sonuç daha belli değil. Bunlar sadece "iddia" Olay şu anda soruşturma aşamasında. He diyelim ki bakıcının ihmali var bu yinede att personelinin ihmali oldupunu göstermez. Hem att hem de bir anne göz göre göre yapmaz bu ihmali.
Tamamda bakıcı beslerken mi boğuldu yoksa uykusunda kusmuğunu yuttuda mı boğuldu bu daha kesinleşmedi ki? Bakıcı personelin hükmü verilmedi daha,soruşturması devam ediyor.Bebeğin kusmuk-mama benzeri bir maddeyle solunumun tıkanarak öldüğü kesinleşti maalesef. Cani denen çocuk-annesinin bile 3 ay sapasağlam yaşattığı bebegi devlet 3 gün yasatamadi.vah bize.
Ne farkeder ki? Giden gitti. Fazla infial yaratmadan örtülüp gidecek bu da.Tamamda bakıcı beslerken mi boğuldu yoksa uykusunda kusmuğunu yuttuda mı boğuldu bu daha kesinleşmedi ki? Bakıcı personelin hükmü verilmedi daha,soruşturması devam ediyor.
Evet giden gitti zatede başka konumuz bu değildi o yüzden. Bence bu yavru kurtulmuş oldu. Tabikide istemezdim ölmesini ama başında ana yok baba yok,dört bir yan sapık,it kopuk dolmuş. Kurtuldu bu pis dünyadan.Ne farkeder ki? Giden gitti. Fazla infial yaratmadan örtülüp gidecek bu da.
eski türkiye çok mu dürüsttü Allah aşkına. yenisi eskisi yok bu ülkede kadın her zaman 2. sınıftı sapıklar hep vardı yetiştirme yurtları hep travmatik olayların yaşandığı yerlerdi maalesef. söylediklerimin siyasi tarafı yoktur. eski Türkiye güzellemelerini gereksiz buluyorum o kadarSahipsiz yavru keşke Norveç Finlandiya gibi ülkelerde dogsaydi dedim bugün. İnsan kendi ülkesinde doğan bir bebek için bunu ister mi, yeni Türkiye olunca istiyor... Liyakatsizlik her yeri, bütün kurumları kanser gibi sarmış.
O video bebek bulunduğu zaman değil daha sonrasında sosyal kuruma götürdükleri zaman çekilmiş bi video. Hastane de taramaları yapılmış ve iyi olduğu söylenmişti. Daha sonrasında yaniArkadaşlar ben şimdi şuna da takıldım istemsiz olarak; sağlık görevlisi buluyor bebeği, ambulansta emziriyor ama sonra kameralara gulumserken, bebeği çok fazla sallamıyor mu?
Yeni bulunmus netice de hastaneye götürülmemis henüz. O videoyu bir kere daha izledim az önce, çok sallıyor yavruyu, yavrum zaten iyi değil gibi. Daha üç aylık zavallim zaten. Bilemiyorum. Bu olayı da irdeliyorum şuan. Reklam yapilmasaydi o görüntülerle, o bebek o kadar sarsilmasaydi ne olurdu? Sizin gibi benim de yüreğim paramparça şuan.
Köpekler de parcalayabilirdi o boş arazide bebeği. Neden beyin ölümü gerçekleşti, neden kötüleşti, araştırılması lazım ama bu ülkenin hiçbir kurumuna artık guvenmedigim için, ne olduğunu da arastirilmayacak büyük ihtimalle.
Dün gece de ceylan Özdemir isimli yardımsever bir YouTube içerik üreticisinin, hidrosefali hastası Ayten bebeğe ziyaretinden çok etkilendim. Hasta bebeği bırakıp kaçmış annesi, babası ve babaannesi bakıyormuş ama görseniz, bebek hem görmüyor hem de duymuyor. Kendi kendine mirildaniyor, hareketler yapıyor, o karanlık dünyasında.
Ne oldu bu ülkenin kadinlarina
Bu kadar .oka batan bir Türkiye hiç olmamıştı. Bu konu tartışmaya kapalı benim gözümdeeski türkiye çok mu dürüsttü Allah aşkına. yenisi eskisi yok bu ülkede kadın her zaman 2. sınıftı sapıklar hep vardı yetiştirme yurtları hep travmatik olayların yaşandığı yerlerdi maalesef. söylediklerimin siyasi tarafı yoktur. eski Türkiye güzellemelerini gereksiz buluyorum o kadar
Kadın pazarlayanlar bu kadınları borclandırıp parasını alıyormuş, devlet atana kadar kadın sığınma evinde kalmış misal, parası olsa orada kalmaz ki.kadının başka bir adamdan başka bir çocuğu daha varmış ona da bakmıyor, babasındaymış
üstelik daha yaşı 20
belki de akli sorunu var ciddi ciddi deli herhalde, bilmiyorum
bir anlamadığım şey de şu:
bu kadın belli ki fuhuş yapıyor
e fuhuş bir kazanç getirir yani neticede
benim bildiğim duyduğum okuduğum kadarıyla bu işi yapan kadınlar gayet kazanıyor yani
bu hem fuhuş yapıyor hem bir evi bile yok! kadın sığınma evinden süre 6 aymış da süresi dolmuş diye çıkmış
bebekle bir yere gidemem diye bebeği bırakmış...
insan nemfomanyak bile olsa en azından kafasını filan sokacak kadar bir yer ayarlar kendine....
hiç anlamadım ben bu olayı.
bebek bakıcı hatasından boğulmuş diyorlar
bence bebek hasta değil yani. (metabolik vs. büyük bir hastalığı olan, bakımı güç/masraflı bir bebek olsa bakamam diye bırakmış olsa diyecem öyle bir durum da gözükmüyor) ki insan bırakacaksa da tarlaya mı bırakır? kadın sığınma evini biliyor da çocuk esirgemeyi bilmiyor mu bu kadın? en kötü bir cami bir karakol bir hastane bir okul bahçesine bırakamıyor mu?
bebeğin babası kimse Allah onun da belasını versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?