- 8 Nisan 2017
- 57.242
- 305.573
- 698
Amin inşallahTeşekkür ederim. Haklısın sabretmek, çabalamak, vazgeçmemek gerekiyor. Ama bu süreçte yanlış, doktor yanlış tedavi gereksiz zaman kaybettirebiliyor. Yada bazen herşey doğru yapıldığı halde nasipsizlik olmuyor. Allah hepimize doğru tercihler yaptırsın.
Canım çncelikle çok geçmiş olsun. İlk deneme miydi? Rahim kalınlaşması o mu bilmiyorum ama benim de öyle tarif ettiğin gibi oluyordu. İlk iki denemede ilaçlardan sonra hemen kanama geldi, sonuncuda önce lekelenme geldi sonra kanama geldi. Normal sanırım.Arkadaşlar bende tüp bebekte negatif sonucu aldım. Ilaclari bırakalı 3 gün oldu dün biraz kahverengilik geldi ama devamı gelmiyor. Birde ben progestan fitil yaparken son günlerde zorlaniyordum. Afedersiniz orası kapanmış gibiydi sanki parmagim zor giriyordu. Dün yine aynımi diye denedim. Daha kötü olmuş. Rahîm kalınlaşması dedikleri bu mu. Böyle hisseden oldu mu
Evet ilk denememdi. Olmadı malesef. 2. Ye başlamalıyım hemen onu da bilmiyorum.. maddi manevî yoruldukCanım çncelikle çok geçmiş olsun. İlk deneme miydi? Rahim kalınlaşması o mu bilmiyorum ama benim de öyle tarif ettiğin gibi oluyordu. İlk iki denemede ilaçlardan sonra hemen kanama geldi, sonuncuda önce lekelenme geldi sonra kanama geldi. Normal sanırım.
Geçmiş olsun canım. İlkmiş daha üzülme. Eğer yaş sıkıntın yoksa bi de donuk embriyo yoksa geride bekle biraz. Stresini atıp yeniden başlamak yumurta kalitesi için de önemli.Evet ilk denememdi. Olmadı malesef. 2. Ye başlamalıyım hemen onu da bilmiyorum.. maddi manevî yorulduk
Evet dondurulmusum da yok malesef. Doktorumla daha görüşmedim ama bende bekleme taraftariyim. Tüp bebekten sonra kendiliğinden hamile kalanlar da çok varmış. O yüzden 2 ay kendimiz deneyelim istiyorumGeçmiş olsun canım. İlkmiş daha üzülme. Eğer yaş sıkıntın yoksa bi de donuk embriyo yoksa geride bekle biraz. Stresini atıp yeniden başlamak yumurta kalitesi için de önemli.
Canım 4. Denemem de çok şükür pozitifi gördük bugün sizlerde pes etmeyim rabbim en kısa zamanda bu sevinci yaşatsın herkese dualarımdasınızGeçmiş olsun canım. İlkmiş daha üzülme. Eğer yaş sıkıntın yoksa bi de donuk embriyo yoksa geride bekle biraz. Stresini atıp yeniden başlamak yumurta kalitesi için de önemli.
Canım çok sevindim gerçekten. Allah tamamına erdirsin, kucağına almayı nasip etsin. Bundan sonraki benimde dördüncü olacak, darısı başıma.Canım 4. Denemem de çok şükür pozitifi gördük bugün sizlerde pes etmeyim rabbim en kısa zamanda bu sevinci yaşatsın herkese dualarımdasınız
Amin İnşallah canım dualarımdasınızCanım çok sevindim gerçekten. Allah tamamına erdirsin, kucağına almayı nasip etsin. Bundan sonraki benimde dördüncü olacak, darısı başıma.
Amin canım donuk embriyom yok geride. Opu rahim dinlendirme filan derken daha 2-3 ay var transferime ama geç olsun güç olmasın. İnşallah biz de pozitif alırız. Sen de iyi bak bebişeAmin İnşallah canım dualarımdasınız ❤ En kısa zamanda iyi haberlerinizi almayı nasip etsin Rabbim
Aynenöyle canım kendini nezamn hazır hissedersen ozamn başla ama çokta gecikmeAmin canım donuk embriyom yok geride. Opu rahim dinlendirme filan derken daha 2-3 ay var transferime ama geç olsun güç olmasın. İnşallah biz de pozitif alırız. Sen de iyi bak bebişe
Çok geçmiş olsun canım. Valla benim hiç bilgim yok ama işe yarıyorsa bi araştırmak lazım. Denemediğimiz kalmadı zatenAkupunkturu deneyenler var mi? Benim de 3. Tüp bebek tedavim kimyasalla sonuçlandı. Akupunktur denemeyi düşünüyorum. Istanbul'da önerebileceğiniz, uygun fiyatlı akupunktur doktoru var mi? Tüp bebek tedavisi öncesi yaptırmayı düşünüyorum
4 gun sonraArkadaşlar negatiften sonra ne zaman adet oldunuz acaba
Bende olsaydıM bi bugün 4.günüm4 gun sonra
Sogan suyu icinBende olsaydıM bi bugün 4.günüm
Deneyeyim onuSogan suyu icin
Canım 13 güne iğnenin etkisi kalmayabilir diye düşünüyorum. İnşallah kanda güzel bi bhcg çıkarMerhaba kızlar çatlatma iğnemin 13.günü Buda testim sizce iğnemi hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?