Üç ve daha fazla negatif denemesi olanlar dertleşmeye gelin

Allah yardımcınız olsun.. Canım şunu anladım ki nasip kısmet rabbim ol derse oluyor. Bende de yumurta dolu hatta embiriyo da ama olmuyor 18 tane var şuan eşim diyor olursa gerisini ne yapıcaz çok fazla var..
Masallah sayi oldukca fazlaymis.. Bende hem sayi cok az.. hemde artik kalite bozulmus.. 1 tane embriyo elde etsek sukur edicem o durumdayim..ustelik 1 yildir takviyeler de kullaniyorum ama etkisi olmadi demekki yaş 39..

ben varım

Masallah sayi oldukca fazlaymis.. Bende hem sayi cok az.. hemde artik kalite bozulmus.. 1 tane embriyo elde etsek sukur edicem o durumdayim..ustelik 1 yildir takviyeler de kullaniyorum ama etkisi olmadi demekki yaş 39..
Sayı fazla ama daha önce hepsini kullandık mesela ama hiç gebelik olmadı bide çözülünce de bozulan oldu.. 5 tanede 2 kaldı mesela pgt den. Yani olmadıktan sonra az cok fark etmiyor arkadasım var evini arabasını sattı 1 embiriyo olustu sadece cok denedi onla hamile kaldı

Bülemt tıraşa gitmeyi düşündünüz mü hiç
Düşündüm canım ama yorumları okudukça vazgeçtim. Bıktım zaten banka sırası gibi kalabalık bekleme salonlarından, doktorun yüzünü bile görememekten. Yeni gideceğim yer doktor iyi ilgilensin, deneyimli olsun en önemlisi de labı gerçekten çok iyi olsun istiyorum. Şimdi bazı sebeplerle kendi doktorumda bir deneme daha yapıcam olmazsa kafamda Şişli memorial, Yücel Karaman ve Erbil yağmur var. Hepsinin kendine göre artısı eksisi var, karar veremiyorum.

Proflar hep böyle galiba sen sormadan bişey söylemez lafı cımbızla alırsın ağızlarından rabbim tez zmanda gönlüne göre bi doktor nasip etsin

Ben daha yeni tüp bebek düşünüyorum ve henüz hiçbir bilgim yok bu konu hakkında. Böyle yazıları okuyunca çok üzülüyorum çok umutsuzluğa kapılıyorum daha başlamadan.. Size de çok geçmiş olsun ablacım.

Sen de mi nerden devam edeceğini bilmiyorsun canım. Sen de durum nedir? Ben bu topiği açalı 3 ay oldu hala kafam netleşmedi.
benim sorunum benim gebeliklerim kimyasal oluyo yada hiç tutmuyo karar verdim 1 2 yıl akışa birakcam 8 senedir olmuyorsa sebebi vardır artık beklemek istiyorum

Proflar hep böyle galiba sen sormadan bişey söylemez lafı cımbızla alırsın ağızlarından rabbim tez zmanda gönlüne göre bi doktor nasip etsin
Canım haklısın proflar böyle. İlk denememi emseyde yaptım, sakin ama başarılı biyer olsun istedim. İkinci denemem de kimyasal olunca üzülüyordum, samimi bir arkadaşım biliyordu tedavimi, gittin saçma sapan bi yerde tedavi oldun, şimdi bide üzülüyorsun hak ettin dedi. Bende şuan en başarılı doktorlardan birine Cem Çelik’e geçtim. Gene olmadı. Napacağımı şaşırdım ben de. Hem çok başarılı hem de çok ilgili bir doktor yok mu ki.

