Üç ve daha fazla negatif denemesi olanlar dertleşmeye gelin

Herşey yolunda olsa stresden ama yolunda değilmiş.. Bu şartlarda zaten stres kaynaklı değil.. İyi bir merkez ekip olması gerekiyor

Deniz derman ûzme kendini olur inşallah dua et içtenlikle beterin beteri vardir unutma ben 4 yil ònce bebegim olmuyor diye defalarca tüp bebek denedim negatif sonra biraktim iki yil sonra kendiliğinden hamile kaldim doğum haftasinda kakasini yapti bebeğim akciğerlerini bitirdi mekanyumu vefat etdi kaderi birazda zorlamamak lazim ama inan çok üzüldüm derdine bir çare rabbimden gelsin

hiç moralini bozma doktorlardan uzak dur 3 bes ay hiç bir şey yaptirma kafanida dinlendir ve doktorlar insanin pisikolojisini bozuyor bir süre sonra klomen hapi var adetinin başlamasindan itibaren 14 üncû günûnden itibaren beş gün kullan emin ol kendimde dahil bir çok arkadaşim ben ilk ay kaldim arkadaslarim 4 ayda kalan bile oldu hamile ûzme kensini hayirlisini dile

Şuan bahçecide Cem çelikte tedavi görüyorum. Alanında en iyilerden biri. Daha napayım bilmiyorum ki. Biraz da nasip galiba
Muhakkak ki rabbim en doğru zamanda en güzelini nasip eyler inşallah.. Bende doktoruma beraber merkez değiştirdim ama çok pişman olup geri kızımın oldugu memorial e döndüm.. İlk denemede de gebe kaldım yine ama düştü malesef

Yeniden başlamayı şuan için düşünmüyorum. Çok yoruldum yıprandım. Açıkcası doktoruma da güveniyorum ama bazen olmayınca olmuyor demek ki. Bana sürekli moral veriyor. Kimler doğurdu yaşın daha genç sen mi doğuramayacaksın diye.. bakalım artık zaman ne gösterecek. Hepimiz için hakkımızda hayırlısı.

Ay ne güzel doktormuş o öyle. Senin adına doktorun nedeniyle mutlu oldum. Belki kendiliğinden olur bakarsın bu arada

Bak bu dediğine canı gönülden katılıyorum. Rabbin uygun gördüğüne Rıza göstermek lazım. Yoksa insan üzüntüden ruhen ve bedenen hasta düşüyor

Canım tavsiyen için teşekkür ederim. 6 ay klomen benzeri letu diye bi ilaç kullandırmıştı ilk doktorum. 3-4 güzel yumurta oluşuyordu ama hamile kalamadım. Bu ay yeni denememe başlıyorum. Bu sefer olacak inanıyorum hiç düşünmüyorum olumsuz bişey. Sanki tedaviye başlamayacak gibiyim unutuyorum sürekli. Bana dua edersen çok sevinirim

Bak bu dediğine canı gönülden katılıyorum. Rabbin uygun gördüğüne Rıza göstermek lazım. Yoksa insan üzüntüden ruhen ve bedenen hasta düşüyor
Kesinlikle hep şükrederim bir kızım var sağlıklı Allah olmayanlara nasip etsin zor şeyler bir kadın için çok daha zor. Maddi manevi çok zor..

Kesinlikle hep şükrederim bir kızım var sağlıklı Allah olmayanlara nasip etsin zor şeyler bir kadın için çok daha zor. Maddi manevi çok zor..
Evet gerçekten çok zor. Herşeyi bi kenera bıraktım. 9 ayda üç negatif deneme geçirdim. Şimdi dördüncüye başlıyorum. Müdürüm yıllık izinlerimi kullanmana bile zorluk çıkarmaya başladı. İşyerinde bile çok sorun olmaya başladı tedavim. Neyle uğraşacağımı şaşırdım. Bugüne kadar harcadığım 50-60 bini geçti. Sonuç sıfır. Çalışmasam ben de nasıl ödenecek tedavi paraları. Her açıdan öyle zor ki bu tedavi. Sürekli dua ediyorum Allahım bu sefer olsun, bitsin artık bu tedavi diye

Çok iyi anlıyorum seni bende aynı sıkıntıları yaşadım kızım özel okulda okuyor bende çalısıyorum çok yogun işim. Daha önceki tedavime işden ayrılmak durumunda kalmıştım. Birde beni düşün 8.deneme

Anlıyorum valla yaşayan anlıyor. Yeni denemeye başlıyorum yazmıştın. Allah bu sefer nasip etsin inşallah, son olsun.

Anlıyorum valla yaşayan anlıyor. Yeni denemeye başlıyorum yazmıştın. Allah bu sefer nasip etsin inşallah, son olsun.
Evet adet olmayı bekliyorum işte pgt den sonuç geldi 2 ay dinlenicek rahim dedi doktorum. Transfer için bekliyoruz biraz heyecan yapmaya başladım acıkcası. Kızım çok istiyor. Dua ediyor hergün kuzum

Canim ne demek rica ederim umarim burdan sevindirici haberlerini duyarim

Bir tane dondurulmuş oldu diğerleri hep tekrar tekrar tedavi.. Kızım kardeş istedikçe dahada umutlu gittim nasip olmadı.. Olur inşallah dua et inan umudunu yitirme hiç
Ayni durumdayız..benim de oglum ilk denemede oldu 8 yaşında.. diğeri de hemen olur nasilsa diye 4 sene sonra denemeye basladik.. 4 yildir 3 negatif ustune 3 tane boşa giden opu var.. simdi yeniden deneyeceğim ama doktor son 3 te olgun yumurta cikmadigi icin umutsuz konustu.. bu defa da olmazsa artik deneme diyecek sanirim..

Allah yardımcınız olsun.. Canım şunu anladım ki nasip kısmet rabbim ol derse oluyor. Bende de yumurta dolu hatta embiriyo da ama olmuyor 18 tane var şuan eşim diyor olursa gerisini ne yapıcaz çok fazla var..

Kızlar bende 4 ekimde 4. Transferimi oldum bekliyorum inşallah bu defa olur Hepimiz güzel haberler alalım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…