Üçüncü çocuk fikri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
10 dk önce aramızdan ayrılmış

Ben "beni ilgilendirmiyor" diye okumamıştım çoğunu, okunmaya değer mi ki

O da banlanmış canım

Ne uzun kayboldun kız, özledim ateşini görmeyi
Ya beni de lgilendirmiyor da başka konulardan yine bu konuya atıfta bulunmuşlar karşılıklı ifşalar falan. Konu dışı bir sürü mesajlaşma var. Meraktan okudum ben de ama bir yerde emaaannn dedim

Ya beni de lgilendirmiyor da başka konulardan yine bu konuya atıfta bulunmuşlar karşılıklı ifşalar falan. Konu dışı bir sürü mesajlaşma var. Meraktan okudum ben de ama bir yerde emaaannn dedim
Ben sözde okuyordum ama ortalığın neden karıştığını ancak şimdi anlayabildim

Bizimde öğretmenin kızı sınıftaydı hatta konu bile açacaktım bununla ilgili ama bir sorun yaşamadığım öğretmen o dengeyi kurabildiği için çok sıkıntı olmadı
Dengeyi kurabildiyse ne mutlu ona ve size.. Biz okul öncesinde bu sebepten sorunlar yaşamıştık. Çünkü kendi kızını kayıracak davranışlarda bulunmuştu ne yazık ki..

Böyle önemli bir kararı oy birliğiyle veriyor olmanız düşündürücü!
Çocuk yapmanın bir ehliyeti olmalı diye düşünüyorum. Dünya’ya bir insan getirip onun da insan yetiştireceğini düşünmek gerek!
Düşünmüyorsunuz demiyorum altını çizerim ama olayın ehemmetini kavramanızı dilerim. İnsan büyütmeye karar vermek basit bir iş değil. Kırmadan anca bu kadar diyebiliyorum. Dualarım sizinle.

Dişi çektirmek için 2 aydır uğraşıyorum. Randevu yok. Bunalıma girmemek elde değil.

Aa bak ben bunları bilmiyordum. Merkezi deneme sınavı ve konuya göre soru eksiği takibi sadece özelde sanıyordum

Ya dün ben de yorum yaptım buraya bugün de akşamüstü bı uyudum uyandım ortalık toz duman. Anlayan biri ozetlesin bu akşam olanları babasının hayrına
Ay anlattırma ne olur, işe karışanlar hep beğendiğim tipler burada, 35 36.Sayfadan sonra banlananları oku anlarsın
Aa bak ben bunları bilmiyordum. Merkezi deneme sınavı ve konuya göre soru eksiği takibi sadece özelde sanıyordum
Okuluna göre değişir. Ben 9 yılda 2 okulda çalıştım ikisi de bu konularda çok hassastı. Şimdi oğlum bunların dışında bir okulda 7.Sınıfa başlayacak. Sadece öğrenciyi değil veliyi de darlıyorlar, nefes alamıyoruz. Çocuğumu bu kadar zorlamayın diye bağırasım var

bu biraz öğretmenden öğretmene okuldan okula değişiyor. bana ne diyen deste konuyu anlatan öğretmen de çok canını dişine katan da. biraz şans ve araştırma gerekiyor. ama iyi öğretmenlere denk gelince devlette çocuklar çok başarılı oluyor. biz ilk 2-3 ay ayda bir sonra 2 haftada bir sonra haftada bir son 1.5 ay haftada 2 deneme yapıyorduk öğrencilerimize. 1.5 ay kala çoğu öğretmen konuları bitirip denemeye çözmeye başlamıştık

Bu öğretinizle lütfen koruduğunuz arkadaşınızı da aydınlatın.
Mevzuya tek cevabım budur, bir değil birçok konuda birçok kişiye ve üstü açık ya da kapalı, bilerek ya da bilmeden 282638383 kere.
Hatta bu konuda bir mesajda bana bir atıf var, yemin ederim ama ispatlayamam.

E neymiş, gerçekten ilahi adalet varmış, bir gün yaptıkların sana yapılırmış, özelde anlatılanları sofra bezi gibi dökersen seninki de dökülürmüş hatta bunun kapısını sen açarmışsın…

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…