Canım herkesin aynı olmuyor. Bizimki sebepsiz diye ilk sefer de olur sandık, olmadı, neden olmadığını da anlamadık. Galiba yaştan dolayı olmuyor. Yaşın gençse korkma hiç, başarı şansın daha yüksek. Sen neden başlıyorsun tedaviye ?

benim sorunum benim gebeliklerim kimyasal oluyo yada hiç tutmuyo karar verdim 1 2 yıl akışa birakcam 8 senedir olmuyorsa sebebi vardır artık beklemek istiyorum
O da bi seçenek canım, yaşım bu kadar geç olmasa kesin bir sene en az ara verirdim. Sorun neydi canım kaç kere denediniz

Canım çok başarılı olan çok ünlü doktorların başı hep kalabalık hastası çok öyle oluncada kime ilgi göstersinler hastalarının bilgilerini herşeyi hemencecik unutuyorlar aslında bi kota koyulmalı birazda doktorlar vesile oluyor canım zamanı gelince olacak sana iyi gelen başkasına iyi gelmiyor malesef kader nasip ne dersen de

Malesef bende bı sebep yokken en iyi yerlere gidip sonuç alamayanlari okudukça üzülüyordum.Bizede sebepsiz kısırlık dendi. İlk deneme sonucumu dün öğrendim negatif.Doktor birde şansın çok yüksek diyordu. Hersey yolundaydı rahim kalınlığı embriyo kalitesi falan ama sonuç hüsran.Tüp bebek gorundugu kadar başarılı bı uygulama değil aslında işin içine girince daha iyi anlıyor insan. Şans en fazla Yüzde 50 ya tutar ya tutmaz. Şans varsa tutan kurtuluyor yoksada hastanelerde maddi manevi surunmeye devam. Neden tutmadı diyince nedenini bizde bilmiyoruz dedi. İş Allah'a kalmış. İns siz o şanslı kesimden olursunuz ilk denemede kurtulursunuz Tabi herkes aynı olacak diye bişey yok siz hep umitli olun. Bizde denemeye devam yapacak bişey yok

Ben yaklaşık dört yıldır tedavi görüyorum, tedavi derken aslında hiçbir şeyim yok sebepsiz yani olmuyor işte. Artık ilaç kullanmaktan iğne yaptırmaktan ve her adet günü hüsrana uğramaktan bıktım, yoruldum. Sinir sistemim çöktü bi ara.. Artık tüp bebek düşünüyoruz ama işte böyle olumsuz yorumlar görünce yine korkuyorum

bende 33 yaşındayım 3kere denedim bilinmeyen infertilite
Anladım canım. Doğru düşünmüşsün. Yaşın müsait. Biraz ruhunu bedenini dinlendir. İnşallah bu sürede bi bakmışsın kendiliğinden gebe kalmışsın. Daha önce hiç gebelik geçirdin mi bilmiyorum ama düşük yaptığım gebeliğime bu meseleleri tamamen aklımdan çıkardığım bi dönemde kalmıştım. Zihni temizleyebilmek çok önemli. Ben yaştan dolayı panik hissini bi türlü atamıyorum içimden ama sen yapabilirsin.

Ne kadar doğru anlatmışsın. Ben bi de bişeyleri gözden kaçırıyorlar hissinden bir türlü kurtulamıyorum. Gerçekten sadece şans mı ki

Diyorlar ki, bilerek yapıyorlar para koparmak için. Ve genelde açıklama da yapmıyorlarmış adam akıllı, tabii bunlar hep duyduklarım.. çevremde var tüp bebek yaptıranlar çoğu ilk denemede olumsuz sonuç almış, maddi imkanlardan devam edememişler. Bi doktor duymuştum İstanbul ataşahirde, Furkan bey tüp bebekte sebepsizse %90 ihtimal veriyormuş. Çok tanınmış çok iyi bi doktor, ona karar vermiştik. Sonra tesadüfen yine ona giden birine rastladım. İşte transferden bi gün önce aramışlar gelmeyin olmadı mu tutmadı mı ne demişler sürekli asistanlar varmış muayene gününde bile doktora soru sormak için ulaşamamışlar.
Bir sürü şey, kafam çok karışık, gerçekten çok yoruldum artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…