- Konu Sahibi gaydirigubbak
-
yemek geç geldiği gibi yanlış geldi bi debi kase çorba içtim 4 tane sarma yedim 2 yemek kaşığı da erişte yedim... az yediğim zamanlar akşamları patlak veriyo bende o yüzden öğlen daha sıkı yemeye çalışıyorum
ekmek yemedim zaten pek ekmek yemem ben
kızlar okuldan merhaba :)
Alıntı yapamıcam zor oluyo buradan toplu yazayım
Yarın leslıe 3mıl denıyım o zaman kevsercım onerınnı dıkkate alarak :)umarım ısmı karıstırmamısımdır
Bu kıloyu 1.5ayda verdım sanıırım agustos ayından berı devamlı dıyet cabası ıcındeyım sanırım 22sınden berı kızlarla bırlıkte dıyete basladık . arada bıraktıgım ve 1er kılo aldıgım zamanlar oldu ama sonra toparladm :)
Ara ogunde 3erık yedım evden sandvc yapıp getrdm bırazdan onu yıcm ogle yemegı olrk :)
Kızlar çok yoğunum giremiyorum
müsait bi anda girip yorum yapıciiim teker teker
Öğle menüm;
Bol salata
1 rosto köfte
2 kornişon turşu
1 yk kuru fasulye
1 şekersiz çay
ara
1şeftali
şimdi pazara çıkıyorum kızlar bikaç saat yürüyüp geleceğim,şimdilik görüşürüzha buarada pet şişem yanımda 3ncüyü doldurdum
eliff nişan tarihin hayırlı olsun kuşumm
5 aya zayıflaman lazımmmm
nişanlık giyicüsüüünnn
beni merak etme gayet iyiyim
babamla ve nişanlımla konuşmuyorum sadece
oncelıkleee kızlar hepınızın ogle menulerını coook begendgımı soylemek ısterm :)
Ben 2dılım kepek ekmegıne peynır ve salatalıklı sandvıc yedım 1ayran eslıgınde. Ama okuldakı kızların yedıklerıne cok ozendımmm(
dıyet boyunca ekmek yemenızı tavsıye edıyorum cunku twıtterdan onerılerını takıp ettıgım dıyetısyen elvan odabası kanar, mutlaka ekmek yenmesı gerektıgını yoksa dıyet btımınde kılo alınacagını soyluyor :) hem vucut ekmegı yabancı sanmasın dıye hem de ekmek yeemek psıkolojık olarak doyurdugu ıcın :)
Ogunumde karbonhıdrat yoksa eger ben yıyorumm :)
ip atla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?